• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKALINASARKALINA®...za sicim strojem
    REZZ
    REZZ --- ---
    SARKALINA: to se mas, to je skvely, budapest je skvela! a az budes davat kurzy v praze, tak se prihlasim ))
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    zdravim vas z buda/peste

mam za sebou prvni lekci - prace s kuzi a prumyslovejma strojema. na kurzu jsem skutecne sama, vyucuje me anna z., zakladatelka pleasemachinelab. budapest je uzasna, nemela jsem prakticky zadny ocekavani a z mesta jako takovyho jsem nadsena. pokud byste si chtel nekdo udelat rychlovylet, mam tu pronajatej byt hned vedle opery, v centru a budu tu do utery.
    D_RIM
    D_RIM --- ---
    SARKALINA: Dekuji. Urcite by to slo, ale moc si nedokazu predstavit, jak bych s tim manipulovala doma v panelakovem obyvaku :o)))
    Kazdopadne jeste jednou diky za tip na "mlynek", ta vecicka me neprestava fascinovat ;o)
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    D_RIM: krasny moc!
    nekde to plete i na drevenejch nasadach (hrabe/lopata)
    D_RIM
    D_RIM --- ---
    SARKALINA: konecne se podarilo i zdokumentovat vysledek, takze tady jsou me dva vytvory :o)

podelim se i o sve know-how, coz byla cca 40 cm dlouha zahradni hadice o prumeru 2,5 cm seriznuta na obou koncich na 45° ;o) (ilustracni foto)
    Nahozene ocka se uzavrely do kruhu a pletlo se v podstate porad dokola bez preruseni (otaceni), dokud nedosla predem "umleta" dutinka. Snad je to aspon trosku srozumitelne...
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    ANIQUE: nooo, jako proc ne! praxi mam .. a jeste to vypada, ze na kurzu budu sama .-]]
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    SARKALINA: Ne workshop, normálně jako cestovatelský večírek akorát s trochu jiným tématem:)
    MARKYYTKA
    MARKYYTKA --- ---
    hm! koukam, ze tady to jede teda .) se mi to bude hodit, inspirace :)
    ANDRASTE
    ANDRASTE --- ---
    SARKALINA: Tak to jó. :o)
    LABARCHA
    LABARCHA --- ---
    super!! si u tebe nechám vytvořit svatební :))
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    no to ja bych rada..ale nebudou stroje .-/ zkusim to patricne nadokumentovat .-]
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    Šári, udělej seminář pak..:) At z toho něco máme:)
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    ANDRASTE: financne mozna jo, ale premejslim ze to spojim i s jinejma aktivitama + si rozsirim socialne-kulturni obzor .-]
    ANDRASTE
    ANDRASTE --- ---
    SARKALINA: Tyjo, nevyšlo by líp, domluvit se s nějakým fachmanem z fleru?
    SEMTELE
    SEMTELE --- ---
    cena šílená teda, bohužel to nedám
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    to nam ten rok krasne zacal!

January dedicated to Flat shoes, Budapest.
    Jan 18 - 22: Flat shoes. design and manufacturing Express course Vol.1
    Jan 24 - 28. Flat shoes. Express course Vol.2
    Basically the content of January course is the same as described on our website - flat shoes of your design from A to Z. 5hours x 5 days include all necessary tools and materials.
    We have special price plan for early birds and its 850€ for pupil registered in advance.

je tu nejaka zajemkyne? jdu sefovat ubytko...
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    ELODY_MELODY: to krouceni je normalni, proto je dobry nechavat dutinku neustale ve vzduchu. delam to tak, ze zavazi posunuju po cca 30cm, aby zustavalo relativne blizko mlynku. Vytocenou trubici pak stacim do klubka, abych se vyhnula smyckam, rotuje pak kolem vlastni osy. Taky neni od veci stoupnout si pri motani na zidli - budes vys a tim padem muzes tocit dele.
    ELODY_MELODY
    ELODY_MELODY --- ---
    zakoupila jsem mlynek na dutinku a prave umotala prvni klubko. Narazila jsem na par chyb, ktere uz vyvhytavam, ale narazila jsem na velky problem. Ta dutinka se strasne roluje a krabati - delaji se na ni smycky. Je to normalni? Je to spatnou kvalitou vlny nebo delam neco spatne? Take mi nebylo uplne jasne, jestli se to zavazi ma vzdycky posunout kdyz se dotkne zeme, nebo jestli se to nechava pak volne. Prijde mi, ze je to hodne utazene a proto se to krabati, ale nevim. Prosim pomozte, protoze tu salu chci dat pritelovi pod stromecek. diky!!
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    ELODY_MELODY: nn, to je upln ejina technika nez jakou jsme to pletly s mamkou. natocime slibovanej tutorial .-]
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    ELODY_MELODY: nn, intenzivni je 5x5 hodin v jednom tydnu a neintenzivni je 5 hodin tydne x 5 tydnu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam