• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKALINASARKALINA®...za sicim strojem
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    SARKALINA: dik moc vsem co hlasovali, tesi me, kolik z vas se vyjadrilo. par veci jsem usila vylozene XS/S, ostatni jsou M s nositelnosti XS-L, pansky jsou neco mezi M-L
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    SARKALINA: vytvorila jsem tu udalost, tak se muzete prihlasovat
    je i na FB, ale nemam vas v pratelich a musela jsem akci z duvodu omezeny kapacity prostoru udelat jako uzavrenou. kazdopadne s tema, co se prihlasej na nyxu, budu pocitat .-)

[ MEJDAN PRO MADAGASKAR / ostatniother / 26.3.2015 / CR - Praha - GRID, Opatovicka 18 ]
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    tak a je to cerny na bilym

SYMAQ
    SYMAQ --- ---
    SARKALINA: mnooo to záleží co tam budeš mít za modelky a modely ...
    ale jak si zmínila ... jsou to pružnější věci =´D

tak se do toho vejdou
    LABARCHA
    LABARCHA --- ---
    Šarii, vse absolutne boziii ;)
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    REZZ: jj, da se to tak rict. vsechny veci (az na letni vyjimky) jsou v podstate sity na me a ja mivam obvykle 38, coz je predpokladam M (174cm/62?kg). vetsina obleceni je z pruznejch materialu a snazim se jednotlivy kusy delat velikostne univerzalne. rada bych, aby si ucastnici mejdanu mohli veci osahat a vyzkouset na miste, at nekupujou zajice v pytli. kalhoty bohuzel moc univerzalne usit nejdou, takze u tech se da ocekavat bud - anebo..pokud nikomu nesednou, tak si je s radosti necham .-]]
    letni saty jsou jedny XS-S a druhy S-L(?), tezko se to odhaduje, zalezi na proporcich. dalsi jsou zatim pouze ve fazi uvah.
    REZZ
    REZZ --- ---
    SARKALINA: Mka? u tvych veci mi prijde, ze kdyz usijes Mka, tak to muze byt vlastne i S a L.)) samo ne vsechno, ale dost toho...nebo...ne?
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    [SERVER ERROR]
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    hmchm, nebavi me monolog, kterej tu vedu...dotaz do plena!

jaky velikosti mam na prehlidku nasit? anketa?
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    MONROE: jj
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    a jeste teda ty vikendovy meziskalni posuny no .-]

SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    a tuhle serii, tu mam obzvlast rada .-]

nikola je totiz fakt zabavna, kor kdyz ji hodne nakrmite .-]
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    o vikendu jsem popojela maximalne tak mezi skalama..ale neco mi rika, ze vam par fotek dluzim .-]

SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    MONROE: dik! a ukazes se na prehlidce? .-]
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    .-]]

SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    kolaudovali jsme dilnu, po roce mame hotovo! (jedno velky uuuuf)

a jedna fotka pred (to nechces)
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    jo a navstevy..ty uz neprijimam, nemaj si kam sednout

SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    tak prvni zkouska za nama, spoustu dalsich pred nama .-]
    skore za tenhle vikend: zpracovano asi 10m latky, nekolik spulek elastickejch niti, jedny tupy nuzky (pokud by vas napadlo brousit si nuzky doma, tak si prosim vas predem zjistete, pod jakym uhlem se maj brousit, jinak s nima neustrihnete ani papir, fiskars rip)

SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    Tak a je rozhodnuto: 26.3.2015 20:00 GRID

Tem, kdo tu zahlasovali o post niz, moc dekuju. Radlicka bohuzel nedopadla kvuli terminu.
    Neone je moc malej a Cafe1 adept na pripadny pokracovani, az nas omrzej cihly a prostor
    bejvaly tiskarny.

Kazdopadne, koho oslovila moje sici tvorba ( muzete rict i svejm znamejm ) a chtel by si
    modely prohlednout / osahat osobne a pripadne zakoupit a podporit tim - dle myho nazoru
    smysluplnou vec (vytezek z akce bude venovan obcanum Madagaskaru), zapiste si datum do diarku.
    Ohledne pozvanek (akce je kapacitne omezena), lajnapu (ghonzalesovy pomaly beaty x abu_prasos)
    a kolekci (zima x jaro x leto) vam dam jeste vedet.

----------------------------------------------------------------
    Ja hned prvniho ledna tusila, ze tenhle rok bude jeste vetsi nez ten lonskej .-]

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam