letíme v půlce prosince circa na měsíc na Srí Lanku, trochu jsem koukal co a jak, abychom měli aspoň rámcovou představu kam jet a kam ne. nicméně bych se chtěl zeptat na tři věci:
1) byl jste někdo na severu ostrova? co jsem tak četl na fórech, měla by to být díky bojům a absenci turistů zakonzervovaná stará Srí Lanka. dost mě to láká :) určitě se chceme podívat do Jaffny, ale zajímaly by mě tipy na další místa.
2) chtěli bychom dát nějaký ideálně vícedenní "trek" v oblasti Highlands. podle toho co jsem četl, tak tam vyloženě trekový možnosti nejsou (mimo výletu na World's End, což není přesně to co hledám). napadlo mě jestli by se nedalo jít těma čajovejma plantážema co tam mají a přespat vždycky ve vesnici kam dorazíme. je tohle vůbec možný? nebo jsou ubytovací možnosti jen v těch profláklejších místech?
3) kam v týhle době na pláž? ideálně aby tam moc nechcalo a hlavně aby tam nebyla hlava na hlavě. je mi jasný, že v tomhle termínu to bude složitý, ale kdyby měl někdo tip na něco klidnějšího ...
díky!