Já se vrátil před 14 dny, byli jsme se ženou na měsíc:)
Moc fajn trip.
Jeli jsme:
- Colombo, kde jsme zůstali na víkend a projeli si ho,moc se mi líbilo, hlavně nedělní bloumání po greenu u oceánu, kde byla spousta milejch lidí:)
- pak vlakem do Kandy, kde jsme zůstali asi 5 dní a půjčili si auto s řidičem na takový ty klasický výlety (Dambulla, Sigiriya) a mrkli se do nádherný botanický zahrady, do sloního sirotčince a na tisíce dalších věcí v Kandy. Tam se mi líbilo moc.
- vlakem do Hattonu a pak do Dalhousie odkud jsme šli (bohužel v sobotu, nikdy to nedělejte:) na Adams Peak, kde byli do půli cesty stánky jak na Matějský, tisíce lidí a celkem bordel na to, že je to posvátný místo.
- pak z Hattonu do Nanu Oya a do Nuwara Eliya a na Horton Plains, to byl jeden z nejhezčích výletů, nějakou tu čajovou továrnu a čajové plantáže
-autobudem do Ella, tam je to nádherný
- autobusem na jižní pobřeží do Tangalle a oceán, výlety (krásnej Rock Templ, safari, želvy,žádný rusáci:)
- nakonec busem do Galle s nejšílenějším řidičem autobusu na Sri Lance, Galle je krásný a takový hodně
evropský, takže nás připravilo na návrat domů:)
- dálkovým autobusem do Colomba a frnk domů, kam se nám vůbec nechtělo...
Když se ohlídnu, tak to byl skvělej výlet bez problémů, když nepočítám vopruzáky, naháněče a fakt nenažraný řidiče tuktuků:)