• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKALINASARKALINA®...za sicim strojem
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    zridila jsem ucet na fleru. postupne tam budu hazet dalsi veci co tu mam, az je nafotim. pokud byste nekdo neco chtel, tak se samozrejme nevahejte ozvat .-] nakrcniky pletou nasi, tata je nezamestnanej a hodi se mu ted jakakoliv brigada, tak strikuje .-]

sarkalina | Fler.cz
    http://www.fler.cz/sarkalina
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    chtela jsem je nechat puvodne na za rok, ale vcerejsek me presvedcil, ze se daj jeste unosit .-]

DRAGON
    DRAGON --- ---
    no dneska by se mi ráno hodil :)
    M4DLENKA
    M4DLENKA --- ---
    SARKALINA:jakoze myslis, ze se letos na "jare" jeste budou hodit ?

;)
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    mam tu k prodeji tyhle tri nakrcniky, pokud byste nekdo chtel. info kdyztak v poste.

SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    FLOE: predbezne muzes pocitat s listopadem, termin dam vcas vedet .-)
    FLOE
    FLOE --- ---
    SARKALINA: Tak to doufam, ze budu v cr, bohuzel mam moznost jezdit jen 2x rocne na par tydnu :/ Kdyztak rezervuju :D
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    FLOE: druha sance ti bude dana v zime .-] vesticka uvidime, je to pravdepodobny, ze se jeste v nejaky variante objevi
    FLOE
    FLOE --- ---
    SARKALINA: Uuu, ta vesticka s tou kapucou, brecim! Kdyby se ti ji chtelo dosit v cerny ;D Jinak gratulace, moc pekne, mrzi me, ze sem byla tou dobou jeste na ostrove.
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    SARKALINA: tak joo, jdu do posty :)
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    SHEDLO: neni problem dodatecne usit .-]
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    SARKALINA: skoda, ze ty saty jsou zrovna pro me moc svetle, libily by se mi jinac, dekuju za odpoved :)
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    M4DLENKA: uz se mi ozvala kamoska, ale bez vyzkouseni majitelku neziskaj, takze bych je zatim za prodany nepovazovala
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    SHEDLO: zustal mi tu neopren_svetr (velikost M?)

a tyhle saty netopyr / letajici veverka / woteva .-] (velikost uni?)
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    na mejdanu kolovala hadanka COTOJE (jeden z prvnich sicich vytvoru, na zaklade kterejch me mamca nekolikrat vyhodila od stroje s tim, at zapomenu na to, ze nekdy neco usiju .-)

kdo jste to mel v ruce? hadali jste spravne?
    M4DLENKA
    M4DLENKA --- ---
    SARKALINA: prave dost detailne okukoval, jakej ma zadek modelka, no a dosel k tomu ... ze tohle neda
    a ja teda koukala po tech druhejch ... mozna se jeste domluvime ;)
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    SARKALINA: jsou boží, ale ty jsi moc hubeňour :) máš ještě něco pěkného na prodej?
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    M4DLENKA: kdyz se do nich vejdu ja, tak by se vesel i on...ale mne osobne by prisel na lukasovi, resp. asi obecne klukovi ponekud divnej ten material (semis) ?
    M4DLENKA
    M4DLENKA --- ---
    SARKALINA: no lukas je hrozne chtel, ale dostal by se do nich mozna tak po kolena ...
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    kalhoty se neprodaly ani jedny, coz me celkem mrzi, pac jsem nad nima stravila uplne nejvic casu..nu coz, aspon mam co nosit .-]

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam