• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKALINASARKALINA®...za sicim strojem
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    MONROE: dik! a ukazes se na prehlidce? .-]
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    .-]]

SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    kolaudovali jsme dilnu, po roce mame hotovo! (jedno velky uuuuf)

a jedna fotka pred (to nechces)
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    jo a navstevy..ty uz neprijimam, nemaj si kam sednout

SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    tak prvni zkouska za nama, spoustu dalsich pred nama .-]
    skore za tenhle vikend: zpracovano asi 10m latky, nekolik spulek elastickejch niti, jedny tupy nuzky (pokud by vas napadlo brousit si nuzky doma, tak si prosim vas predem zjistete, pod jakym uhlem se maj brousit, jinak s nima neustrihnete ani papir, fiskars rip)

SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    Tak a je rozhodnuto: 26.3.2015 20:00 GRID

Tem, kdo tu zahlasovali o post niz, moc dekuju. Radlicka bohuzel nedopadla kvuli terminu.
    Neone je moc malej a Cafe1 adept na pripadny pokracovani, az nas omrzej cihly a prostor
    bejvaly tiskarny.

Kazdopadne, koho oslovila moje sici tvorba ( muzete rict i svejm znamejm ) a chtel by si
    modely prohlednout / osahat osobne a pripadne zakoupit a podporit tim - dle myho nazoru
    smysluplnou vec (vytezek z akce bude venovan obcanum Madagaskaru), zapiste si datum do diarku.
    Ohledne pozvanek (akce je kapacitne omezena), lajnapu (ghonzalesovy pomaly beaty x abu_prasos)
    a kolekci (zima x jaro x leto) vam dam jeste vedet.

----------------------------------------------------------------
    Ja hned prvniho ledna tusila, ze tenhle rok bude jeste vetsi nez ten lonskej .-]

SARKALINA
    SARKALINA --- ---

Kterej prostor by vam prisel pro tuhle akci nejvhodnejsi?

25 hlasy od 15 respondentů
    • 33.3% / 5 hlasů
    • 66.7% / 10 hlasů
    • 13.3% / 2 hlasy

FLOE
    FLOE --- ---
    SARKALINA: Muzu je udelat. Nebo napis, ktery den tu 100% budes a muzu ti jeden den darovat, at si je udelas dle tvych predstav. Prav k vytvoreni ankety neni treba.
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    mate nekdo premiovku? potrebovala bych tu vytvorit 1-2 ankety, dala bych vam prava...diky
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    SIEGR: zejtra se tam jdu mrknout (a pri ty prilezitosti si zacvicit)
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    SIEGR: jj, dekujju, vcera mi to taky znamej doporucoval a ja ten prostor malem odsoudila v domneni, ze je to nekde na okraji Prahy. pokud andel, tak super, mrknu na to
    ALLOPSYCHOSIS: neznam, mrknu, dekuji
    ALLOPSYCHOSIS
    ALLOPSYCHOSIS --- ---
    SARKALINA: Cash Only na Štefánikově ;)
    SIEGR
    SIEGR --- ---
    SARKALINA: co Radlicka sportovna.. Je to alternativni prostor na andelu. S barem, moznost hudebni produkce, velmi prijemni majitele..
    ICE
    ICE --- ---
    SARKALINA: nejak tam nevidim mrozika .)
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    Dotaz: nemate nekdo tip na nejakej vhodnej prostor pro zorganizovani modni prehlidky (benefice), Praha; idealne s moznosti vlastniho baru (neni podminkou) a hudebni produkci? Navstevnost tezko odhadnout, pocitam 50-100 lidi. Termin cca brezen 2015. Diky.

Zatim mi byl doporucen: divadelni sal v NoD / Hub Praha / Pracovna na Žižkově
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    tak jak travite vanoce? my jsme letos usporadali pernickovou party s kamosema a dely se hodne zajimavy veci .-]

pernickovy kategorie

a dokonce vzniknul i 2d pribeh

SYMAQ
    SYMAQ --- ---
    SARKALINA: já taky =')
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    SYMAQ: pisu si, dekuju!
    LIMONADA: to co radi PETT_A mi ptakoidni vubec neprijde, odduvodneni dole
    BONIE: pod pojmem 'jemna latka' jsem si predstavovala taft nebo hedvabi..na uplet bych se vlizelin pouzit nebala a lepila bych ho taky spis na podsivku jak pise PETTA; duvod je prostej - v kontrastu se zbytkem mikiny by vyztuzenej limec imo nevypadal moc prirozene
    SYMAQ
    SYMAQ --- ---
    SARKALINA: umím zařídit prostory, tisky, potisky, zajímavé lidi ='DDD produkce rulezzz
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam