• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKALINASARKALINA®...za sicim strojem
    BONIE
    BONIE --- ---
    SARKALINA: no ani ne nevyhovuje, možná mi na něco přijde málo pevný, ale spíš mě zajímají ještě jiné varianty :)
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    BONIE: nemam to ted u sebe, abych se presne mrkla na strukturu.

proc ti nevyhovuje vlizelin? nejsem si vedoma toho, ze by se jemnejsi latky daly vyztuzit necim jinym...
    BONIE
    BONIE --- ---
    SARKALINA: děkuji, spíš by mě zajímalo, co to je a kde se to dá sehnat, když potřebuju vyztužit jemnější látku, jestli je ještě jiná varianta než klasicky vlizelín
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    PINK_SMOKE: .-))
    BONIE: jj, dzinovina je podlepena relativne pevnym a hrejivym cervenym vypletem (uz z vyroby), klidne ti to nafotim detailnejs, chces-li videt jak to vypada.
    BONIE
    BONIE --- ---
    SARKALINA: ,
    prosím tě, to červené co tam máš, to je nějaka vystuhova latka aby to drželo fazonu?
    PINK_SMOKE
    PINK_SMOKE --- ---
    SARKALINA: pis... ale ne moc dlouho a radsi zas rychle sij neco novyho :))
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    PINK_SMOKE: super, pisu si .-]
    PINK_SMOKE
    PINK_SMOKE --- ---
    SARKALINA: já umim šít! :)))
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    kazdopadne moje volba je jasna..

SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    dik holky, i tem co mi pisou do posty

KLAAR: tak tebe si zabiram na prehlidku a na blbiny
    TAPIO: a tebe na prehlidku a foceni .-]

jeste nekdo neco umite? .-]]
    TAPIO
    TAPIO --- ---
    SARKALINA: me se ty veci taky libi na tobe. Ty je umis nosit!
    KLAAR
    KLAAR --- ---
    SARKALINA: rada pomuzu, jakkoli, fandim ti! krasny veci! ;)
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    GEISHA: rada bych. pohravam si od vikendu s myslenkou charitativniho projektu za ucelem madagaskarsky vypomoci. zatim je ta myslenka ve fazi vyvoje, nicmene tu realizaci vidim tak na 95%. vytvorit ucelenou kolekci byl vzdycky muj sen, prehlidka jeste vetsi a udelat radost vice lidem najedou uplne nejvetsi

jo a mimochodem, ten material na vestu je taky slusna vykopavka, na kurzu jsem z nej sila tenhle kabat, jestli si vzpominate

(za kvalitu fotek pardon, technika od ty doby zdarne pokrocila .-)
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    ZUSZKA: SELMINEK: jee dekuju, to jste hodny .-) nicmene si stojim za tim, ze bych to mela vyzkouset nafotit na nekom jinym
    vic me ted bavi stat na druhy strane fotaku a rada bych si zaexperimetnovala, protoze mam jasnou predstavu jak by to melo vypadat a navic se priklanim k nazoru, ze jsem aktualne spis ten typ, kterej do toho za fotakem da vic, nez pred

JANOCKA: to uz prave vubec nevim. kupovala jsem ji pred 5-7 lety, tenkrat jsem z ni usila tuhle mikcu

ted o vikendu jsem na tu pleteninu nebo_co_to_je narazila a rikala jsem si, ze by nebylo od veci ji upotrebit, kor kdyz je to takovy tematicky .-]]
    SELMINEK
    SELMINEK --- ---
    SARKALINA: neee, zadna dobrovolnice! My te radi vidime, ze jo?
    JANOCKA
    JANOCKA --- ---
    SARKALINA: ta latka je z Apedu? je super!
    ZUSZKA
    ZUSZKA --- ---
    SARKALINA: to vubec nemusis, fakt ti to slusi a ty veci jsou top!
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    a tady jeste ta vesta

SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    bohuzel me k smrti nebavi to foceni na sobe, coz je na fotkach videt, takze se porozhlizim po nejaky dobrovolnici
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    a ten svetr se da nosit bud jako svetr, nebo jako rukav se salou, nebo jako sala

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam