• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MISANTROOPSkinheadská subkultura -historie, móda, životní styl, hudba, film, literatura -žádná extrémní politika ani jiné extrémy
    PEDDY
    PEDDY --- ---
    Mefisto: každopádně podle toho co sliboval to má bejt celkem kvalitní, ani ne moc politický počtení....tak uvidíme..jo a ten rozhovor co bude u nás to je taky skvost..má to cca 6 stránek, málem jsem vytek, když jsem to překládal do angliny..
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    Až na podzim? Hm, myslela jsem, že to bude tak léto. Nevadí, počkám si. Jinak Rytíře mám doma dvě čísla. Je to neuvěřitelné, ale našla jsem je zcela úplnnou náhoudou v nějakém antikvariátu v takové té krabici s věcma zadarmo. Ihned jsem to popadla, ten poklad jsem tam nemohla nechat:).
    PEDDY
    PEDDY --- ---
    jo má to bejt venku ale až nějak na podzim, na Backstreet Battalion bude se Slutem rozhovor tak do měsíce počítám...no a Rytíř to je opravdová klasika, ty komixy tam neměli chybu, ta Marka co to spoluvydávala hraje tedkon v nějaký feministický kapele
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    tw kdyby to ještě někdo nevěděl: brzy snad vyjde nové číslo Skinread. Ten týpek, co ten zin dělal, se chce pustit do nového čísla s rozhovory a recenzemi.
    SHM8
    SHM8 --- ---
    MISANTROOP: mám nějakýho starýho skinreada a rytíře.. značka:ještě ti připlatim :D
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    Taky myslím. Já svoje neprodám:). Ale třeba kdyby někdo poskytl nějaké naskenované, tak by to možná stačilo.
    PEDDY
    PEDDY --- ---
    Misantroop: myslim, že nidko nic neprodá...:D
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    Asi si podám inzerát v podobném znění:
    Neznáte někoho kdy by se chtěl zbavit nějakých starých zinů? Značka: Ztráta víry :-)
    VITTI
    VITTI --- ---
    PEDDY: to jich opravdu znas tolik?
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    PEDDY: Právě proto mi přišlo, že je blost to srovnávat... těm jde jenom o to si zařvat v hospodě "góóóól, pičóóó!" a ztřískat se jak hovada na oslavu vítězství:)
    PEDDY
    PEDDY --- ---
    tak fanoušky reprezentace bych vůbec nebral jako nějaký kvalitativní vzorek, z 99% je to banda vypitejch moraváků z Horní Dolní
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    SHM8: Tak třeba tyhle fotbalé klubové fanoušky taky nechápu, ale to bych s vlastenectvím nespojovala. A nároďáky... no třeba já bych nikdy neřekla "My jsme vyhráli." Když už, tak: "Čeští fotbalisti vyhráli." Navíc ve fotbale na mezinárodní úrovni někdy u těch fanoušků jde o čirou bujarost z pocitu, že Češi jsou v čemsi prostě lepší než ostatní národy. Ne ne, podle mě jde o něco jiného.
    SHM8
    SHM8 --- ---
    MEFISTOFELLE: mě to přijde podobný jako si vybrat nějaký fotbalový klub, tomu fandit a pak říkat "my jsme vyhráli" apod. ..stejně s nároďákem. ale ten kdo to říká, k tomu vítězství málokdy nějak zásadně přispěl a akorát tim MY vyjadřuje svou loajalitu a třeba i svoje schovávání se za celek, ne?
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    PANPREDSEDA: Škoda jen, že český lahvový Guinness není tak dobrý jako čepovaný... jinak je to jedno z mých oblíbených piv:).
    AKTAJSA: Prostě na to mám jiný názor. Já jsem třeba ráda, že jsem Čech. V historii nebyla jenom špína, ale i výjimeční lidé a události. Navíc máme krásnou zemi i na pohled. Praha i jiná města jsou krásná. A je mi jedno, že to smrdí Landou nebo náckama. A jenom proto, že je někdo vlastenec, neznamená to, že přemýšlí hned jako nácek.
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    Jo a nekdo se tady bavil o nějakých dokumentech. Jsou pořád k mání? Měl bych zájem. Mam pocit, že by ty srandafilmy v resortu potřebovali už proložit něčím vážnějším. Kdyžtak pošta, díky.
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    MEFISTOFELLE: no hale... že narod je skupina lidi mluvici stejnym jazykem, žijící na stejném územé a bla bla vim... takhle přesně zněla ta definice , co nas učili na gymplu. Co mi ale uniká, proč bych měl nějak v Čechách demostrovat, že jsem Čech... a vůbec, co je na tom tak supr bejt Čech? Když jsme neudávali sousedy fašistů, v rámci komustickýho boje sme popravovali matky od rodin lidi a ted to je sice lepsí, ale že bych teda byl nějak extra hrdej na tože sem Čech... jako líbí se mi to tu viď... můžeš jít na pivo a dát si u něj cigáro, lesy sou docela pekny viď... ale s tim lvem to furt nechapu... a zvlast kdyz to vidim na skinehadech, tak to proste smrdi Landou... jako... kdyz nekdo neni nacek, proc se tak oblika a nosi stejny symboly? proc stejne premysli? http://www.youtube.com/watch?v=Iv_fJhnX57g
    VITTI
    VITTI --- ---
    PANPREDSEDA: neasi :)
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    VITTI: to zase ten zdibicek Irska ve mne miluje Guinness
    VITTI
    VITTI --- ---
    :)

to je jasny... kdyu jsou prachy jde vsechno :)
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    VITTI: Jen ty ceny tak parádní nejsou... ale když mám zrovna dobré výdělky, tak si tu whiskey dám. Jinak jsem ale typický pivař. Na to dopustit nedám.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam