• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PUSINASrí Lanka - země kontrastů
    MAKATASU
    MAKATASU --- ---
    CICIFIL: Koukala jsem, ze je to fakt kousek:))) jinak podle vyprodaných letenek mi přijde, ze tam budou Češi tvořit pěknou základnu:)
    CICIFIL
    CICIFIL --- ---
    DIZZYDENT:MAKATASU: pohoda nejake drinky nekde na plazi???
    ROMI: nejake kontakty??? jinak stejny navrh jako predchozi radek :)
    ROMI
    ROMI --- ---
    CICIFIL: kamosi tam budou surfat v mirisse :)
    MAKATASU
    MAKATASU --- ---
    CICIFIL: Ja jo:)
    DIZZYDENT
    DIZZYDENT --- ---
    CICIFIL: jo :)
    CICIFIL
    CICIFIL --- ---
    Nebudete nekdo na Lance mezi 17tym prosincem a 14tym lednem?
    LABARCHA
    LABARCHA --- ---
    jojo, vypada to, ze prvni den se nepocita....jak jsem zjistil z razitka....visum mi konci v den odletu tak neresim...
    jinak jsem se to ptala primi imigracniho urednika a ten mi rekl, ze kdyz jde o den zaplatim pri odjezdu na letisti...ze to neni legalni, ale jde to...no nastesti to vyslo ok....
    PRZZI
    PRZZI --- ---
    LABARCHA: tak jsem se díval do pasu a víza máme platné do 15 a to odjíždíme. i když jsme přijeli 16 což je 31 dnů. vypadá to že den příjezdu se nepočítá. včera jsme potkali 2 němce a řešili totéž. oni ale přijeli 14 . před půlnocí a odjíždí taky 15,takže jim to bohužel nevychází. dnes to budou řešit, jestli je to potřeba. mam na ně číslo tak se s nima spojim jak dopadli.
    PRZZI
    PRZZI --- ---
    teď jsme přijeli a máme to stejně. neřešili to řekli jsme místo počtu dnů datum...
    LABARCHA
    LABARCHA --- ---
    a jeste jeden, neodlitate nekdo 26.ý. odpoledne s Emirates a pak v sobotu z letiste rovnou do Anuradhapury?
    LABARCHA
    LABARCHA --- ---
    Dotazek...visa jsou na 30 dni....ja odletam 31den pobytu...mam resit to prodluzovani??
    PRZZI
    PRZZI --- ---
    PRZZI: tak už nic, už jsem něco našel - pro 2 s manželskou postelí za 22USD
    PRZZI
    PRZZI --- ---
    máte někdo typ na levné ubytování v Negombo?
    LABARCHA
    LABARCHA --- ---
    NATALIE: je skvele, dekuji! na jak dlouho jedete? ja tam budu prvnich 1č dni sama, púak dorazi muž :)
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    LABARCHA: Tak to se máte. To je ten let co přilítá v 8.45?
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    LABARCHA: jestli reaguješ na mě, tak přikládám plán cesty, s tim, že bych se možná zajela trošku víc na východ. Jedem klasickou trasu, protože jí chtějí vidět ostatní. Pro mě je nová polonnaruwa, horton plains a nuwara eliya, tak na to se těším. Ale mizíme hned, v negombu jen přenocujem. Až uděláme tento okruh, zůstáváme blízko Tagaly v Rekawě. Když byste měli cestu, stavte se na grilovačku :)

LABARCHA
    LABARCHA --- ---
    Zajimalo by me, jaky mate plan po priletu.....mizite hned na vychod nebo zustavate v okoli Negomba? :) dik
    LABARCHA
    LABARCHA --- ---
    NATALIE: emirates....;-)
    ROMI
    ROMI --- ---
    SYKES: vlny super :)
    PRZZI
    PRZZI --- ---
    YARY: dík za info...necháme to na přítomném okamžiku...uvidíme jak bude až tam budem...stejně pojedeme kolem...
    YARY
    YARY --- ---
    PRZZI: Cau,vratili sme se ted v pondeli..Adams Peak total v mlze,viditelnost tak 2m..takze sme tam ani nesli..Elle pecka,Arugam Bay skvely pocasi a ocean,dokonce v jedny hospe toceny pivko,mluvili sme s typkem,kterej vychvaloval Jaffnu,ale tam sme nejeli..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam