• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PUSINASrí Lanka - země kontrastů
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    LA_PIOVRA: ja to nekde v zari stahnul cely (rozdeleny asi na 8 pdf souboru ale je tam celej LP - anglicky)
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    Udravim vsechny, Dneska jsme se dozvedeli a taky hned vyuzily moznosti dostat na letisti v Abu Dhabi jidlo zadaco, pokud letite s Etihad a mate nejakou cekaci dobu na navazujici letadlo mate narok na vouchery na jidlo (nevezmou je v kazdy restauraci, ale nasli jsme super sendvicovy bistro, kde nam zabalili i jidlo sebou)..mozna se to vi, ale pro nas to bylo prekvapeni a jedine nam to pomohlo, a tak to sirim dal=)
    RADKUVAVATAR
    RADKUVAVATAR --- ---
    LA_PIOVRA: Jo, to jsem našel, ale sháním to pro známé, co chtěj něco česky...
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    XTALIBAN: LP jsem nasel jen "vynatek", ne celou.
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    LA_PIOVRA: nekde je tam tusim i LP (pripadne posta mam ho doma na disku v pdf.)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    RADKUVAVATAR: hopla:)
    Rough Guide - Sri Lanka.pdf | Ulož.to
    http://www.uloz.to/xrPgojr9/rough-guide-sri-lanka-pdf
    RADKUVAVATAR
    RADKUVAVATAR --- ---
    Nemáte někdo elektronickou verzi průvodce po Srí Lance - českou, případně anglickou... Díky :-)
    DJ_RIPPA
    DJ_RIPPA --- ---
    MICHAL_R: jo a btw nechteli za to ani korunu, dali sme jenom zalohu na spani na posledni noc...
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    DJ_RIPPA, XTALIBAN: Díky za tipy. S tím letištěm jsem to už zjistil :-( Taky je problém, že bych tu úschovnu potřeboval asi na 10-14 dnů... Zkusím to asi v nějakém hotýlku v Negombu...
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    MICHAL_R: nechaval sem si v colombu veci na par hodin na nadrazi v uschovne (fort railway station).
    DJ_RIPPA
    DJ_RIPPA --- ---
    MICHAL_R: Nechali jsme veci v prvnim ubytku v negombu a posledni noc sme se tam vratili a vzali si, vsechno bylo ok. Na letisti nam to bez zamku odmitli nechat, ze musi byt zavazadla uzamykatelny, jinak darmo pokus.
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    Ahoj, nemáte někdo tip na nějakou spolehlivou (počítač v báglu) úschovnu zavazadel ("luggage storage"?) - nejlépe někde v Colombu? Je tam něco takového třeba na letišti? Díky...
    KANG_KEK
    KANG_KEK --- ---
    NA_PYCZU: Výborně, gratulujeme!
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    Diky vsem za rady!!! Jste hodny=) nakonec to chtelo jenom bankomat jiny banky, proste ty ne letisti mi to nedaly, i kdyz tam bylo VISA, ale ted uz je vsechno cajk, ve meste uz mi slo normalne vybrat=)
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    NA_PYCZU: zkontroluj jestli mají ty bankomaty na sobě logo VISA, možná jsi měla štěstí na místní banky, co ji neumí. převést kamarádce peníze na účet je pak nejjednodušší a nejrychlejší volba. pak tam fungují Western Union, přes který se daj peníze taky nějak poslat
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    NA_PYCZU: Visa i mastercard vsude bez problemu, zkus atm od jiny banky. Zrovna sporku jsem tam taky mel jako zalohu
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    Ahoj vsichni, mam takovej debilni problem, pred par hodinama jsme pristaly v Colombu, chtela jsem vybrat penize z bankomatu (mam Visa od Cesky Sporitelny), ale ani jeden bankomat na letisti my penize nedal(pokazdy byla transakce zrusena)volala jsem na sporitelnu a slecna mi rekla, ze je vsechno Ok a v nicem nevidi problem kdyz se prihlasim na servis24, tak mi to taky ukazuje, ze penize jsou k dispozici, tak nevime, co mame delat=/ nestalo se vam to uz nekomu? A co radite, kdyz mi ta karta nebude fungovat? Ja doufam, ze v nejhorsim prevedu penize na ucet k Bare Jindrovy z toho ceskyho surfhousu, kde mame zustat tejden a snad nam to treba nekde vybere ona
    TSTONE
    TSTONE --- ---
    ONASYS: nevim no mě to bavilo a jako z venku to vypadá jako hrozný ,ale když řídíš tak zjistíš že řidiči jsou tam neuvěřitelně ohleduplný. Neměli jsme jedinej problém a to nikdo z nás pořádně nikdy na jednostopém vozidlu nejezdil.
    Samozřejmě neřežeš to hlavníma tahama ale jedeš po vedlejškách a to je právě to krásný protože se dostaneš do míst kde o turistu nezavadíš ... užij si přecpaný autobusy a vlak
    cupr nápad to byl tomu věř.
    Picasa Web Albums - tomas didie - SríLanka List...
    https://picasaweb.google.com/100926389461689849528/SriLankaListopad2014Ottomotto
    FILOMENA13
    FILOMENA13 --- ---
    Ahoj, omlouvám se jestli bude otázka mimo. Letěl někdo na SL s Airserbia? Dá se zvládnout ten 50ti minutový čas na přestup v Bělehradě?
    Díky
    DRAWER
    DRAWER --- ---
    ONASYS: Souhlasím s Tebou, my se vrátili začátkem prosince a fakt bych nechtěl jezdit v tý jejich dopravě nějaké větší vzdálenosti :-) ... kde z jednoho pruhu dokáží udělat tři a mají rzodílné značky pro scootry a tuctucy a rozdílné značky pro jiné auta. V obci kde můžou skůtry třeba jen 40km/h můžou autobusy a auta 70 .. měl sem skolikrát strach jen přejít silnici :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam