• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MISANTROOPSkinheadská subkultura -historie, móda, životní styl, hudba, film, literatura -žádná extrémní politika ani jiné extrémy
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    we care
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    Na on-line shopu s odkazem Thor Steinar News: Sledujte aktuálne novinky aj na oficiálnej stránke výrobcu Thor Steinar, bych si asi nic nekoupil...
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    MEFISTOFELLE: Na Aukru jsem nedavno videl presne tohle polo, ale v panskym obleceni (lisi se nejak pansky a damsky polo?) a v nejaky velikosti, do ktery bych se ja oblikl aspon dvakrat (XL nebo XXL). Mozna to zkusit tam, ma to sva plus (obcas byva cena velice prijemna), ale i sva uskali (clovek musi tu aukci vyhrat). Jinak postovny ze Slovenska by nemuselo byt tak strasny, co jim zkusit napsat e-mail a zeptat se?
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    Mám problém...
    Sháním už delší dou tohle polo: http://www.hof.sk/tovar/2992/fredperry/g5801-157.html
    Jak je tady ta stránka, tak tam se mi to nechce moc kupovat, protože to stojí nekřesťanské peníze a to ještě nepočítám poštovné do Čech, pokud do Čech vůbec zasílají. Poradí mi někdo, kde bych tenhle kousek mohla sehnat? Sháním tohle konkrétní klasický polo. Nikde jsem nesehnala, v Čechách je to beznaděj. V internetových obdchodech jsem nenašla. Už jsem z toho na blázinec.
    PEDDY
    PEDDY --- ---
    Kurva velká aktualizace
    http://backstreetbattalion.com :6:
    PEDDY
    PEDDY --- ---
    tak nějaký novinky...Crusaders z Drážďan nahrávají v součastné době materiál pro jejich 4. album.....takže myslim, že výhledově je určitě na co se těšit..
    SM3RK
    SM3RK --- ---
    LAUZER: marian.. to je starej punkac squater... :D
    a machacek je taky starej pukac takze asi fakt moc skinheadska kapela nebudou :D
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    VITTI: proto ze ti samotnemu odpoved neni jasna a proto ze si na tuhle odpoved sam cekal :)
    VITTI
    VITTI --- ---
    TIGRE: proc? vysvetluj inteligente ;)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    VITTI: ze bud nemas vkus nebo jsi debilni nebo mas nejakou poruchu charakteru :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    HAHAHA
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    Kdyz jsme u toho vkusu: myslite, ze si necha na zada dotetovat Kaplickyho knihovnu, pokud ji teda postavej?
    SHM8
    SHM8 --- ---
    VITTI: proč chceš ode mě vědět, co musíš vidět sám - že máme asi každej trošku jinej vkus, nic víc .))

VITTI
    VITTI --- ---
    SHM8: no a? nechapu ale duvod co se do toho seres..me by se to treba libilo..co to potom znaci psychologu?
    JAYME
    JAYME --- ---
    ale cim dyl na to koukam, tim vic mi prijde, ze ten prazskej znak ma takovej jakoby psychobilly smrnc :))
    JAYME
    JAYME --- ---
    jenom podotykam, ze na opravdovym prazskym znaku je na treti vlajecce zprava davidova hvezda, takze tenhle clovek je evidentne hnusnej antisemita
    JAYME
    JAYME --- ---
    to je normalni viralni reklama na olympiadu
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    SHM8: Tak co se týče kérek, tak každý má holt jiný vkus. Někdo rád Prahu, někdo čínské nápisy a někdo třeba kérky nesnáší vůbec.:)
    SHM8
    SHM8 --- ---
    VITTI: vůbec nic, jen je to jedna z posledních věcí, kterou bych si nechal někam vykérovat :)))
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    KID_MCHUTT: na pupku má nějakej nápis a pak takovou supermanovskou kérku:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam