• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARKALINASARKALINA®...za sicim strojem
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    seda vlna pokracuje, 5m metraze zpracovano

tilko s holejma zadama a moznosti uvazu na tri zpusoby

triko
    DARYL
    DARYL --- ---
    SARKALINA: super,Dekuji;),drzim palce
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    DRAGON: .-]] jsem jinej rocnik

DARYL: zkusenost zatim nemam, az budu mit dobrou, tak se rada podelim .-]
    DARYL
    DARYL --- ---
    SARKALINA: mohla bys poradit kde delaji dobry potisk na latky, na teplakovinu, uplet napr,moc dekuji.)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    btw si mela Sarko nejaky pekny skolni teplaky asi, ja mel komoussky modry s bilym prouzkem na boku ;-)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    SARKALINA: Jo, nejak zvrhle se mi moc libi. Asi uz je dlouha doba od skolnich teplaku :D.
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    KAIAFOX: i takovej?

SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    D_RIM: prave .-/ veskery bily spodni pradlo uz davno letelo a posledni investici co jsem udelala do bily barvy je mikina, kterou taham opravdu jen na velmi cisty mista .-]]

KAIAFOX: i takovej? .-]

DRAGON: dobra terminologie, nejsi nekde u vody nahodou? ,-] utopit, to bych asi nerada...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    tak ono dost zalezi jestli si tu cast odevu muzes dovolit utopit v kontrastu s tim zbytkem, pokud ne, tak bych volil bilou, pokud jo, seda zni lip :) aspon posuzuji ocima fotografa, takze asi ne uplne fundovane.)
    D_RIM
    D_RIM --- ---
    SARKALINA: spise sedy melir, viz. obecny nazor na udrzbu bile... Zrovna nedavno jsem resila s kamaradkama a shodly jsme se na tom, ze bila je paradni, ale malo kdo se do ni pusti s ohledem na rychle zajiti(=zaspineni). To u sede temer nehrozi ;o)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    SARKALINA: Hlasuju pro sedej melir :).
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    vy my tu vzdycky tak pekne poradite...

resim autorskej potisk materialu a nemuzu se rozhodnout mezi barvama silnejsiho upletu - bilej zaklad, nebo svetle sedej melir? bila je neprakticka a musi se casteji prat, co si budem povidat.., ale sedej melir mi evokuje skolni mikiny...

potisk by byl v decentnich barvach...

mate nekdo nejakej nazor nebo jsem se vyjadrila moc abstraktne? .-]
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    SARKALINA: Super :).
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    KLAAR: .-D ano, ceka me vikend s klaar bez klaar a uz se na nej tesim, i kdyz bych radsi s klaar s klaar
    KAIAFOX: doobjednala jsem metraz a pocitam s tebou, takze se ozvi kdykoliv. jinak saty neni samozrejme problem zvetsit/prodlouzit, pripadne naopak .-]
    S_V_E_T_Y_L_K_O: web uplne ne, ale nejaktualizovanejsi je momentalne FB. tilko se zrovna dneska prodalo, ale material jeste taky mam, takze kdybys mela zajem, muzeme se domluvit (dylku/sirku klidne uzpusobim, aby ti to sedelo)
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    SARKALINA: ahoj, ten top je skvělý...máš někde nějaký web, přehled toho co šiješ? :)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    KLAAR: Pamatuju si Te z prehlidky a moc Ti vsechno sluselo ;). Ja mam ted oproti normalu, kterej je taky nak tech par kilo navic, jeste osm navic po porodu :/. Ale ty sedivy se mi moooc libi, s objednavkou pockam ;).
    KLAAR
    KLAAR --- ---
    KAIAFOX: ja mam od sarky nekolik veci...a k tomu nekolik kilo navic ;) ma vsechno extremne pohodlny, flexibilni, hravy...muzu v tom jit do divadla a i si zahazet frisbeecko. ale ted si prosimte nic neobjednavej, tenhle vikend sije zas pro mne :)))
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    KAIAFOX: oo, tak to je velika pocta, dekuji. s tou figurou vim jak to myslis a presne proto se snazim oblikat na molo i holky o nemodelkovskejch mirach a spoustu veci siju z tohohle duvodu unisize...
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    SARKALINA: Ja bych si od Tebe oblikla komplet vsechno.. jen na to mit figuru.
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    tak jeden porcelan do dnesniho a jemu teplotne obdobnych dni (vegan&puritan unfriendly)

repast z FB:

~~ porcelánová ~~

jemná. křehká. průsvitná. tílko pro odvážnou holku v prodloužené délce. lehce průsvitný dvojitý úplet, odhalená záda, zavazování za krk.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam