N0NECZ: Tak urcite. V pripade ze na tom chces hrat 2 roky stary veci s minimalnim grafickym nastavenim ;)
KATEZ: Radne vybaveny herni pc je kolem 25k, jasne hry na to muzes piratit o106 ale ve vice lidech si na tom moc nezahrajes. V pripade takovy investice na to nemusis treba 5let sahnout ale cim novejsi to bude hra tim narocnejsi bude a budes muset snizovat graficky nastaveni.
-Wii - ma dva problemy. Jeden je totalni nedostatecnost her. V CR toho vyjde tak 10% co v UK a ten vyber by treba me uspokojil protoze jsem RPGckar ale grafika je bohuzel dost nic moc uz od dne co to prvne vyslo. O WiiU ti vubec nic nereknu
-Xbox je diky Kinectu docela dost mainstream konzole a dnesni modely uz nemaji vubec zadnej problem s prehrivanim jako drivejsi modely. Kinect samotnej je docela zabavnej ale pro me to neni. Sportovnich her je na tom docela dost co ja vim. Instalaci her muzes vynechat v pripade ze ti nevadi prehazovat disky u delsich her(vetsinou RPG). Urcity veci maji povinou instalaci nejakejch soucasti ale co ja mel zkusenosti tak to netrva dlouho. Na tohle se spis poptej v xbox klubu
Xbox Live gold neni nutnost pokud nechces hrat veci po netu ale opet je to blbech 1600/rok a ma to spoustu vyhod jako treba drivejsi pristup k demum/vetsi slevy na hry a DLC
-PS3-PS4 rozhodne nebude letos a imho driv nez 2015 bych to obecne nevidel. Graficka uroven je stejna jako xbox, vyber her je temer identickej(o exkluzivkach nize). Pohybovej ovladac je identickej s Wiickem ale strilecky jsou na tom lepsi(ja osobne zkousel Resistance 3 a bylo to hodne dobry) sportovnich her je na tom taky tuna takze tady neni moc rozdil. Hrani pres net je zadara ale muzes si zaplatit PSN+ coz je identicky jako Xbox live a kazdej mesic ti daji jednu hru na stahnuti z PS1 coz neni zly(nevim jeslti to ma xbox taky, opet se zeptej v xbox klubu)
PS3 vs Xbox Exkluzivni tituly je dle myho jediny podle ceho bych se ma cenu rozhodovat...