• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PUSINASrí Lanka - země kontrastů
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    NATALIE: jo vím budu si ho ted obnovovat.,...
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    MONOEGO: pro žloutenku jsem si teď byla a ten tyfus si dám taky. A pozor tyfus drží jen asi 3 roky, ale to asi víš.
    dík za info
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    NATALIE: ja mám naraženo: A+B žloutenku, břišní tyfus, vzteklinu-pozůstatky z cest po indii..
    DJ_RIPPA
    DJ_RIPPA --- ---
    NATALIE: ockovani nebudem, berem 2 litry slivovice. Uspesne otestovano v arabskejch zemich =]
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    Co si necháváte/ co jste si nechali naočkovat?
    YACOB
    YACOB --- ---
    DOUPLE: jj, taky jsem slysel, ze je se to dost blizi indii...

nicmene me osobne by to lakalo hlavne z duvodu, ze tam zatim nezanechal moc velkou stopu turistickej prumysl..
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    DJ_RIPPA: Temply v Jaffne a nabozenskej naboj obecne. Ale myslim ze pokud clovek jede na 3-4 tydny, tak si s tou spodni/stredni casti bohate vystaci ... Nekdo mi rikal, ze sever SL je vlastne jenom takova rozstrilena demoverze jizni Indie
    DJ_RIPPA
    DJ_RIPPA --- ---
    DOUPLE: nake infa o tom ze by tam bylo neco co se radi do sekce "musim videt" nevis? ;]
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    YACOB: letos v breznu/dubnu bylo jeste porad nutny povoleni (argumentujou minama a poskozenou infrastrukturou), ale mozna uz se to za pul roku zmenilo - turismus jde docela kolmo nahoru
    YACOB
    YACOB --- ---
    2MEK: ja bych jeste doporucil... Dambulla a Pinewalla.. navsteva zelvi farmy taky neni spatna.. jinak souhlas s DOUPLE

nebyl nekdo z vas na severu po tom, co to tamilove vzdali?? je to tam vubec pristupny?
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    2MEK:
    ciste subjektivne :)
    NE
    - Baticcaloa a okoli (chcip pes)
    - ultra turistickej jih (Hikaduwa, Mirisa atd)
    - Colombo

ANO
    - Adams peak
    - Arugam bay a okoli
    - Trinco a siroky okoli
    - highlands
    - okoli Sygirie
    - Polonaruwa (brzo rano)
    2MEK
    2MEK --- ---
    DIGITALL: parada, dik :)
    (nedavno jsem byl v Indii, takze pocitam, ze Sri Lanka me nerozhazi - spis mi jde fakt o doporuceni jaky mista JO/NE)
    DIGITALL
    DIGITALL --- ---
    2MEK: na Cejlonu v podstatě nikde chybu neuděláš, procestoval jsem půl ostrova a všude se dá něco najít. Volil jsem osobně taktiku hotel maximálně na noc a druhý den jinam krom moře, tři dny tam stačí. Udělej si rezervu na Adams peak, tam jsem nebyl, ale může bejt dobrej východ. Osobně jsem si vybíral hotely minimální kvality a stravování v brutálních tavernách, slivka mi asi zachránila život, procházel géta a byl jsem z toho nadšenej:-) Spíš dávej pozor kolik platíš a komu platíš;-) jízda vlakem i autobusem má svoje kouzlo, kolikrát jsem stál na autobusáku a jen si mohl tipnout kam mě kterej bus odveze:-D každopádně kdyby ses tam dostal k čaji tak si kup silver tips, tady jaksi na něj nemohu narazit a tam je za velmi výhodnou cenu.
    DJ_RIPPA
    DJ_RIPPA --- ---
    NATALIE: za 14 s emiratama nam to vyhazuji prakticky vsechny servery. takze s takovou cenou zustavam tedy spokojen =]
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    DOUPLE: taky si myslim, mam z toho radost :)
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    NATALIE: 14 je myslim hezka cena. Nas stal leden 19 a unor 18
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    NATALIE: *o cenu
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    DJ_RIPPA: nám je zařizuje jedna paní, která dělá v nějáký cestovce, šlo nám hlavně o cestu a našla nám krásný spoj a sice s emiratama přes Dubaj (přestup asi hodku a pul) za 14 tis.
    DJ_RIPPA
    DJ_RIPPA --- ---
    NATALIE:
    MONOEGO:

letenky jste sefovali primo (treba u emiratu), nebo klasicky pres cesky servery letenky, kralovna...? Planujem letet brezen / duben a letenku chcem klasicky srazit na co nejnizsi cenu =]
    PAJOVA
    PAJOVA --- ---
    pls Sri Lanka v cervenci? - je to hodne spatny napad? Bohuzel ted na jare me z prace nepusti, ale zaroven se tam fakt chci podivat
    2MEK
    2MEK --- ---
    Moje prvni navsteva - budu mit jen tri tydny... nejaky doporuceni, co urcite jo a co za to nestoji?

Samozejme se uz probiram ruznejma cestopisama atd. ale vzdycky si rad poslechnu nazory, kdyz nekam vyrazim - predem diky :)

NATALIE: taky 23. 3. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam