• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANIQUEKůžičky, kožešinky - materiály z mrtvých zvířátek člověkem užívané
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    CNV: 20k+
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    CNV: musela bych se zeptat fakt netusim ... ale co jsem od nej videla sama lahudka ... teda zatim jen pansky, ale stejne ...
    CNV
    CNV --- ---
    HONZIK_HAPPY: Netušíš ceny? Mít doma nějakou ručně ušitou klasiku by se mi líbilo...
    IGNIS_FATUUS
    IGNIS_FATUUS --- ---
    HONZIK_HAPPY: Hodně moc dobrý!
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    tak v tom případě pohoda! jedna z nás se ozve
    IGNIS_FATUUS
    IGNIS_FATUUS --- ---
    ALI_EN: jako to nespěchá, klidně sem pak napište, až bude mít co potřebuje...
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    hm tak ségra řikala, že zatim může jenom poradit, třeba nějaký střihy nebo tak, nebo vyrobit šablonu a podobně... nemá zatim nakoupený podšívky a podobně. jede teď na víkend pryč, ale s dotazama nemáš váhat, buď tady nebo do pošty....
    IGNIS_FATUUS
    IGNIS_FATUUS --- ---
    ALI_EN: ano, dokumentovat! Reklamu si dělejte ženy, mít doma něco konečně pořádně vyrobenýho to je třeba
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    ALI_EN: Já tam třeba sleduju hodináře, krejčí, brašnáře, kováře... Fakt bomba:)
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    anique
    vidíš, na deviant art mam já účet, tak k němu dam ségře přístup, dík za tip. .. ona těmhle fórům moc neholduje, ale teď jsem s ní mluvila po telefonu a večer se za ní normálně stavim a pořešíme. ona se teď vrátila ze Švýcarska, kde žila pár let, takže teprv všechno shání, tim myslim hlavně kůže, ale ještě nějakou tu krabici s nějakejma doma má..
    a budem fotit, to jsme podcenily ..
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    ALI_EN: V Karlíně je ten výběr fakt dost obsáhlej...
    Tak to je dobrý, ale AŤ VŠECHNO FOTÍ:)

Jinak doporučuju (pro koukání) deviantart, těch řemeslníků je tam mraky z celýho světa...
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    no boty zas dělá kamarád, ale žije někde na Moravě tušim, neni nyxák ...
    pokud tady nic neseženeš, můžu ho zkusit kontaktovat. ale neviděla jsem žádnou jeho práci - i když mu důvěřuju :))

sestra je vyučená brašnářka, šije moc pěkně. neživí se tim, ale počítá, že bude. přemejšlela i o sedlařině, ale na to zatim peče. vybavení má dost slušný, můžu zkusim zdokumentovat nějaký její práce /bohužel toho nebude moc, většina se rozeběhla do světa bez focení/

kdybyste kdokoliv měl zájem, ozvěte se

opravy koženejch věciček a pokud máte vlastní návrh kožené tašky, koženýho náramku, etujky, peněženky .. ona radši, když má předlohu, kterou jen případně upraví.

momentálně teda sháníme, kde brát kůže, ale nějaký zásoby ještě doma jsou.
    IGNIS_FATUUS
    IGNIS_FATUUS --- ---
    ANIQUE: no jako mě samotnou dost zajímaj boty a doplňky - víme o někom kdo dělá boty? myslim jako třeba fakt lodičky, co sem tak viděla tak lidi vyráběj spíš těžký boty typu martensek anebo polobotky a spíš pánský...
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    IGNIS_FATUUS: Doufám, že tady zdokumentuješ průběh - a) kvůli tomu, aby se tady taky něco dělo, b) senzační téma, c) chybí mi reference na takto zaměřené řemeslníky:)
    IGNIS_FATUUS
    IGNIS_FATUUS --- ---
    ALI_EN: díky :)
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    pošli pm id FO_PA
    jestli máš i nějakej návrh, přihoď.
    IGNIS_FATUUS
    IGNIS_FATUUS --- ---
    ALI_EN: no zajímalo by mě na kolik by přišlo nechat si ušít kabelku - to co je v obchodech mě fakt odpuzuje :) plus nějakej odbornější pokec na toto téma...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam