• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANIQUEKůžičky, kožešinky - materiály z mrtvých zvířátek člověkem užívané
    PAJDA
    PAJDA --- ---
    ANIQUE: Jůů já chci takííí :))
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    Ať furt jenom nekecáme...

ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    Něco pro citlivky:)
    HLOH
    HLOH --- ---
    CELULITIDA: Protože kůže (ač její získávání může přjít někomu nechutné) je zatím na některých věcech nenahraditelná, dokážeš si třeba představit pracovní rukavice nebo kovářskou (ale třeba i slévačskou či sklářskou) zástěru z nějakého hadru? Jiné materiály by takovou námahu nevydžely.
    Navíc má kůže pro někoho i svůj půvab.
    Myslím, že výkřiky o vrazích nikoho nepřesvědčíš aby vyhodil kožené boty nebo bundu do koše, jen na sebe upozorníš a možná se s tebou někdo začne hádat...
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    Hmm, myslím, že lidská kůže nemá moc užitečných vlastností. To by bylo zajímavý mít botky z lidský kůže. Asi by to moc kvalitka nebyla. I když kůže na zádech je docela pevná...
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    AXTHEB: je to také kůže..

HLOH: zajímá mě proč to vlatsně děláte..:(
    HLOH
    HLOH --- ---
    CELULITIDA: Proč tedy navštěvuješ diskuzi o kůžích a kožešinách když je nemáš ráda a příjdou ti nechutný?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Mezi lidskou a zvireci kuzi je drobet rozdil.
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    HLOH: nevím co je hezkého na stáhnutém zvářeti.. respektive na té kůži.. příjde mi to nechutný. Co takhle mít kus lidské kůže ve sbírce? to je hnus ne?!
    HLOH
    HLOH --- ---
    Já třeba nikdy žádné zvířata nezabíjel, kůže se dají snadno sehnat z přejetých a sražených zvířat, nebo od sousedů když se u nich zabíjí a nebo od hajných- vše většinou zadarmo a skoro bez práce, proč se babrat s chovem a zabíjením?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    CELULITIDA: Ja to nebyl, ja jenom mel po ruce platne url.

CELULITIDA: Jednduse. Vezmes nuz, udelas fik a je to.
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    TALANKA: boha do toho neplet :o))
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    CELULITIDA: Proboha :oD :oD
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    HLOH: momentálně je na táboření, ale v nedeli se na chvíli vrací do civilizace tak mu to připomenu...
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    HLOH: ste nechutní!! jak to můžete udělat, bodnout nůž do zvířete ??!!!
    HLOH
    HLOH --- ---
    CELULITIDA: Ne, vrazi ne, obyčejní řezníci....

KACHNY: Co ten návod, nedohledala bys ho, prosím, nebo nepřemluvila toho kamaráda?
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---

AXTHEB: ste nechutný vrazi !!!!!!!!
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    MORRIGHAN: fakt mozkem kamarad dela indiany a kuze dela mozkem hodim mu sem odkaz myslím že vám to rad povi sam :o)
    MORRIGHAN
    MORRIGHAN --- ---
    HLOH: to urcite zkus - fakt mozkem...? Jinak jeleni kuze je naprosto uzasna - muj deda s ni lestil auto, napriklad :)

TALANKA: jo, uka! :)
    HLOH
    HLOH --- ---
    Takhle ta jelenice vypadá:

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam