• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANIQUEKůžičky, kožešinky - materiály z mrtvých zvířátek člověkem užívané
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    ANIQUE: No nevim. Zase si stáhnout zvíře, který máš ráda, a pak si z nějušít obleček - na to asi musí mít člověk trochu silnější žaludek než je obvyklé :o)

My teda co máme kocoura, tak ten má kožich fakt krásnej, i krásně barevnej, ale nosit bych nechtěla :o)
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    TALANKA: Kotě máme celkem čerstvý (4 měsíce) a až za těch xxx let bude umírat, tak záleží na tom, v jakym stavu. Kámoška má třeba kočku, která už vypadá, že toho moc nevydrží a kožešinu má nádhernou (zase řeší problém s matkou, která by asi omdlela, kdyby věděla, že kámoška chce po smrti zvíře svlíknout). Ale jestli budeme mít doma jen jednu kočku, tak bych si možná v důchodu mohla ušít minisukni:)))
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    ANIQUE: Blbě. Já jsem jednou měla kočičí ocásky a bohužel jsem o ně přišla :O( Byly krásný. Takový puntikatý, a tak.
    A kamarád má z koček kožíšek. Krásně hřeje.

Ale sehnat se to už asi nedá :O(
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    VLASAK: Se právě chci zeptat, kde se shání:)
    VLASAK
    VLASAK --- ---
    diky za rady, mylsle jsem prave ze doporucite nekoho, koho mate otestovanýho.
    Jsou to kočíčí kůže achci z toho udělat kratasy chlupem ven (kočkáče)
    Nemuži si dovolit aby se to nepovedlo, už nemam šanci sehnat další :)
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    Tak už na sebe budem hodný, žejo?:)
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    HOOB: Já jsem se tě ale opravdu nechtěla dotknout a nemyslela jsem to zle
    HOOB
    HOOB --- ---
    ANIQUE:TALANKA: : pardon nechtěl jsem se dotknout vašeho jemnocitu ale pokud bych vám doporučil souseda vezli byste kožky 230 km z prahy k nám když je nějakej chlapek možná uplně stejně dobrej 50-60km vodsud?? To je právě ta vyhoda vyhledávačů že najdou to nejlepší řešení pro každýho
    tu adresu (http://www.skuzsitokurvavyguglit.cz/) používam už fakt dlouho a neberu to jako nějaký nadávání takže fakt pardon
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    ANIQUE: Jo, mě by to taky vyprudilo, kdyby mi někdo nadával, že neumím gůglit, ale já si fakt nepamatuju, jak se ten člověk jmenoval :O(
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    Já nechci prudit, ale od toho ty kluby jsou, aby se radilo. Google používám, ale když mi dá někdo radu třeba z osobní zkušenosti nebo co ví , tak jsem každopádně radši...
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    VLASAK: My jsme koželuha našli přes gůgl a v pohodě. Bohužel ti neřeknu, jak se jmenoval, protože si to nepamatuju
    HOOB
    HOOB --- ---
    VLASAK: ale já osobně žádnýho takovýho dědu neznám možná zkus http://www.skuzsitokurvavyguglit.cz
    HOOB
    HOOB --- ---
    VLASAK: co to je za kuže kožešiny nabo nějaký jeleni či snad kráva chceš to s chlupem nebo na useň kožešiny ti nejlip udělají v brtnici u jihlavy ovce s chlupem v kostelci u jihlavy usně dělá dost malo lidí - záleží na co to chceš ale koželuhu je dost malo ted se to děla věčinou ve větším centralizovaně TJ větší fabriky je z toho dost svinstva - louhy atd. ale daj se najít lidi co to dělaj na venkově
    VLASAK
    VLASAK --- ---
    Ahoj,

neporadil by nekdo kontakt na nejakeho kozeluha, mam nekolik stažených kůží, ale potřeboval bych je připravit na další úpravu odsmradit a změknout aby to bylo na šití ... poradíte ?
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    ANIQUE: Paráda!
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    HOOB: no ja bych asi na celou proceduru nemela zaludek, ale je to uplne o necem jinym nez chemicky vycinena...me stacilo to stahovani havy danka a mozecek... ale nekdy bych si to zkusiti chtela...
    HOOB
    HOOB --- ---
    KACHNY: braintagingí je fakt kentus (jakože se vobčas zveda kufr i humusákum jako jsem já) a veliká dřina a když začneš musíš to fakt dodělat navíc docela věda sám jsem takhle skazil srnu teletinu a dva jezevce ale znám kámošku co daňka dělala a přetrhla u toho 2mm ocelový lanko na což jsme teda všichni čumněli (to jen že to je fakt pro siláky) ale kůže to nakonec byla epesní
    ale daněk je fakt velká kůže práce na 4 dny vod stažení bez uzení pro člověka co už to dělal ale matroš je to super má uplně jiný vlastnosti než chemicky činěná useň
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    ANIQUE: nesmutni mame indiany nee? tak neni problem a kuzi na vydelani bude mit dost minimalne toho danka z taboreni...
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    HOOB: vim vim lec bohuzel je to ten samy vikend co fest rockle kde mame mit vystoupeni :o(
    HLOH
    HLOH --- ---
    SEBEL: Docela dost, zbavit se toho ale nepotřebuju(sám tu kůži docela používám a nová nebude), metr- metr a půl bych ti však poskytnout mohl......
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    HOOB: Já se nedostanu:(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam