• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MISANTROOPSkinheadská subkultura -historie, móda, životní styl, hudba, film, literatura -žádná extrémní politika ani jiné extrémy
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    AKTAJSA: No já si myslím, že ziny v téhle subkultuře mají určitě svoje místo. Srovnaný papírový ziny v knihovně maj určitě svoje kouzlo, narozdíl od záložek v prohlížeči. A taky se k tištěným zinů i rád vracím. A myslím si, že žádná aktivita která není vyloženě tupá nemusí zaniknout.
    Nicméně nadruhou si stranu myslím, že je celkem naivní myslet si, že je možný dělat kvalitní zin (tím teď asi nemyslím úplně obsah jako grafický zpracování, rozsah a materiál na kterém by to bylo vytištění, barvy atd..) úplně zadarmo a distribuovat ho na plno místech v republice. Vždycky když o něčem takovým přemýšlím, vzpomenu si na nejmenovaného kámoše, který u mě na návštěvě v údivu prohlásil: "tý jo, originální cédéčka, ty si je kupuješ jo?". Od toho se pak odvíjí moje skepse k tom, že by to šlo dělat v nějakým větším nákladu. Na něco jako "nezájem" podle mě dojela jak Banana, tak myslím, že i Move You Ass, i když tvůrce neznám a zas tak do toho nevidím.
    Přemýšlel jsem celkem dlouho o něčem takovým ale já vždycky skončil u toho, že nemám s kým něco podobného dělat, protože vždycky všichni byli hrozně nadšení ale když došlo na skutky, tak konec. Na druhou stranu jsem vždycky přemýšlel v úrovni textů a neprozkoumával samotnou realizaci.
    Každopádně jestli máš nějakou představu, rád bych do toho šel.
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    hale... jak jsem cetl tu anketu, vzpomnel jsem si na nutkani, ktere jsme meli s papa rejnokem [zkrachovalo to na me neschopnosti nainstalovat si indesign; uz ho mam] a chteli jsme udelat neco jako ska / reggae / rocksteady tisteny fanzin... samozrejme by se tam nasel i prostor pro vic veci, kterych se skinheadska kultura tyka, zalezi na domluve... a mam par otazek:

1] Myslite si, ze by bylo k veci, neco takoveho udelat i dnes?
    2] Jaky by takove medium melo mit cil? [o tom asi premyslim nejvic, protoze jinak se to spatne dela, kdyz clovek nevi presne proc]
    3] Byl by nekdo z vas nekdo do toho jit, nebo vite o nekom takovem? [psani textu, grafika, preklad, shaneni kontaku, cokoliv, ...]

pac ja bych to mozna i zkusil, pac tistenemu fanzinu se nic nevyrovna a dnesni doba umoznuje to i na koleni udelat temer profesioalne...

Ja osobne bych asi zvladl napsat par textu, udelat layuot [samozrejme ne sam, spis takova tymova prace; spis jsem myslel co se technickeho provedeni tyce] a nakonec asi i DIY tisk v temer neomezem poctu [tisk cernobilych stranek, pak se to jenom posklada a sesije; cover klidne barevny a na lepsim krapet papiru]

Ja jako hlavni cil zatim vidim asi zatim jen osvetu a to nejen v CR, takze by to melo byt dvojjazycne. Distribuce po cele [nejen] Evrope by se zmakla levou zadni... a jelikoz by fanzin vyrobeny, tak jak sem zde popsal, stal jen cas zucastnenych asi by bylo vhodne ho distribuovat zadarmo... dalsi otazkou by bylo prilozene CD, lepsi papir a jine picoviny...

hm?
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    DAAN: v traktoru... a jestli budes mit tak blby otazky, tak jdes po znich k Turkovi!
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    Neberte to tak doslova
    DAAN
    DAAN --- ---
    A v čem jedou ti kamarádi?
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    MISANTROOP: Je skaweb.cz zin? hehe... jinak bychj totiz mozna mel dat prvni ale nevim... a vubec... nesla by ta akneta spis udelat tak, ze by si tam napsal dycky jenom jednu vec a pak dal k dispizici treba tri hlasy?
    SM3RK
    SM3RK --- ---
    a plesky uz na ska nechodej :D resp jenom na to kde maj kluci resp holky na podiu taky uniformu...
    SM3RK
    SM3RK --- ---
    a neposloucha Oi! :D
    SM3RK
    SM3RK --- ---
    to kdybychom vedeli... rozhodne nic neporadam nevypadam stylove .. :D
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    SM3RK: To by mělo být co?
    SM3RK
    SM3RK --- ---
    no rubrika na mne tam neni v ty ankete...
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    Trochu oživení v podobě NOVÉ ANKETY - hlasujte na nástěnce.

Předchozí anketu vyhrála položka "Agresivní idioti v ulicích a problémy".
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    FORTRESS: Zkus nějaké stručné info, já Německy umím tak los, los.
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    AKTAJSA: To jsem si taky dokázala přečíst...
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    http://redgreyarea.files.wordpress.com/2008/11/1_rotes_hetzpamphlet_29_10_2008.pdf

Je fajn že obvinění ze spolupráce s nacisty se nevyhne ani rasově smíšené kapele jakou jsou Templars. Skvěle spracováno s poznámkovým aparátem :-)))
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    MEFISTOFELLE: jo jo... vypada to, ze peddy a lubos maj narozky
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    Wooooow, konečně nějaká akcička:)
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Bubba Ho-Tep je stýlek ;)
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    [ FILMOVÝ KLUB RESORT ] BU BU BU V RESORTU!!!

AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    [ FILMOVÝ KLUB RESORT ] SKINHITI, TY MAJ PRO STRACH UDELANO, TY SE FILMU NEBOJEJ.

25. 11. 2008 - BUBBA HO-TEP (Don Coscarelli / USA / 2002 / 92 min. / české titulky)

Elvis žije! Nebo spíš dožívá... v domově důchodců. Používá chodítko, na penisu má divný výrůstek
    a všichni ho považují za blázna. Proto mu také nikdo nevěří, když se ve starobynci objeví mumie
    a ze staroušků, kteří jsou pro ni snadným cílem, vysává život. Proto se jí bude muset postavit sám,
    pouze v doprovodu svého nejlepšího kamaráda, prezidenta J.F. Kennedyho tmavé pleti. Originální
    hororová komedie s hláškujícím Brucem Campbellem v roli Krále rock'n'rollu získala řadu ocenění na
    festivalech. Even a big bitch cockroach like you should know... never, but never, fuck with the King.

Buba Ho-Tep Official Trailer

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam