• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MISANTROOPSkinheadská subkultura -historie, móda, životní styl, hudba, film, literatura -žádná extrémní politika ani jiné extrémy
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    FORTRESS: Nepletes
    MEFISTOFELLE: Ono to ma takovy propleteny a slozity pozadi :) Ale tady uz hadka skoncila :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Tak Vedral snad hrál/je v Chancers takže to pro něj asi neni žádnej moc velkej objev. Možná se pletu.
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    AZURIT: Já docela taky. Je to napsaný docela hezky, i když pro nezasvěcence možná trochu nepřehledně.
    AZURIT
    AZURIT --- ---
    MEFISTOFELLE: Sem zvedavej na ten dalsi dil, kterej ma byt o vyvoji v CR.
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    Proč se hádáte o nějakém názvu? Není to trochu zbytečný flame?
    AZURIT: Heh, tak tenhle článek mě překvapil, konečně se někdo z novinářů taky více zajímá....
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    GRABULE: a neřeším nějaký události před rokem ale čistě ten dvojslovnej název. A fakt bych to už neřešil, nebo alespoň ne tady.
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    GRABULE: Víš, mě je jedno co mi spolkneš nebo ne. A to s tim "kdyby" na to sis odpověděla sama. Působím jak působím, to ať si každý přebere po svým, jak je mu libo.
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    SIDNAK: myslim, že svět potřebuje víc lásky
    GRABULE
    GRABULE --- ---
    mělo to být pro honzeena....a omlouvám se za OT,do týhle diskuze to nepatří..
    GRABULE
    GRABULE --- ---
    bez jakýchkoli osobních záležitostí...to ti tak spolknu!kdyby tenhle název vymyslel aktajsa,tak bys tleskal a výskal radostí,že je super....ale je to blbost,řešit "kdyby"...prostě,co mi připadá trapný je to,že díky nějaký události tákající se tří lidí co se stala už cca před rokem a půl tady zbytečně shazujete a zesměšňujete asi tak 20 lidí,který jste jednoduše naházeli do stejný škatulky...ano,samozřejmě že můžeš mít svůj názor,měj si ho...píšeš ho tu a pokud chceš i nadále působit tímhle dojmem,směle pokračuj....ahoj
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    GRABULE: Aha, tak už vim kdo. ALe nic to nemění na tom že ten název je hloupost. Bez jakýchkoli osobních záležitostí.
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    GRABULE: Vykáš mi? Nebo co je "naše strana"? Je to dost nešťastně zvolený slovní spojení a zní to hloupě. Není to narážka. Je to jak ... já nevim "rozverní skíňáci" nebo tak něco. Myslíš, že nemůžu mít vlastní názor? A stejně nevim kdo seš, tak nebudu ztrácet čas s anonymem.
    SIDNAK
    SIDNAK --- ---
    ste zly na sebe zase! :)
    GRABULE
    GRABULE --- ---
    HONZEEN: že si ty všelijaký narážky neodpustíte....opravdu to působí trapně spíš z vaší strany!
    GRABULE
    GRABULE --- ---
    HONZEEN: tak co to teda mělo být?nepovedené zesměšnění?
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    GRABULE: Jestli reagujes na "hogo fogo" tak to prinejmensim nemelo byt vtipne vubec. Bohuzel.
    GRABULE
    GRABULE --- ---
    HONZEEN: to bylo velmi vtipné
    PSAJKO
    PSAJKO --- ---
    MISANTROOP: zeptam se crustaku parkrat tam byli
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    Chystáte se někdo? Zúčastnil jste se někdo v minulosti?
    Nějaké tipy, triky týkající se ubytování nebo čehokoliv souvisejícího?

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam