• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MISANTROOPSkinheadská subkultura -historie, móda, životní styl, hudba, film, literatura -žádná extrémní politika ani jiné extrémy
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    MISANTROOP: Pekne :o)
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    Tohle má sílu, škoda, že v ČR nic takovýho nezažijeme
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    SAHIB
    SAHIB --- ---
    20112010
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    MISANTROOP: No ve skutecnosti potrebuju kus latky, co vypada jako ze skinheadske kosile a tak me napadlo proc ho nevzit ze skinheadske kosile ;o). Ale je mi lito kvuli tomu nicit starsi ale jeste funkcni kosili a na aukru vetsinou kosile, ktery jsou na docela vodpis neinzerujou. Proto jsem se ptal tady.
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    Zkoušej aukro, tam se objevují celkem často
    PANPREDSEDA
    PANPREDSEDA --- ---
    Nemate nekdo nahodou na prodej za par supu nejakou starou a jetou (klidne i roztrzenou) kostkovanou kosili Ben Sherman nebo Fred Perry?
    SM3RK
    SM3RK --- ---
    22.9. skarface a discoballs ve vagonu...
    SAHIB
    SAHIB --- ---
    Neznašovy u Klatov
    start: 18:30
    vlezný: 120 Kč

AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    tak zase trochu skinhídskejch písniček

PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    moc pěknej dokument... ...a todle asi všichni už znáte,ale dam to sem...
    http://www.youtube.com/watch?v=xzkSCDqGnqs
    SM3RK
    SM3RK --- ---
    JAYME: takto urcite to by se na sedmicku vesli plesky z cely republiky...
    SM3RK
    SM3RK --- ---
    JAYME: no to ne este tam tak 4-5 chybi :D .. ale je pravda ze v ty dobe si je vakt vsechny znal :D takze kdyz si videl cizi plesku na ulici bylo jasny ze je to nacek nebo cizinec..
    JAYME
    JAYME --- ---
    FUMO: ja mam pocit, ze uhrnem vsichni ti "skini v pohode" se tehdy objevili v tom dokumentu, vic jich snad ani nebylo :) v pulce devadesatejch let bylo v Praze naglu jak nasrano, az pak jich postupne pulka presla k "tem hodnejm" a druha pulka se prevlikla z bombru od vietnamcu do hadru od stajnera a uz nejsou tak napadny. ja se na naky "scene" (to zni hrozne) zacal pohybovat az tak 1997 a to mi prislo, ze kdybys vzal vsechny nepravicovy skinheady v Praze, tak se ti vejdou na sedmicku, aniz by se nak moc mackali :)
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    SM3RK: takze to nejzajimavejsi vystrihali, téda...
    SM3RK
    SM3RK --- ---
    AKTAJSA: ano
    btw ja to teoreticky nekde budu mit nahrany na vhsce....ale to uz asi nikd nezjistim.. pac je to nekde na za nakym filmem...
    btw to tenkrat to nataceni odnesli naky kluci snad podminkou pac nekde na flore pri toceni tech ulicnich scen narazili na nky nacky :D
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    MISANTROOP: to nevim, muzes se zkusit ozvat, tomu co to nahral (Červený?) nebo to zkusit timhle... http://www.downloadyoutubevideos.com/ ... a taky nemáte sinchornní obraz a zvuk?
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    AKTAJSA: Má to někdo v kompu na stažení?
    FUMO
    FUMO --- ---
    AKTAJSA: ta hláška s bohatejma je naprosto ultimátní!!

jinak jako souhlas a pevná bota, ale já v tý době měl číro a skini (chápej fašouni/nazi, ale já v tom měl tenkrát dost bordel) mě srali... ;-) že jsou nějaky skini co jsou v pohodě jsme netušil...
    LAUZER
    LAUZER --- ---
    AKTAJSA: rad bych vedel jaky byly tehdy ve scene vztahy, skoda ze nemam zadny stary ziny. Mel sem akorat jedno cislo Sracky a dva Rytire...
    LAUZER
    LAUZER --- ---
    AKTAJSA: njn 96 byl docela dobrej rok. pulp fiction byl novej film, jeste existovala propast kam sem nemoh v ty dobe chodit protoze sem byl moc malej a kapitalismus a vynucena politicka korektnost nebyly tolik cejtit asi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam