• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PUSINASrí Lanka - země kontrastů
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    2MEK: No bezna je o dva vyssi :-) ale vim, ze csa to meli v lete za 11
    CROME
    CROME --- ---
    MILUNI: a to je nejaky novinka? minulej rok jsme dostali vizum normalne pri vstupu
    2MEK
    2MEK --- ---
    MILUNI: To je bezna cena, ne?
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    Student Agency nabizi letenky do Colomba za 13,5t s Turkama. Ja bych letela az bych brecela :-) Treba se nekomu odkaz hodi

| STUDENT AGENCY | Skutečná exotika za neskuteční ceny!
    http://www.studentagency.cz/letenky/specialni-akce/letenky-exotika/index.html?utm_source=idnes&utm_medium=banner&utm_campaign=let_cestovani_300x600
    QWERTY
    QWERTY --- ---
    posílám rezervaci mailem do YMCA v Colombu a vrací se mi to jako spam, nemáte s tím někdo zkušenost?
    XL1
    XL1 --- ---
    Byl jsem na SL v létě 2003 v báječné době kdy probíhala na severu stále válka/přerušená právě příměřím na ccca 3 měsíce takže se tam dalo vniknout/ a neopruzovali tam žádný turisti...od Omantai checkpointu /úřadovali na přeskáčku Sinhala a milí tamil tigers něco cca jako kdysi prohlídka při cestě do NDR/,zelený pomeranče, cesta trošku zaminovaná ale příjezd do Jaffny triumfální. po prohlídce města a vymbombardované knihovny pár výletů- ostrovy Nagadeepa atd. nejlepší mango na světě se rodí právě v okolí Jaffny.návrat přes Trincomalee...jak to tam asi vypadá teď když už sou tam turristi? předpokládám že to přinese zkázu větší než ta válka s TT? byl tam teď aktuálně někdo?
    QWERTY
    QWERTY --- ---
    MILUNI: já teda našel, že dá jen je to o pět babek dražší teda...
    CAPOVA
    CAPOVA --- ---
    QWERTY: žádala jsem o ně ted v pondělí, hotová víza přišla cca za půl hodiny..

Online Visa Application
    http://eta.gov.lk/slvisa/
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    QWERTY: Nedá, jen po netu. Trva to asi 10 minut vyplnit formular a prijde ti v podstate obratem. Plati tusim mesic
    QWERTY
    QWERTY --- ---
    Dá se o ty víza žádat na místě? Jak dlouho platí?
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    FLIPPER: tiskla jsem potvrzujici mail o schvaleni. na letisti do nej koukali ;-)
    DJ_RIPPA
    DJ_RIPPA --- ---
    staci ten druhej mejl
    Sri Lanka ETA status Acknowledgement

ETA No :
    Name:
    Nationality:
    Passport No:
    Purpose of Travel:
    Visit Type:
    Validity of ETA:
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    jasný. vytisknu teda ten mail. žádný ofiko pdfko asi nedorazí, co?
    DJ_RIPPA
    DJ_RIPPA --- ---
    FLIPPER: tiskni, to je jistotka. Ja mam pocit, ze sme to ukazovali zaroven s pasama, ale uplne jistej si nesu, uz to je nakej patek precejen...
    2MEK
    2MEK --- ---
    FLIPPER: Ja si radsi tisknul - jistota je kulomet a radsi spoliham na sebe, nez ze nekdo, ze nekde neco bude mit (ale ve vysledku si ted vubec nejsem jistej, jestli to po me vubec nekdo chtel videt).
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    schválili nám "ETA vízum". je potřeba si to nějak tisknout nebo to budou mít v databázi až dorazíme a stačí jen předložit pas? díky!
    ALISHAKOC
    ALISHAKOC --- ---
    TABO: díkes :)
    TABO
    TABO --- ---
    ALISHAKOC: Mrkni pro představu na cestopis srilancan.info no a spoje a veškěré informace najdeš na stránkách lonelyplanet.
    ALISHAKOC
    ALISHAKOC --- ---
    Ahoj Srí Lančani! :)
    Budete se někdo pohybovat na Srí Lance mezi 10.12.-29.12.?
    Právě dnes jsme si koupili letenky a jsme teda dobrý střelci, neboť o Srí Lance nemáme ani šajnu, ale jedeme a jsme na těšení jak malý děcka..uznala bych nějaké dobré tipy na výlety,něco málo mám načteno. Potom nějaké www stránky na vyhledávání ubytování a cestování po Srí Lance, kde bychom vyhledali nějaké spoje..busy a vlaky atd..pěkně prosím o nějaké cenné info..díky
    GLUON
    GLUON --- ---
    Koukám, že jsme sem nedávali fotky z naší cesty prosinec 2011 - leden 2012. Flipper se může podívat na ty "přelidněné" pláže. :-) Je to několik set fotek, ale menší výběr nemám.

maynkacesta | Sri Lanka Select 01 – rajce.net
    http://maynkacesta.rajce.idnes.cz/Sri_Lanka_Select_01/

Fotila většinou Maynka o občas Gluon :).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam