• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANIQUEKůžičky, kožešinky - materiály z mrtvých zvířátek člověkem užívané
    SABATHSASULE
    SABATHSASULE --- ---
    Nějak sem to nenašla, takže kdyžtak pardon za OT.

Chci kožešinovou vestu, asi z lišky, ale v Kaře sem si nic nevybrala.
    Nikdy jsem kožich neměla a je to docela velká investice, doporučí mi někdo kožešnictví kde maj dobrej výběr a kvalitní zpracování? Ideálně Praha a okolí
    Přeci jen bych to ráda měla ehm...asi na celej život.
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    SWIST: Tak jsem tam byl, mají univerzal 200g za 199 (na bang eshopu za 185), takže za mě spokojenost. Po těch ostatních výrobcích jsem se nepídil, protože jsem hodně pospíchal a nenapadlo mě, že bych se moh zeptat, co všechno maj.
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    MIKLO: no mívaj je někde, jenže s takovym rabatem, že vždycky radši dělám větší objednávku pro víc lidí
    zkus ten tip co někdo psal
    SWIST
    SWIST --- ---
    MIKLO: Dneska pojedu skoro kolem, jen nevím v kolik, obávám se že budou mít max do 1800
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    SWIST: pecka. nevím kdy se tam dostanu, tak pokud bys tam byl dřív dej vědět, jak to vypadá. díky
    SWIST
    SWIST --- ---
    MIKLO: Tak jsem jim psal ohledně prodejny v Praze..
    "Dobrý den,

děkuji Vám za Váš zájem o naše výrobky. Zkuste tento obchod:
    JZK s.r.o.
    Bělehradská 63
    120 00 Praha 2 - Vinohrady

Hezký den Lenka Hajzlová Bang"
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    LIMONADA: Nevíš jestli ty svoje výrobky dodávají i do nějakého kamenného obchodu v Praze nebo jenom přes e-shop?
    SWIST
    SWIST --- ---
    LIMONADA: ok, fajn. O to lépe, nemusím shánět další věci..
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    SWIST: přítel to na klobouk bez broblémů používá pokud je to takovej ten klasickej australák, ale jak říkám, trochu to kůži uhladí, takže pak to nebude tak výrazně broušená kůže( ale furt to nebude vypadat jako hlazenice)
    SWIST
    SWIST --- ---
    LIMONADA: jo, ten jsem taky měl.. A budu si ho ještě objednávat.. Jde o klobouk. A nejsem si úplně jistý co by to s ním udělalo.
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    SWIST: já i na nubuk používám emulzi bang handmade, ale bylo to v pripade bot a jemna zmena vzhledu mi nevadila
    o jaky jde vyrobek? jinak jsou samozrejme inmpregnace, ale ty delaji jen film na povrchu a neosetruji kuzi zevnitr
    SWIST
    SWIST --- ---
    Chtěl bych se zeptat, co na impregnaci nehlazené kůže?
    JADER_NOMAK
    JADER_NOMAK --- ---
    Ahoj,

byl by tu někdo ochotný spolupracovat na výrobě jednoduchých kožených výrobků? Mám travel blog, který provozuju již několik let a chtěl bych teď k tomu postavit mini-eshop s pár produkty, které bych tam chtěl prodávat. Měly by být vyrobeny z kůže - představu jaké produkty a jak by měly vypadat mám. Nejsem designer ani brašnář. Tak hledám estli by se našel někdo, kdo by se chtěl o tom pobavit pobavit. Musí to dávat oběma stranám ekonomicky smysl. Jinak je to na prd. Kdyby někdo měl zájem o malou zakázku, tak dejte vědět. Pokud by měl někdo nápady - nebráním se limitovaným sériiím, nápadům, etc. Často sem nechodím - tak radši email prosím - pavelpetr.cz{at}gmail.com

Díky!
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    PERTAKOIN: byla jsem v dlouhé v břendě, nebo jak se to jmenuje, a měli to o fous větší.... díky za klíčová slova... googlila jsem zapínání kabelky, závěr kabelky, ale prostě vycházely jen samé kabelky na zapínání :-(
    PERTAKOIN
    PERTAKOIN --- ---
    KLAIR: Hledej otočný uzávěr / otočné zapínání (kabelkové), vyskočila na mne hromada modelů (i Kutil na Florenci nebo Stoklasa nějaké mají), ale asi potřebuješ najít přesný rozměr...
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    tak rukavičky v procesu.... a další problém.... to, co vypadá jako divný brouk, je moje vykloktane zapínání oblíbené kabelky. netušíte, kde se tohle dá sehnat?
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    KLAIR: no, tak web je v údržbě... Jdu jim zkusit napsat mail :D
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    TYMUR: děkuji moc, jdu na to! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam