• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PUSINASrí Lanka - země kontrastů
    DRAWER
    DRAWER --- ---
    Offtopic - do Třinca jedu zítra vyzvednout si pas :D
    LEMS
    LEMS --- ---
    XTALIBAN: jestli pojedes z Trinca na jih tak si je uzijes do sytosti, vcetne kontrol:)
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    UNA_ID: diky ;) zatim aem v trincomalee a na rizdil od colomba zatim ani jeden vojak za 2 dny ...
    UNA_ID
    UNA_ID --- ---
    UNA_ID
    UNA_ID --- ---
    XTALIBAN: Tak to si uzij, to vychodni pobrezi mi prislo moc fajn - min lidi, vic divociny, sloni, ptaci, ocean, skaly, pointbreaky, vojaci, pohoda..)
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    UNA_ID: jo to asi bude ten na arugan bay kam se chytam za par dni :)
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    MAKATASU: taky ma pocit ze sem nekde v jejich ceniku videl ze neco mame zdarma, myslel sem ze to sou viza, ale stahli me o 30usd takze uz to asi neplati nebo na to schavlne kaslou a uctujou si to...
    MAKATASU
    MAKATASU --- ---
    XTALIBAN: Hm to je fakt divný, ale je fakt, že když jsem to teď chtěla vyhledat o té výjimce pro ČR, tak jsem to nemohla najít... My, Filipíny a pak ještě nějaká třetí země mají mít prodlužování víz zdarma, protože jsme jim poskytly zbraně, či co... donedavna to 100% platilo..
    UNA_ID
    UNA_ID --- ---
    surfhouse na Sri Lance ma celorocne i Bara, stehujou se prave podle sezony http://www.freeride.cz/girls/clanky/rozhovor/bara-jindrova--15535/?comm.pagenumber=0
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    MAKATASU: slovak nejsem mam cesky pas a chteli zaplatit :( 3800rs me to stalo, krome kopie letenky a dotazu na kteditku, kterou pak stejne videt nechtela...
    MAKATASU
    MAKATASU --- ---
    XTALIBAN: Ty jsi platil za prodloužení víza? Tak buď jsi Slovák, nebo srilančani zrušili prodloužení víz pro občany ČR zdarma??? :-O
    ROMI
    ROMI --- ---
    DRAWER: na konci rijna se to meni a je sezona na jihu, takze jedes spravne, zadny strachy a budes moc surfovat na pisecny plazi aspon :) arugam bay a okoli funguje od dubna do konce rijna a od listopadu do dubna zase to okoli matary, mirissy a midigamy :)

XTALIBAN: ok budu muset nejakou zfalsovat, pac zpatecni jeste nemam, diky :)
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    DRAWER: ne pri delsim pobytu 250 za double a pri ktatkem 500 za doible dle jejich webu.stejne sem tu do 9.11 nez dotazi kamos sam .
    DRAWER
    DRAWER --- ---
    XTALIBAN: To jo, ale dvoulůžkový pokoj, takže 250 :-)
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    DRAWER: no destu bych se nebal ty by ted meli byt na severu. Jinak ubytovani na kratsi dobu uz maj za 500kc
    DRAWER
    DRAWER --- ---
    XTALIBAN: tak to doufám, že tam zrovna nebude pršet, jinak to bude pěkně napytel, ale na druhou stranu mi začíná dávat smysl to, že nemají moc fotek v galerii ze srílanky :D http://www.surf-trip.cz/tripy/sri_lanka/
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    DRAWER: ono to s tou sezonou nebude tak jednoduchy. Co sem pochopil tak je v ruznou dobu na ruznych castech ostrova (inu je tu jizni a severni monzun)... jo 200kc za noc je podle me hodne v klidu :)
    DRAWER
    DRAWER --- ---
    XTALIBAN: mno, my tam jedem tak na půl taky přes čechy co tam maj základnu (surf-trip.cz) a ubytování tam mají myslím za 200kč/noc .. nevím jestli to je levné nebo drahé, pro nás "turisty" to je ideální :) jinak tam jedeme právě za měsíc a půl tak mi neříjek že tam končí sezóna kurňa :D
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    ROMI: na prodlouzeni chteli videt letenku a delali si kopii (mel sem jen vytisklou tu elektronickou z mailu).
    ROMI
    ROMI --- ---
    XTALIBAN: myslim to prodlouzeni no, chteli po tobe zpatecni letenku? :) diky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam