• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKALINASARKALINA®...za sicim strojem
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    SARKALINA: tak do tretice vseho dobryho .-]]
    recept:
    KORPUS: hrnek fiku + pul hrnku merunkovejch jader + pul hrnku kesu/mandli + 2 lzice dobryho kakaa ---> vsechno rozsekat v robotovi, nacpat do formy a dat na chvilku do mrazaku

MATCHA VRSTVA: 1 hrnek na par hodin namocenejch kesu + 1 hrnek kokosovejch lupinku + 2 banany + sladidlo podle chuti (davam domaci matovo - limetkovej sirup) + citronova stava (1-2 lzice) + rozehratej kokosovej olej (4 lzice) + 1-2 lzice matchy ----> vsechno rozmixovat na hladkou kasi, nalejt na ztuhlej korpus a dat chladit do lednicky

VRSTVA ANANASU nakrajenyho na 4mm platky

TOPPING: 1/2 ananasu + kokosovy mliko, resp. smetana (ta tuzzsi cast z plechovky - ee, nemyslim plech!) + trochu sladidla + 4 lzice rozehratyho kokosovyho oleje

snad jsem na nic nezapomnela...
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    a jeste jedna vec, ktera me nedavno dost potesila

"Long story short - na craigslistu se objevil maník, co nabízel poang, zadarmo tomu, kdo mu napíše nejlepší příběh. Vzpomněl jsem si na tebe a na ten potah... napsal jsem mu to a za 5 minut mi volal, že jsem to vyhrál. Dojel jsem k němu v autě polepeným space invaderama a dal jsem mu originál českou tatranku. Bylo vidět, jak byl tím celým dojatej, já byl taky . Takže! Konečně mám místo, kde to křeslo může stát a kde bude ten skvělej potah použitej (teď je schovanej u našich v krabici). Huráááá, díky moc!!!! Nad postelí mam tvojí fotku s Anyou a dole budu mít křeslo od tebe, fakt díky moc, strašně si toho vážím!

o."

SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    jsem jako moje mamca, ktera na mne dodelavala saty v aute, kdyz me vezli na venecek
    jsem jako moje mamca, ktera na mne dodelavala saty v aute, kdyz me vezli na maturak
    jsem jako moje mamca, ktera presivala a vytvarela nakolik outfitu den predtim, nez odjela na dovcu

vlastne nejsem, ja odjizdim az ve stredu (ale taky me jeste cekaj dve veci na totalni rekonstrukci!)

SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    .-]

SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    Designor oznamil vyprodej marimekko latek (sleva 50%)

Zářijový výprodej látek > eShop skandinávských designových interiérových doplňků > DESIGNOR
    http://www.designor.cz/retail/shop/?cx=83

namatkou co me zaujalo, treba tam objevite vic

SYMAQ
    SYMAQ --- ---
    SARKALINA: tak to už jsem doma ... to už moje imaginace zpracuje ... díky moc
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    SYMAQ: treba tak? (jeste nemam uchytky .-/)

SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    kapsar v terenu
    SYMAQ
    SYMAQ --- ---
    SARKALINA: prosím o foto z jiného směru .. jaksi si to nedovedu představit vcelku =')))
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    celej dnesek jsem stravila u stroje a je mi...krasne

penezenka pro brachu, kterej na ni cekal rok_a_pul...dockal se

multifunknci nepromokavej multibarevnej tasko_batoh (popruhy se daj menit podle obleceni a da se to nosit na 3 zpusoby, zitra rozfotim)

kapsare do kuchyne na takovy ty veci,pro ktery neni nikde misto - aneb jsem lina vynyst kartonovy krabice do kontaku
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    tunning cernyho prodejniho pultu na interierovou komodu
    MARKYYTKA
    MARKYYTKA --- ---
    SARKALINA: No mmt, to jsem teda nejak prosvihla :P
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    pokud byste nekdo z mistnich joginu-ek nemel v sobotu nic v planu, tak vezte, ze ve svandaku probiha dalsi dopoledne se zamerenim na feldenkraisovu metodu
    Víkendové akce 2014 - Jógalenka
    http://www.jogalenka.cz/vikendove-akce
    pro me osobne je to objev poslednich dvou let ...a....to se neda popsat, to si musi clovek vyzkouset
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    PINK_SMOKE: nn, vubec. a staci spetka .-]
    PINK_SMOKE
    PINK_SMOKE --- ---
    SARKALINA: hehe, ja mam stroj od trouby tak metr a pul (malej byt) :)) ...
    dekuju za recept, co ta kurkuma, neni tam citit?
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    LEENA: svestky, nakrajeny na sestiny
    LEENA
    LEENA --- ---
    SARKALINA: krasnej pacman! a co je to na tech susenkach v te morske instalaci? ibisek? svestky?
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    PINK_SMOKE: je to tenhle recept
    Skvělé citrónové řezy skládající se ze sladkého vanilkového sušenko-korpusu a osvěžující citrónové n | Veganotic
    http://www.veganotic.cz/clanky/218-super-citronove-supercitronove-rezy
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    PINK_SMOKE: to ja taky. od trouby je to k sicimu stroji fakt jen krucek. zrovna minulej vikend jsem se rozehrejvala nad vakem pro vodaky, tak uz se tesim az budu mit celej den volno a zacne od toho stroje zase neco po delsi odmlce odpadavat
    joo a do dortu jsem pridala spetku kurkumy + je tam kura z biocitronu
    PINK_SMOKE
    PINK_SMOKE --- ---
    SARKALINA: vypada to luxusne, hnedka bych si to dala! co jsi dala do toho citronovyho dortu, ze je tak zlutej?
    jinac ale doufam, ze se z kuchyne zas brzo presunes k sicimu stroji! :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam