• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MISANTROOPSkinheadská subkultura -historie, móda, životní styl, hudba, film, literatura -žádná extrémní politika ani jiné extrémy
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    ty vole... a ja se otpal na lvicka na klope... hehe
    LAUZER
    LAUZER --- ---
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LAUZER: do coly jo, to beru :)
    LAUZER
    LAUZER --- ---
    KID_MCHUTT: ja si chci tedka koupit nakyho Jacka Danielse nebo neco
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LAUZER: nojo, to je ale chuťově lepší i francovka :) věř mi, ochutnal jsem oboje.
    LAUZER
    LAUZER --- ---
    KID_MCHUTT: no tak nekdo to taky bere podle toho jestli se tim vozere.
    PEDDY
    PEDDY --- ---
    tak to dám jako dárek a basta
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PEDDY: vylej to, je humus.
    LAUZER: škoda coly, fakt je to nepitelné.
    LAUZER
    LAUZER --- ---
    PEDDY: ja bych to pil s kolou :D nebo do sebe trochu naklopit a brzdit treba i vodou se sirupem nevim je mi to jedno nejsem luxusak
    LAUZER
    LAUZER --- ---
    FORTRESS: no ja myslim ze nebyl zlata mladez, ale byl takovej ten "ma povoleno machrovat a prat se"..... nevim v jakym veku se v ty dobe chodilo do prace takze nevim.... ja jenom jestli to nebyl treba komercni zmrd nebo tak neco...
    PEDDY
    PEDDY --- ---
    spíš mi poraď s čim se dá pít fernet 7000? Jestli si to mám nechat a vypít a nebo někoho obdarovat
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LAUZER: fujtajxl
    LAUZER
    LAUZER --- ---
    PEDDY: tjn budeme posuzovat jednotlive slozky chuti prumerny desitky gambace z prazsky hospody
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    No nevim jestli se v ty dobe syn policajta radil do nejaky zlaty mladeze, dost o tom pochybuju. Navic tam pise ze uz od 16/17ti vydelava. Jinak ja si z toho nevyvozuju ze by zavidel bohatsim ze jsou lip ohakly.
    PEDDY
    PEDDY --- ---
    poďte se bavit o chlastu
    LAUZER
    LAUZER --- ---
    FORTRESS: tyvole syn policajta kterej se o nej stara? toho bych fakt nemel rad, hlavne kdyby to byla naka lokalni hvezda. rozmazlenej :D
    LAUZER
    LAUZER --- ---
    FORTRESS: zase na druhou stranu jak to ctu tak je to vlastne docela zajistenej synek policajta kterej ho podporoval takze docela social. podle me netolerantni elitarskej debil, typickej idiot co si z tebe dela srandu za to ze nemas "dobry (modni) hadry" a tise zavidi jeste bohatsim ze sou lip ohakly.
    LAUZER
    LAUZER --- ---
    FORTRESS: tohle mi pripada hodne uveritelny a realny..
    LAUZER
    LAUZER --- ---
    kdovi jak to vlastne bylo? jak dlouho trvalo to obdobi kdy "skinheadi" chodili na jamajsky diskoteky? jake procento skinheadu tam chodilo? jake byly tehdejsi ekonomicke pomery? jak na tom byli ti vsemi opevovani hodni "puvodni skinheadi"?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam