• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MISANTROOPSkinheadská subkultura -historie, móda, životní styl, hudba, film, literatura -žádná extrémní politika ani jiné extrémy
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    HUGGI: Však já se tam zase vypravím. Za starejma známejma. A rovnou nakoupím.
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    MEFISTOFELLE: Nj to si chce vyhlidnout v Londyne nejakej dobrej koncert a udelat vejlet s par nakupama:))Jelikoz je tam ta cena odhadem polovicni tak se to vyplati i s letenkou..
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    jestli to nebude tim ze to je obleceni z anglie...ikdyz se nad tim zamyslim tak beztak 'made in china'
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    LAUZER: V zásadě o tom přemýšlím skoro stejně. Já taky musím z něčeho platit nájem a mít za co jíst. Moc peněz nevydělávám. Proto nemůžu mít skříň nacpanou drahým značkovým oblečením. Je škoda, že je to všechno tak drahé. Abych si něco mohla koupit, musím na to docela šetřit. Přitom v Anglii se to dá sehnat MNOHEM levněji.
    LAUZER
    LAUZER --- ---
    njn je to hodne delnicky tyvole.... znackovou kosili bych nosil jenom pres triko kdyz bych sel nekam kde bych chtel vypadat slusne a reprezentativne... si asi koupim normalne nakou sportovni nebo tak neco.... no do Tesco kosile bych asi nesel ale nebudu si kurva kupovat kosili za 2 litry kdyz musim hospodarit s prachama na zradlo a bydleni, to je fakt demence. znacka pro delniky to byla pred x lety.
    JAYME
    JAYME --- ---
    ja myslim, ze majoneza je jeste dostatecne delnicka. bilej jogurt, to uz by bylo burzoazni, zvlast pokud by byl light
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    PANPREDSEDA: Já mám na sobě zrovna košili a jediné, co se m,i podařilo, bylo pokecat jí majonézou:)
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    MEFISTOFELLE: jeste ze mam na sobe tricko, jinak bych hned zacal vymyslet jak se zaspinit od krve... :o)
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    PANPREDSEDA: Aneb pryč s růžovým Lonsdalem, ke kterému se v poslední době někteří uchylují, odteď jen krvavé košile:)
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    JAYME: ale teprve kosile od krve je dostatecne rude :o))
    EURYALE
    EURYALE --- ---
    :)
    JAYME
    JAYME --- ---
    PANPREDSEDA: no tak kdyz si koupis kosili fred perry za 1800, abys byl jako ta echt working class, a v prvni bitce si ji pocintas krvi, tak te taky bude zajimat, jak se to da vyprat :))
    SHM8
    SHM8 --- ---
    MEFISTOFELLE: neni to tak dávno, co se podobný výchyty používaly ještě na východnim Slovensku .)
    ..a navíc, pravej punker/ka řídíce se heslem DIY musí podobnej počin ocenit .) ..skinhead/rennie těžko, o tom žádná :D
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    MISANTROOP: Tam půjdu, musím taky někdy ven z domu:).

Jinak k té diskuzi - já myslím, že o šitých vložkách bylo řečeno už dost:D
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    Fakt je, že něco uniká
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    takze EURYALE napise do diplomky, ze skinheads odmitaji rucne site vlozky a menstruacni kalisky... a krev perou z ruznych casti obleceni dokud neni uplne zaschla
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    tyvole, to je diskuze :D
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    SIDNAK: Vypere, když není úplně zaschlá
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    SIDNAK: No vidíš, proč se patlat s nějakou takovou hovadinou, když to pak nejde ani pořádně vyprat. Prostě hovadina na n-tou:). Co všechno si feministky nevymyslí:)
    SIDNAK
    SIDNAK --- ---
    MEFISTOFELLE: Krev se ti nevypere, musis namocit do studene vody...
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    FORTRESS: Musím říct, že ačkoliv jsem žena, menstruační kalíšek ani ručně šité vložky mě kdovíjak neoslnily, zvláště ne pod argumentem, že normální vložky jsou zdraví škodlivé:). Fakt to jsou pitomosti. Už se úplně vidím, jak házím do pračky kromě ponožek i látkovou vložku :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam