• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKALINASARKALINA®...za sicim strojem
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    ELODY_MELODY: termin se zatim ladi .-]
    burda ma ty strihy celkem dobry, ale je potreba si s nima lehce pohrat, malokdo ma konfekcni velikost. ty strihy bych brala jako odrazovej mustek, nikdo nerika, ze si je postupem casu nemuzes zacit upravovat .-]
    samotny pleteni na prstech/predloktich je fakt rychlovka, nejvetsi cast zabere priprava dutinky. zalezi jak rychle jsi schopna tocit klickou a navazovat. mne to v prumeru vyslo na cca 30min. / klubko, tj. 30x10 (12) min.
    ELODY_MELODY
    ELODY_MELODY --- ---
    SARKALINA: kdy to je? jinak moc dekuju za ten strih. Zatim siju podle Burdy, ale problem je, ze ty strihy nejsou uplne moje krevni skupina. Jeste jsem se chtela zeptat jak dlouho asi tak trva "uplest" tu salu z dutinky? Premyslim, ze by to mohl byt darek pro meho pritele. Diky a jsi skvela!!
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    SARKALINA: Tak na podrobnosti jsem zvědavá, i když na to nemám:)
    PINK_SMOKE
    PINK_SMOKE --- ---
    SARKALINA: to jsi moc hodna, ale kvuli mne se s tim rozhodne stresovat nemusis.... staci 25.12. :)))
    ne, fakt, az to bude, tak to bude, jsi moc hodna, ze takhle radis a venujes tomu ten cas!
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    nechtel byste se mnou nekdo vyrazit do budapeste na obuvnickej kurz? zjistuju podrobnosti..
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    kamos odjizdel na rok mimo CR, tak jsme se s brachou ujali vyroby suvenyrku...
    treba to pro nekoho bude inspirativni, vanoce se blizej .-]

SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    PINK_SMOKE: ELODY_MELODY: do vanoc dodam
    ELODY_MELODY
    ELODY_MELODY --- ---
    SARKALINA: prosim te, jak se da udelat strih na tuhle mikinu? S jedinym rozdilem, ze bych chtela vystrih. Diky!!
    PINK_SMOKE
    PINK_SMOKE --- ---
    my chceme navod na ten libec z rukavu! :))
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    .-]]

SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    ANIQUE: krasa! skoda ze s tema materialama neumim zachazet
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    BTW znáte shopík Vlna za vlnou? Potkala jsem je na jednom festivalu a pro fajnšmekry, kteří rádi orgasmické omaky to pravé:) Z angory a alpaky jsem šla do kolen.
    Zboží prodejce Vlna za vlnou / Zboží | Fler.cz
    http://www.fler.cz/shop/vlna-za-vlnou
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    SEMTELE: na tu sedou 10-12
    SEMTELE
    SEMTELE --- ---
    a kolik tak klubíček jsi spotřebovala na jednu šálu? příjde mi, že to bude šílená spotřeba
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    PHRASE: jj, to je ono, akorat nechavam trubice na prstech (pravitku), protoze z tech predlokti je to takovy dost navolneny (nekomu muze vyhovovat)
    BOO: radsi si kup, vis jak se to rika..kdo si hraje... .-]
    D_RIM: par hodin to zabere, predem upozornuju abys nepodcenovala vyznam pribalenyho zavazicka, bez nej maj ocka tendenci z hacku sjizdet
    KAPPA: zatim mrkni na to co sem davala PHRASE

ja jsem do mleti zapojila celej autobus pri dlouhy ceste za snehem do francie, naleteli na nazev 'mlynkovaci workshop'...ale zpetne musim rict, ze to asi ze vsech nejvic bavilo brachu, kterej se snazil vymyslet nejakej zlepsovak na toceni klickou (je to ve fazi vyvoje, implementace vrtacky se mi jevi jako hodne dobrej napad, to by bylo klubko raz dva vymotany)

toz se pak nezapomente pochlubit, rada se podivam na vase vytvory .-]
    DUFFKA
    DUFFKA --- ---
    SARKALINA: dekuju!! :)
    PHRASE
    PHRASE --- ---
    tady je nějaké to pletení na rukou:
    Armstricken mit LANG YARNS "MAXIMA" - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CxJXoqCXOP4

a na jehlicích
    gestrickter Schalkragen - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OerGOolMgC4
    D_RIM
    D_RIM --- ---
    SARKALINA: dekuji dekuji, tak uz vim, co budu delat za dlouhych zimnich veceru (od urcite hodiny uz bohuzel nemuzu kvuli sousedu sit na stroji...) :o)
    SEMTELE
    SEMTELE --- ---
    mě by stačilo říct jak se to jmenuje, tahle technika :) jestli můžu poprosit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam