• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEPC hry (PC/PSX/XBOX/Wii/...) a ostatní SW - diskuze o prodeji, nákupu apod.
    DAJDALOS
    DAJDALOS --- ---
    Prodám Diablo II - platinová edice (tedy je v tom i expansion set) za 300,-
    Je to na PC, předání v Praze, info v poště.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ja bych koupil spíš Win XP home/Prof.
    COUNTZERO
    COUNTZERO --- ---
    FRAUD: dost mizerna hra
    FRAUD
    FRAUD --- ---
    nabizim Windows Vista Home Premium OEM CZ 64bit SP1 - uplne nove, nikdy neinstalovane jen rozbalene (clovek co jsem mu stavel pocitac se nakonec rozmyslel a chtel XP)
    http://www.alza.cz/operacni-system-microsoft-windows-vista-home-premium-64b-sp1-cz-d93963.htm
    cena 1800
    CENDA
    CENDA --- ---
    Jeste prodavam Viva Pinata bundle verze s ceskym manualem. Samotna hra je v cj. cena dohodou
    CENDA
    CENDA --- ---
    Prodam Ninja Gaiden II na Xbox 360,uplne nova zabalena. Cena 1100 kc
    CZECHGRAPHICS
    CZECHGRAPHICS --- ---
    shanim:
    soul calibur 4 na X360
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    prodam Age of Conan. Rozehrane asi 4 postavy, nejvyssi na 65lvl barbar. Cena dohodou
    SADSOUL
    SADSOUL --- ---
    AGOG: To je sračka, SC4 bude stopro lepší. :) Akorát - při těch dnešních cenách - achjo :)
    AGOG
    AGOG --- ---
    Nejaka pekna bojovka na X360 by nebyla? To DoA4 vypada pekne, je to hratelny?
    CENDA
    CENDA --- ---
    AGOG: Mel bych Gears of war pouze dvd
    AGOG
    AGOG --- ---
    Tak jsem se rozhodl koupit Xbox360, neprodava nekdo nejakou dobrou hru za dobry peniz? Nejlepe akcni, nebo RPG
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    MURHAAYA: Jj, asi bych si ho vzal. Písnu Ti.
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    Prodám DOOM 3 original is paragonem. Původní cena 399 nechám za 199,-. Praha. Perfektní stav.
    KOZZA
    KOZZA --- ---
    trosku OT, ale nechtel by nekdo GP2X za 2k?
    KULA
    KULA --- ---
    cus, poptavam po Forze (nevim ktera je nejnovejsi) na Xbox360..Kdo bych se toho chtel zbavit, koupim.

Nabidky prosim do posty
    AGOG
    AGOG --- ---
    WRATA: 199 se da, ale tak treba to nekdo dohral a za 150 se toho bude chtit zbavit :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    ZOLTY: Scarface. Stoji to 99,- v JRC/Xzone
    AGOG: 299,- Xzone
    AGOG
    AGOG --- ---
    Koipim na PC Jade Empire
    ZOLTY
    ZOLTY --- ---
    prodám sims 2 - datadisk pets na psp 2. nehraný, zabalený. na ceně se dohodnem.

a jinak moc to sem nepatří ale:

teď budu kvůli nemoci týden doma.. doporučte mi pls někdo super hru ve stylu mafie ( mise, jízda autem, volný běhání, nic náročného ).. pokud bude česká, je to špičkový.. ale stačí mi, když mi řeknete, že jsou na to české titulky..

do pošty, díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam