• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PUSINASrí Lanka - země kontrastů
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    UNA_ID: nas staveli nekolikrat. Evidentne pro zabavu, ale taky bylo videt, ze by uvitali, kdybysme jim neco strcili do kapsicky. Mezinarodni ridicak jsme nemeli, takze nas pokazdy chvili trapili, ze jim cizi karticka nestaci, coz by podle me ale udelali stejne i s tim mezinarodnim ridicakem, tezko rict.. ale ja v tu dobu mela vyvrtnutej kotnik a berle v batohu, tak jsem jim to povypravela a nakonec nas pustili. Ale prijemny to nebylo.
    Bylo to po ceste z Galle do Hikkaduwa a okoli.
    DRAWER:
    UNA_ID
    UNA_ID --- ---
    mezinarodni ridicak stoji 50 korun na rok, policajtu je vsude u silnic dost, ale stavet cizince jsem je nevidel (coz nic neznamena, zejo...) Acko na skutra davaj tusim automaticky, ale kdyz staveli kluky za rychlost v tuktuku, pozadovali B1...) na vylety je skutr ideal a nic to nestoji, prave v Ella jsme si to docela uzili - Liptons Seat a celodenni okruh po okoli, silnice docela dobry, za tmy to uz chce ale trochu odvahy...) a do tech hor je lepsi ne uplne nejslabsi stroj, zvlast, kdyz se jede ve dvou.. samozrejmosti je si motorku prohlidnout a idealne vyfotit, ale to asi kdekoliv na svete.. jo a helmy bejvaj dost forovy a vetsinou i vonavy...)
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    DRAWER: vic lidi mi radilo mezinarodni.... okoli trinconalee na skutru bylov klidu... arungam bay vypada taky klidne...
    DRAWER
    DRAWER --- ---
    KDyž už jsme u těch dopravních prostředků, chci se optat, jak to je s řidičákem, jestli na skůtr stačí třeba jen béčko, nebo je třeba mít i to A1 nebo co to je na to potřeba a nebo jestli je třeba si vyřídit snad i nějaký mezinárodní či jak? :) (jinak teda asi budem cestovat nějakým minibusem s řidičem) ale jak psal wil_m, na takové to cestování po okolí by to mohlo být příjemné .)
    KROBAS
    KROBAS --- ---
    WIL_M: My jsme pujcovali skutr v Arugam Bay, tam nebyl takovej provoz. Jinak bych se celkem bal, protoze autobusu a nakladaku je na silnicich fak hodne skoro vsude a jezdej jak prasata...
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    kde je vhodné a kde naopak nevhodné půjčit si skůtr? co jsem pochopil, tak v horách (Ella atp) kvůli stavu silnic určitě ne? nemám chuť se proplétat příliš velkými městy, spíše právě kochačka a samostatnost na výletování po okolí. díky za tipy :)
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    UNA_ID: peanut farm?
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    DRAWER: ;) inu tesne vedle
    DRAWER
    DRAWER --- ---
    XTALIBAN: :DD asi si mě nepochopil :-) myslel jsem Třinec v ČR :D na Lanku jedem až za měsíc :)
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    OMNIHASH: to je primo v trincu nebo dal v uppvale ci na tom dalsim spotu ?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    XTALIBAN: vřele doporučuju si tam zají a aspoň překecat majitele, ať vám uvaří, dodneška na to vzpomínáme, kámoš dokonce přemejšlí tam ject znova, aby se to naučil taky.
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    DRAWER: nejsem primo v trincu ale v uppaveli ci jak se to pise...
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    DRAWER: zitra tu jeste budu. Zdrzis se nebo hned mizis ? By sme mohli dat pifko :) sem v sun rise hotelu u silnice

OMNIHASH: jaj skoda ze sem to nevedel driv. Na ty 2 noci se mi uz nechce stehovat neb tu vecer mame kalbicku s par lidma.

LEMS: no me nechybej jen sem je tu cekal vic. Mam jich uz dost z pakose, kasmiru a jinejch destinaci...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    XTALIBAN: na pláži v trincomalee je dyke rest in. Místní ubytování a nejlepší kuchař na celý srí lance.
    DRAWER
    DRAWER --- ---
    Offtopic - do Třinca jedu zítra vyzvednout si pas :D
    LEMS
    LEMS --- ---
    XTALIBAN: jestli pojedes z Trinca na jih tak si je uzijes do sytosti, vcetne kontrol:)
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    UNA_ID: diky ;) zatim aem v trincomalee a na rizdil od colomba zatim ani jeden vojak za 2 dny ...
    UNA_ID
    UNA_ID --- ---
    UNA_ID
    UNA_ID --- ---
    XTALIBAN: Tak to si uzij, to vychodni pobrezi mi prislo moc fajn - min lidi, vic divociny, sloni, ptaci, ocean, skaly, pointbreaky, vojaci, pohoda..)
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    UNA_ID: jo to asi bude ten na arugan bay kam se chytam za par dni :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam