• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PUSINASrí Lanka - země kontrastů
    FERYLA
    FERYLA --- ---
    ATTACKIE: a nějaké fotky?.)
    ATTACKIE
    ATTACKIE --- ---
    vratila jsem se pred 14 dny ... elektronicky vizum uplne v cajku ... zadali jsme tam jmeno hotelu, ktery jsem nasla v pruvodci ...nikdo nic neresil

Malarie je snad vtip, ne? :)
    Jinak jsem nadsena, pristi rok se tam stopero vracim, naprosto me ta zeme uchvatila ... raj temer zadarmo. Vsechno tam bylo dobre az na svalovou horecku z Adam's peak, ale stalo to za to :)
    2MEK
    2MEK --- ---
    Zajimava mapa, cela Indie cervena a presne na hranicema s okolnima statama se ty komari zastavej :)
    BRUN
    BRUN --- ---
    TABO: ne, neni treba.
    TABO
    TABO --- ---
    2MEK: Noo, tady je Sri Lanka červená, proto se ptám. :)
    CDC - Malaria - Travelers - CDC Malaria Map Application
    http://www.cdc.gov/malaria/map/index.html
    2MEK
    2MEK --- ---
    TABO: Antimalarika na Sri Lanku???
    TABO
    TABO --- ---
    NATALIE:
    BRUN: Děkuju. :)

Antimalarika jste jako profylaxi brali, nebo jste se na to vykašlali?
    BRUN
    BRUN --- ---
    TABO: vubec to nekontroluji, ani si nedovedu predstavit, jak by to v tom objemu turistu delali. tzn. napsat tam nejaky znamy ubytovani v Negombu a hotovo.
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    TABO: napsala jsem jedno z míst, kde jsem věděla, že budu bydlet. Ale ne hotel či jiný placený ubytování takže bych nějakou rezervaci ani mít nemohla. Nic nechtějí.
    TABO
    TABO --- ---
    QWERTY: To mě samozřejmě napadlo. Pak sem se ale vyděsila, aby nechtěli při příletu potvrzení o rezervaci, nebo tak... Po vás tedy nic nechtěli?
    QWERTY
    QWERTY --- ---
    TABO: no asi jako vždycky na jakákoliv víza, napsat nějaký hotel z průvodce ve kterém asi bych mohl bydlet...
    TABO
    TABO --- ---
    Zařizovali jste si někdo víza po 1.1.2012? Už elektronicky?
    Chtějí tam adresu pobytu, tak by mě zajímalo, co jste vyplnili. My chceme cestovat a ubytko najít vždy na místě, nemám tím pádem co vyplnit.
    nerada bych, aby nás vrátili z hranic...
    QWERTY
    QWERTY --- ---
    nevite jak je to s prodloužením víza? mám letenku z Lanky až za 32 dní a víza jsou na 30, nemáte s tím někdo zkušenost? aby mi to nenechali uletět a kolik se za to platí? díky
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    RADKUVAVATAR: nic nekontrolovali ani se neptali
    2MEK
    2MEK --- ---
    RADKUVAVATAR: Nejakou minimalni castku ma skoro kazda zeme - kontrolu jsrm nezazil nikde.
    RADKUVAVATAR
    RADKUVAVATAR --- ---
    A kontrolujou, kolik má člověk v hotovosti při vstupu do země? Prý musí mít 30 dolarů na den...
    ELGEMA
    ELGEMA --- ---
    2MEK: díky;)
    2MEK
    2MEK --- ---
    ELGEMA: neni
    ELGEMA
    ELGEMA --- ---
    Ahoj všem, mám ještě praktický dotaz... Jedeme už za pár dní tak jsem si vyměnila cca za 10.000,- dolary a spoléhám že na místě si dovyberu z bankomatu, páč víc peněz v cashy s sebou tahat nechci. Je s výběrem nějaký problém? Mám běžnou Visa kartu a v nejhorším i Master card.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam