• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PUSINASrí Lanka - země kontrastů
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Odlet je odkud ? Vetsinou tyhle levnejsi lety jsou z vidne nebo z Mnichova ...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    2MEK: tak to by slo :)
    2MEK
    2MEK --- ---
    2MEK: Ja jen doplnim, ze ta cena je za dva - kdyby nahodou tu byl nekdo pomalejsi :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    RADKUVAVATAR: bohuzel, az od pulky kvetna, ael diky !
    RADKUVAVATAR
    RADKUVAVATAR --- ---
    OTAVA: Nějaká aktuální akce za 12 k: http://www.jaknaletenky.cz/srilanka-11991kc.html
    DJ_RIPPA
    DJ_RIPPA --- ---
    OTAVA: u emirates jenom bachy na prestupy. po ceste tam to chce co nejkratsi, Travit celou noc v dubaji je opruz. Pri ceste zpatky to je vicemene jedno =]
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    OTAVA:
    Austrian airlines , Praha - Colombo 16k, 2 prestupy
    RADKUVAVATAR
    RADKUVAVATAR --- ---
    OTAVA: Nedávno byly za 13.000, ale tuším že z Varšavy....
    2MEK
    2MEK --- ---
    OTAVA: Emirates 26.652 CZK
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    radi bychom s pritelkyni leteli nekdy poslednich 14 dnu v breznu a letenky vychazeji tak na 20 na osobu ...

nemate nejaky tip kde by se daly poridit za tech 15 ? (student agency uz je uplne vyzobana)
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    Ahoj, mám dotaz. Minule jsem letěla přes Dubaj, let vycházel úplně krásně. Teď poletím přes Vídeň a Amman a v Ammanu mám na přestup jen 50 minut. Neletěl jste někdo podobně? Jde mi jen o to, jestli stihnou přehodit zavazadla...
    LUKE
    LUKE --- ---
    Nazdar. Nejdete teď někdo na Srí Lanku? Potřeboval bych tam odtud jednu mastičku s Aloe Vera a tad v Evropě je pochopitelně nesehnatelná :) Kdyžtak do pošty, díky moc!
    VICA
    VICA --- ---
    rád bych se na Srí lanku mrknul tak na 3 týdny, ideálně v druhé polovině března. Ceny letenek jsou teď příjemné - nechtěl by se někdo přidat ? Žena bohužel nemože.
    OBLEU
    OBLEU --- ---
    SYKES: Já jsem někde opakovaně četla, že je tam problém s výběrem vyšší částky z bankomatů. Z toho důvodu jsem vezla docela dost dolarů. Nicméně vybírala jsem asi osmkrát z různých bank a opakovaně mi to dalo 50 dokonce i 60 tis rupií, takže naprosto bez problému. Pokud bys na letišti rozměňoval/a dolary, nech si rozměnit na menší peníze, s velkými bankovkami se velmi špatně platí a člověk vlastně neustále rozměňuje na menší
    SYKES
    SYKES --- ---
    TABO: 2MEK: super, díky!
    2MEK
    2MEK --- ---
    SYKES: Ja vybiral jen po bankomatech.
    Vyber mam zadarmo, prevod vyjde plusminusautobus stejne, jako si vymenit dolary a pak na rupky.
    Bankomaty tam jsou vsude, pohoda jazz.
    TABO
    TABO --- ---
    SYKES: Měla jsem sebou dolary a úplně bez problémů. Nikdo nekontroloval, zda jsou vydané od nějakého roku dál a neměnil kurz pokud se rozměňovala menší částka než 100 USD jako v Indo. :)
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    SYKES: Vezli jsem eura i dolary (ale primerene, protoze jsem nevedeli, jak to bude fungovat) a nakonec vybirali z bankomatu, kdyz byl :-) No problem
    SYKES
    SYKES --- ---
    Jaké peníze je vhodné vézt na Sri Lanku? Vyžehlené dolary jako do Indonesie? Malé dolarovky na přímé platby lidem? Nebo kašlat na to a vybrat v bankomatu v Colombu (s tím, že na měsíc to už bude ekvivalent nějakého množství tisíců Kč)?
    JOHANCZII
    JOHANCZII --- ---
    ELGEMA: super, děkuji :) ja beru teda kameru,fotak a furu objektivu takze by me to tezce zasahlo:) dekuji za pozitivni ohlas docela se mi ulevilo,)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam