LAUZER: s timhle prispevkem konecne naprosto souhlasim, proto mam taky pocit, ze kdyz jsem si z tyhle subkultury vedome vyzobl pouze ten manekynskej mods aspekt (plus mozna muziku) a nikoliv bitky na fotbale a ruzny upoceny otlapkavaci aktivity, tak jsem paradoxne jeste vychytal to nejmin teply :)
ty veci co tu jinak resis me mijej, je mi 33, obleceni si kupuju sam, jsem rad, ze mam na to lepsi a nestydim se za to :)
bmw kdyz mi bylo 16-18, moje matka byla zdravotni sestra, fotr nezamestnanej, kdyz jsem od rodicu vypad, bral jsem 7 hrubyho, takze ja vim jaky je to oblikat se jako zcela autentickej chudak, kor mezi tema frajerama ve znackovejch hadrech :))
a vim, ze to neni nic, po cem by normalni clovek touzil, natozpak to umele simuloval jako rafinovanou pozu - viz tvy kecy o prestizich, wtf, ty myslis, ze to dneska naky delnici nosej? to sou ironicke boty pro nostalgicky hipstery..
celkove z tebe citim, ze jak strasne resis, hlavne nebejt jako nekdo, hlavne bejt vopravdovej, vsechny okolo prokradrovat, tak je v tom mozna skrytej nakej mindrak z vlastni neoriginality a predcasny unavy zivotem, proste, stejne jako u toho macho chlapstvi, kdo nejvic krici, od toho to fici :) to si ten paradox neuvedomujes? ty znackovy panacci co popisujes, tu modu resej min nez ty, proste si jen jako normalni chlapi koupili nejlepsi hadry (nebo to co za ne povazovali), co si mohli dovolit :)