• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PUSINASrí Lanka - země kontrastů
    DRAWER
    DRAWER --- ---
    XTALIBAN: tak to doufám, že tam zrovna nebude pršet, jinak to bude pěkně napytel, ale na druhou stranu mi začíná dávat smysl to, že nemají moc fotek v galerii ze srílanky :D http://www.surf-trip.cz/tripy/sri_lanka/
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    DRAWER: ono to s tou sezonou nebude tak jednoduchy. Co sem pochopil tak je v ruznou dobu na ruznych castech ostrova (inu je tu jizni a severni monzun)... jo 200kc za noc je podle me hodne v klidu :)
    DRAWER
    DRAWER --- ---
    XTALIBAN: mno, my tam jedem tak na půl taky přes čechy co tam maj základnu (surf-trip.cz) a ubytování tam mají myslím za 200kč/noc .. nevím jestli to je levné nebo drahé, pro nás "turisty" to je ideální :) jinak tam jedeme právě za měsíc a půl tak mi neříjek že tam končí sezóna kurňa :D
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    ROMI: na prodlouzeni chteli videt letenku a delali si kopii (mel sem jen vytisklou tu elektronickou z mailu).
    ROMI
    ROMI --- ---
    XTALIBAN: myslim to prodlouzeni no, chteli po tobe zpatecni letenku? :) diky :)
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    ROMI: vizum je easy, bud ho udelas predem pres web za 30usd a nebo na letisti za 35 usd. Ja ho delal predem na webu (http://www.eta.gov.lk/slvisa/visainfo/apply.jsp) trva 7 dni nez ho udelaj. Ani mi neprislo potvzeni na mail ze ho mam, tak sem si jen vytisknul papir s evidencim cislem a v pohode ani nebyl potreba, neb to maji v compu. Davaj ho na 30 dni a da se v colombu prodlouzit o dalsich max 90 dni a platil sem za to 3800 rs (rano sem zaaplikoval na urade a ve 4h to bylo hotovy) ... jinak na prodlouzeni staci 1x pasova fotka vyplnenej formular a 3800rs ... (aktualni kurz byl vcera na letisti 1E = 159,XX RS proste cca 160Rs za ecko)

DRAWER: sem puvodne myslel ze jih vynecham, ale jak tu zjistiju ty ceny tak uvidim kam me nakonec vitr a muj chaby rozpocet zanesou. Mluvil sem dneska (bohuzel jen po telefenu) s jednou ceskou co zije v negobu a tak se po trincomalee chystam do arum bay ze tam maj nejaky cesi barak a delaj serf campy (odjizdej za mesic ze konci sezona) tak snad od nich dostanu vic info ... mas pripadne nejakej typ na levne bydleni v matare ?
    ROMI
    ROMI --- ---
    XTALIBAN: tak dej vedet jak s tim vizem a co vse jsi potreboval, za dva mesice to budu taky resit
    DRAWER
    DRAWER --- ---
    My plánujem do matary jet v půlce listopadu na týden a pak týden cestovat.
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    Btw prodlouzeni viza : rano sem podal zadost o dalsi 2 mesice a ve 4h si to mam vyzvednout a cena cca 3800rs (vzali si 4000 s tim ze se to ridi nejakym kurzem a ze mi odpoledne zbytek penez vrati)
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    Nekdo aktualne na lance ? Ja ted colombo a zitra vecer trincomalee. Fakt je sever drazsi nez jih ? Sem to od par lidi slysel naopak ze jih a zapad plno turistu a draho a vychod a sever bez turistu a levnej ...

Jinak tuk tukari si rikaj o nebudhisticky prachy :(
    REEN
    REEN --- ---
    Jsme zpět, bylo to fajn... vlastně větší pohoda než jsem čekal.

Jeli jsme nakonec: Přílet --> Polonnaruwa --> Minneriya --> Sigiriya (za 3 dny) --> Kandy (2 dny) --> Hatton --> Dalhousie (1 den) --> chozeni kolem a zevl (1 den) --> Adam's peak --> Haputale (1 den) --> Horton plains a Liptons seat --> Ella (2 dny), Little Adam's peak a Ella Rock (1 den) --> Arugam Bay s cestou (5 dnů - life's better when you surf) --> Trincomalee s cestou (3 dny) --> cesta do Colombo, vecere, sprcha, letiste (1 den)

Pár obrázků: rybáři v Pottuvil (u Arugam Bay), fellaz v Trincomalee a svátek v Kandy.

REEN
    REEN --- ---
    MAKATASU: Ani dneska ;) celkove takovej hodne laxni pristup neresili nic ani celnici.
    MAKATASU
    MAKATASU --- ---
    KALAM: Ok, díky :)
    KALAM
    KALAM --- ---
    MAKATASU: Ne, nekotroloval to nikdo... Byl jsem Na Sri Lance před půl rokem cca...
    MAKATASU
    MAKATASU --- ---
    Pamatujete si někdo, jestli vám kontrolovali, jestli máte zpáteční letenku při příletu? Kamarádka mi to kupuje přes aerolinky a tam je možné to kupovat tři měsíce dopředu... já bych se ideálně chtěla zdržet dýl... jen nevím co s tím... a nechci aby mě hned vyhostili... Můj přílet si moc nepamatuju, jelikož to bylo asi v půl pátý ráno a měla jsem dost :)))
    SCHEJBITCH
    SCHEJBITCH --- ---
    REEN: Také toho zatím nemáme moc zajištěno... Právě čekáme na potvrzení ubytka od jednoho místního mnicha, tak až budem tam, tak kdyžtak napíšu do SZ... Nejspíš někdy v neděli večer nebo v pondělí... Zatím přeju mnoho štěstí a pohodovej let... ;)
    REEN
    REEN --- ---
    SCHEJBITCH: proč ne, ale zatím nedokážu říct kdy kde budem, nemáme zajištěné vůbec nic.
    SCHEJBITCH
    SCHEJBITCH --- ---
    REEN: My letíme v sobotu... Co se někde potkat? :)
    REEN
    REEN --- ---
    Tak my teda jedem, dnes :) tak sem zvedavy jake to bude.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    WIL_M: No je to 1000 kiláků na lince, která moc vytížená nebude, moc levnějš se nedostaneš. Sri lanka airlines má občas akce, letos už snad třetí, ale dostaneš se tak na 190 dolarů nejlíp.

Levné lety | Flyhi.cz
    http://www.flyhi.cz/...hd-0/inf-0/ms-skyscanner_cz/?details=423e3c388650f2ae06da0b3fcdd35205cca972e3
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    dotaz trochu mimo téma. vzhledem k malé vzdálenosti malediv uvažujeme tam na konci výletu na pár dní zaletět. dal to někdo nízko nákladově, prosím? zajímají mne reálný ceny letenek (listopad), ubytek atp. zkoušli jsme hledat a jen cesta by vyšla snad na 5k+ubytko, jídlo atp a mám 10k v trapu. díky za tipy/rady/postřehy :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam