• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANIQUEKůžičky, kožešinky - materiály z mrtvých zvířátek člověkem užívané
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    TYMUR: aha, dekuju za info, i kdyz nepotesilo :)
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    MATHEA: já korzety šiju, ale ne kožený - nemám na to stroj :/
    TYMUR
    TYMUR --- ---
    No, nevím naprosto o nikom, pokud si dobře pamatuju, tak Riwaa nějaký ušila (mám pocit že dva), ale za prvý na to nadávala jak špaček (což se jí nedivím), za druhý to bude fakt ranec (počítal bych že třeba k 10 tisícům) a za třetí má aktuální čekací lhůty 12-18 měsíců...
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    Mate prosim tip na nekoho, kdo sije kozeny korzety na miru? Nebo nekdo z vas? :)
    PRKOSH
    PRKOSH --- ---
    Do svého ateliéru sháním zkušenou (chlap i žena) svrškařku, švadlenu na dlouhodobou spolupráci. Hlavní náplň práce je šití stanů a svšků obuvy na průmyslových strojích. V případě zájmu do pošty, budu rád i za doporučení Vašich známých které by to zajímalo.
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    pokud byste někdo měl kus pořádné pevné kůže a byl ho ochoten za úplatu sešít do pouzdra na telefon čtvercového svaru, nebo to máte součástí své nabídky a možností, tak prosím do pošty :-)
    ATEH
    ATEH --- ---
    MATHEA: Každopádně je úžasné, že se to malé zvířátko dá vypnout na takovou plachtu. 70 měla "jelenice" z daňka a to už není žádný drobek :-)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    ATEH: On psal, ze prumerna velikost pergamenu je 70dm2. Nevim, zatim mi kamarad neodpovedel, jak to potrebuje velky.
    ATEH
    ATEH --- ---
    MATHEA: Vážně? Větší kozle má 25 dm2; násobeno deseti je 250,- Kč, to je moc? :-)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    Pargamen z koziny u nich stoji 9-10Kc /dm2, coz nevim, jestli pro Amika bude prijtelny, ale info jsem predala. Kdybyste vedel pripadne nekdo o necem levnejsim, budu rada za dalsi info:)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    ATEH: super, dekuju moc:)
    ATEH
    ATEH --- ---
    MATHEA: Neřiď se e-shopem, je mnohem leší jim napsat nebo zavolat, všechno pěkně vysvětlí.... menší kozle mě přišlo na dvě stovky + poštovné.
    Koželužna
    http://www.kozeluzna.cz/
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    Ahoj, poradite prosim nekdo, kde sehnat kozi kuzi viz nize? Samozrejme cim nizsi cena, tim lip:

I just need a piece big enough to fit over the frame I built and it's usually sold as "parchment skin" which is a single skin scraped really thin.

Kamarad, co u nas ted zije si stavi vozembouch a potrebuje kuzi na bubinek.
    TAILA
    TAILA --- ---
    Trošku jiný formát, ale taky kůže =)
    ONZAJAN
    ONZAJAN --- ---
    ahoj. Urcite zkus Snaha Brtnice. Je to fabrika specializovana na kozesiny. Lesni, domaci i cizokrajne. Delaji i imitace- tygr, ocelot... Daji se od nich poridit i kazove- orientacne kazove tele kolem 1000,-
    TYMUR
    TYMUR --- ---
    No, to ani ne, záleží na rozdílu tlouštěk a ráduisu ve kterém to bude stočený. Ale pokud se jedná skutečně o opasek, tak tam to není potřeba...
    RIVAN
    RIVAN --- ---
    Takový možná hloupý dotaz, při šití pásku z dvou vrstev silnější kůže, tu vnitřní stranu asi budu muset udělat kratší aby se to dalo ohnout, co?
    BOS
    BOS --- ---
    hezký den, potřebovala bych zrekonstruovat dva staré kožichy – jsou letité (a milované) a do tradiční čistírny je nechci dávat, jedná se tak trochu o rodinné šperky. znáte někoho v Praze, kdo by tohle dokázal?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam