• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MISANTROOPSkinheadská subkultura -historie, móda, životní styl, hudba, film, literatura -žádná extrémní politika ani jiné extrémy
    SHM8
    SHM8 --- ---
    JAYME: sry..
    JAYME
    JAYME --- ---
    SHM8: na ty treti fotce je jasne videt XL..
    SHM8
    SHM8 --- ---
    MARUU: za dvě čenta bych jí dal, ale musí to bejt min Lko .)
    PEDDY
    PEDDY --- ---
    nějaká aktualizace BB 2 rozhovory a historie..recenze snad o víkendu
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    LAUZER: Nechápu, buď konkrétnější nebo vtipnější
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    REGGAE NAROZKY

LAUZER
    LAUZER --- ---
    MISANTROOP: to sem ja to sem jaaaa to sem jaaaa to sem ja to sem jaaaa to sem jacarara hod tam prcka
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    Hlavně je fajn, že na vaše akce nechodí děcka nebo takový ty různý pozéři co jsou jeden měsíc tam, druhej jinde a všechno ví, všude byli.
    PEDDY
    PEDDY --- ---
    haha :) tak nebyla tö moje zásluha, ale především Šafyho, já tam jen přicmrdával..a hlavně Vaše, že ste dorazili ...
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    Velká paráda to byla. Sluší se zvolat Viva la Peddy :-)
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    MISANTROOP: Jo, včera se to povedlo:)... Němčouři mě potěšili, výborná kapelka.
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    Včera skvělej večírek

PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    Vcera jsem se byl v ramci festivalu Jeden svet podivat na film Madarska narodni.

"Romantické násilí - to je název populární maďarské kapely, která hraje tzv. „nacionální rock"", styl hudby mísící rock s folkem a hlásající krajně pravicové ideály. Frontman kapely o sobě mluví jako o patriotovi a za své vzory považuje povstalce z roku 1956. Nacionalismus šíří na turné pro krajany v Rumunsku a Srbsku a s oblibou se účastní „buditelských"" ceremoniálů připomínajících středověkou slávu uherského království. Komunita skalních fanoušků, která je na Romantické násilí napojena, se skládá ze skinheadů, folkařů, fotbalových fanoušků i vysokoškolaček. Pojí je nenávist vůči Židům a touha po obnovení „velkých Uher"". Vystoupení na masivně navštěvovaném letním festivalu nacionálního rocku ukazuje podporu maďarské veřejnosti a mrazivé výpovědi inteligentních fanoušků naznačují, že radikalismus, který má místo v médiích a ve školství, se snadno šíří ve všech vrstvách společnosti."

Podle popisu jsem cekal, ze to bude o neco drsnejsi.
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    CAMPO: Slyšel, ale moc mě to nebere. Přijde mi to jako dost prapodivenj mix a hudebně se mi to nelíbí.
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    MISANTROOP: No vzhledem k tomu, že v Resortu hraje povětšinou Oi! a choděj tam skinhíti a punkáči, tak teď tam bude hrát rap (kterej tam teda občas hraje i tak hehe) a možná přijdou kluci a holky odjinud... proste taková píčovina, co mě napadla...
    CAMPO
    CAMPO --- ---
    slysels transplants?
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    MISANTROOP: drsni hip hopa ganxtaz pujdou do kina a pred nim na ne budou cekat skinheadi a s pokrikem "Oi, oi, oi" je zmlatej? ;o) (berte jako zert)
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    AKTAJSA: Mazat to nebudu, spíš nechápu to spojení Rap vs. Oi!
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    Ale uklidit to po sobě... ;)
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    LOOSER: Tak blij blij
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    AKTAJSA: ale tak, že do Resortu choděj občas skinhíti, tak aby věděli, že se tam ěnco děje... jestli chceš, smaž to...
    LAUZER: ???
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam