• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PUSINASrí Lanka - země kontrastů
    2MEK
    2MEK --- ---
    RADKUVAVATAR: Nejakou minimalni castku ma skoro kazda zeme - kontrolu jsrm nezazil nikde.
    RADKUVAVATAR
    RADKUVAVATAR --- ---
    A kontrolujou, kolik má člověk v hotovosti při vstupu do země? Prý musí mít 30 dolarů na den...
    ELGEMA
    ELGEMA --- ---
    2MEK: díky;)
    2MEK
    2MEK --- ---
    ELGEMA: neni
    ELGEMA
    ELGEMA --- ---
    Ahoj všem, mám ještě praktický dotaz... Jedeme už za pár dní tak jsem si vyměnila cca za 10.000,- dolary a spoléhám že na místě si dovyberu z bankomatu, páč víc peněz v cashy s sebou tahat nechci. Je s výběrem nějaký problém? Mám běžnou Visa kartu a v nejhorším i Master card.
    LITTLE_SISTER
    LITTLE_SISTER --- ---
    DJ_RIPPA: tak my teda právě vstup na Sigyrii očurali s nějakým vekslákem:) ale to bylo vtipně tak, že sme u pokladny zjistili, že s sebou nemáme dost rupek /fakt pálka/, tak sme sklesle odcházeli zpátky k busu, když nás odchytil tuktukář, jestli nechcem protáhnout zadem, moc sme mu nedůvěřovali, ale fakt sme chtěli nahoru, takže sme to riskli a v pohodě. akorát byl chlapec trochu nervózní, aby ho někde neodchytli
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    2MEK: aaano presne do nje :-)

DJ_RIPPA: Jo Sigiriya nejdo ochcat, tam jsem taky platili. Odmitli jsem pruvodce, ktery nam nabizel, ze nam za 2 hodiny ukaze, co jini nevidi. Asi nezna ceske smejdily.... prolezli jsem mista, ktera mozna nezna ani on, protoze to za 2 hodiny rozhodne stihnout nejde ;-)
    DJ_RIPPA
    DJ_RIPPA --- ---
    MILUNI: my anuradhapuru vynechali. takze sem se spis blbe vyjadril. Sygiriya nejde ochcat (teda esi jo, tak nam nikdo nerek jak =] )
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    DJ_RIPPA: jak rika 2MEK. Presne tak jsme to tam udelali. Tuk nas vysel na 4,5 rupii ve 3 lidech a jen do jednoho chramu jsem platiti 200 rupek vstup (byla tam extra pokladna)
    2MEK
    2MEK --- ---
    Anuradhapura - da se zaplatit zlomek ceny za vstup tuktukarovi, kterej vas po vsech tech vecech povozi a pripadny kontrolory podplati. Imho by to slo i uplne bez listku, ale nesmel by vas potkat zadnej kontrolor (ja je potkal behem toho dne 2x).
    ... a primo podplatit jeho by asi taky slo :)
    DJ_RIPPA
    DJ_RIPPA --- ---
    MILUNI: pollonaruwa se da bokem, zbytek ani nahodou, coz je skoda. platit naky 5ti kilo / os. za vstup je hodne slusna palka...
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    Ahoj, vcera jsem se vratili a vubec nechapu, co tady delam :-)
    SL je plna pohodovych a usmevavych lidi, ne takove studene a nabrucene xichty jako tady rano v MHD. Ja chci zpatky!!!!
    Az proberu fotky, neco sem tak dam :-)

ELGEMA: S autem s ridicem se to da. V kulturnim trojuhelniku od ledna zrusli permici, tak se vsechno plati v plne cene. Vstupy jsou tou nejvetsi a esmlouvatelnou investici
    TABO
    TABO --- ---
    Letíme přes Vánoce, takže vyhlídky na levné letenky máme téměř nulové. Škoda. :(
    RADKUVAVATAR
    RADKUVAVATAR --- ---
    Srí Lanka - 8 200 Kč
    Akční letenky,Akce,Nejlevnější letenky,Nízkonákladové letenky
    http://www.akcniletenky.com/
    Colombo: Benátky - CMB - Mnichov - 8 200 Kč
    ELGEMA
    ELGEMA --- ---
    TABO: Doporučuji soustředit se spíše na akce ČSA, které mívají čas od času cenu okolo 13.000,- jelikož dodatečné náklady na cestu do Frankfurtu ti myslím cenu značně zvednou. Na druhou stranu z Frankfurtu létají Emirates a ty jsou kvalitativně přeci jen jinde než ČSA.
    OLIFFKA
    OLIFFKA --- ---
    TABO: možná se pletu, ale možná je to tohle - si někdo nepřečetl celý - jsou to zpáteční letenky z Frankfurtu. ..

www.akcniletenky.com

26.8.2012 Srilankan Airlines - Srí Lanka - Colombo - 11 000 Kč

Na mimosezónní období nabízejí srílanské aerolinie Srilankan Airlines zlevněné letenky.

Zpáteční letenky z Frankfurtu do Colomba lze koupit za 441 EUR neboli 11 000 Kč. Tarif omezuje odlety pouze ve vybraných dnech od 27. srpna do 7. října s max. pobytem 45 dnů.

Alternativou je rezervace letenky do Colomba v CZK za 11 659 Kč se slevovým kupónem AL.
    TABO
    TABO --- ---
    ROMI: Přidávám se s otázkou?
    Kde seženu letenku za 11 tis?
    Zatím jsem našla nejlevnější za 15 tis s Emirates...
    DJ_RIPPA
    DJ_RIPPA --- ---
    NATALIE: jj tj =)
    GLUON: no tak to bych nechtel asi zazit =)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam