• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKALINASARKALINA®...za sicim strojem
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    no to ja bych rada..ale nebudou stroje .-/ zkusim to patricne nadokumentovat .-]
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    Šári, udělej seminář pak..:) At z toho něco máme:)
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    ANDRASTE: financne mozna jo, ale premejslim ze to spojim i s jinejma aktivitama + si rozsirim socialne-kulturni obzor .-]
    ANDRASTE
    ANDRASTE --- ---
    SARKALINA: Tyjo, nevyšlo by líp, domluvit se s nějakým fachmanem z fleru?
    SEMTELE
    SEMTELE --- ---
    cena šílená teda, bohužel to nedám
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    to nam ten rok krasne zacal!

January dedicated to Flat shoes, Budapest.
    Jan 18 - 22: Flat shoes. design and manufacturing Express course Vol.1
    Jan 24 - 28. Flat shoes. Express course Vol.2
    Basically the content of January course is the same as described on our website - flat shoes of your design from A to Z. 5hours x 5 days include all necessary tools and materials.
    We have special price plan for early birds and its 850€ for pupil registered in advance.

je tu nejaka zajemkyne? jdu sefovat ubytko...
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    ELODY_MELODY: to krouceni je normalni, proto je dobry nechavat dutinku neustale ve vzduchu. delam to tak, ze zavazi posunuju po cca 30cm, aby zustavalo relativne blizko mlynku. Vytocenou trubici pak stacim do klubka, abych se vyhnula smyckam, rotuje pak kolem vlastni osy. Taky neni od veci stoupnout si pri motani na zidli - budes vys a tim padem muzes tocit dele.
    ELODY_MELODY
    ELODY_MELODY --- ---
    zakoupila jsem mlynek na dutinku a prave umotala prvni klubko. Narazila jsem na par chyb, ktere uz vyvhytavam, ale narazila jsem na velky problem. Ta dutinka se strasne roluje a krabati - delaji se na ni smycky. Je to normalni? Je to spatnou kvalitou vlny nebo delam neco spatne? Take mi nebylo uplne jasne, jestli se to zavazi ma vzdycky posunout kdyz se dotkne zeme, nebo jestli se to nechava pak volne. Prijde mi, ze je to hodne utazene a proto se to krabati, ale nevim. Prosim pomozte, protoze tu salu chci dat pritelovi pod stromecek. diky!!
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    ELODY_MELODY: nn, to je upln ejina technika nez jakou jsme to pletly s mamkou. natocime slibovanej tutorial .-]
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    ELODY_MELODY: nn, intenzivni je 5x5 hodin v jednom tydnu a neintenzivni je 5 hodin tydne x 5 tydnu
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    SEMTELE: viz [ SARKALINA @ SARKALINA®...za sicim strojem ]

pro doplneni jeste posilam kopii emailu. na ten jsem odpovedela a cekam jestli me vyberou ci nikoliv.

******************************************************************************
    hi Sarka,

ThanX for contacting us in regard to our newest exciting course on shoe design and shoemaking!

My name is Sophie and I will be glad to answer your questions or/and assist you in getting skilled.

The program of the new course was built by Anna Zaboeva - young and progressive contemporary shoe designer, therefore it's structure is clear and methods are efficient,, well, I am sure you will know it for yourself when you give it a try :)

We compose our students by 4 people groups composed by level of their current skills for the best efficiency of the whole group. But don’t worry, even the very beginner can become outstanding master if he is committed to the purpose and surrounded by evenly growing environment.
    So, please let me ask you few questions to figure out what study plan to suggest you :)

1)Have you been doing craft works ever? if so, what is that you did?

2)Can you stand strong smells and certain level of muscle tense?

3)What is that, that makes you attend shoe design / shoe making course?

4)Can you travel to Budapest and stay for a period of whole course or at least for one day once in a while?

Please take your time to answer thoughtfully and I won’t be long to analyze how well we fit each other :)

Please find the attached documentum with the prices and details.

Have a good day!

Sophie

Hands On Duty (H-O-D) is artisan workshops, courses and seminars launched by shoe designer Anna Zaboeva | Pleasemachine
    http://handsonduty.wordpress.com
    Set of handsome skills.
    Head-studio is in Budapest

On Thu, Nov 28, 2013 at 3:37 PM, sarkalina@centrum.cz wrote:

Hey Girls and Guys,

I am contacting you to see if you could share some details in regard to the course below:

https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/...tos-prn2/q71/s720x720/1374883_321970704608972_398386899_n.jpg

I'd love to participate, yet I'm fully booked for December. Any information you can provide will be appreciated. Greetings from Prague.

Cheers,
    Sarka

**********************************************************************************

pokud bys mela zajem, tak dal budu informovat jak se situace vyviji. pokud te to oslovilo, tak jim urcite napis, ja budu jedine rada pokud vyrazime ve dvou. jo a kdybys pleasmachinelab nahodu neznala, tak se seznamte .-]

[ SARKALINA @ botky - jake se vam libi, jake nosite, kde je kupujete ]

ELODY_MELODY
    ELODY_MELODY --- ---
    SARKALINA: jestli to dobre chapu, tak je to na 5 lekci po peti tydnech. To bohuzel nezvladnu... Jeste k te sale, koukala jsem na YT na nejake tutorialy o finger knitting a ty saly teda vypadaly desne, protoze byly strasne uzke, ale je pravda, ze nepouzivali ty dutinky jako ty. Je tohle ta technika, kterou jsi pouzila na svoji salu? A posledni otazka, kdyz dojedes jedno klubko, tak tam proste uvazes na uzlik dalsi a ten mlynek to v pohode schrousta a jede dal?
    How to Finger Knit - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=QgPQHD-BfWI
    SEMTELE
    SEMTELE --- ---
    SARKALINA: mě by zajímaly podrobnosti, hlavně cena teda, protože výlet do Budapeště a ještě s tvořením, to by bylo super
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    ELODY_MELODY: termin se zatim ladi .-]
    burda ma ty strihy celkem dobry, ale je potreba si s nima lehce pohrat, malokdo ma konfekcni velikost. ty strihy bych brala jako odrazovej mustek, nikdo nerika, ze si je postupem casu nemuzes zacit upravovat .-]
    samotny pleteni na prstech/predloktich je fakt rychlovka, nejvetsi cast zabere priprava dutinky. zalezi jak rychle jsi schopna tocit klickou a navazovat. mne to v prumeru vyslo na cca 30min. / klubko, tj. 30x10 (12) min.
    ELODY_MELODY
    ELODY_MELODY --- ---
    SARKALINA: kdy to je? jinak moc dekuju za ten strih. Zatim siju podle Burdy, ale problem je, ze ty strihy nejsou uplne moje krevni skupina. Jeste jsem se chtela zeptat jak dlouho asi tak trva "uplest" tu salu z dutinky? Premyslim, ze by to mohl byt darek pro meho pritele. Diky a jsi skvela!!
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    SARKALINA: Tak na podrobnosti jsem zvědavá, i když na to nemám:)
    PINK_SMOKE
    PINK_SMOKE --- ---
    SARKALINA: to jsi moc hodna, ale kvuli mne se s tim rozhodne stresovat nemusis.... staci 25.12. :)))
    ne, fakt, az to bude, tak to bude, jsi moc hodna, ze takhle radis a venujes tomu ten cas!
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    nechtel byste se mnou nekdo vyrazit do budapeste na obuvnickej kurz? zjistuju podrobnosti..
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    kamos odjizdel na rok mimo CR, tak jsme se s brachou ujali vyroby suvenyrku...
    treba to pro nekoho bude inspirativni, vanoce se blizej .-]

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam