• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PUSINASrí Lanka - země kontrastů
    PIRYUS
    PIRYUS --- ---
    NA_PYCZU: a zrovna tyfus jsem myslela, že je tak na dva roky ...
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    PIRYUS: jakože v budoucnu hodlám cestovat do horších zemí=)
    PIRYUS
    PIRYUS --- ---
    NA_PYCZU: jak to myslíš do budoucna?
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    AIWY: lonely planet nemám , ale mám kdyžtak rough guide a za mě teda dobrý
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    PIRYUS: taky jsem šla na břišní tyfus a doktorka říkala, že je to snad jediný, co se fakt hodí i do budoucna, ale já mám už dost dlouho i žloutenku, kterou mi taky doporučovala, jinak ostatní potřeba není a byla jsem na poliklinice v revoluční
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    PIRYUS: my ho mame...
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    mate nekdo zkusenost, jak dlouho jim zabere vystaveni tech viz? Ja mam pas k vyzvednuti az zitra a doufam, ze to do pristiho patku zvladnou vystavit...
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    AIWY: zkus http://ulozto.cz/xam7WQCz/lonely-planet-sri-lanka-pdf - nezkousel sem ho stahnout, ale nekdy loni sem si ho stahoval ze stejneho zdroje ...

PIRYUS: neni nutný ...
    HASHLERKA
    HASHLERKA --- ---
    PIRYUS: ja proti nemu ockovani nemela a vsechno v klidu...samozrejme jsem si davala vetsiho majzla na cisty ruce a co a hlavne kde jim...
    AIWY
    AIWY --- ---
    ahoj nemáte někdo lonely planet srí lanka
    PIRYUS
    PIRYUS --- ---
    ahoj, mám dotaz ... je nutný břišní tyfus? mě se to zdá zbytečné, ale doktorka tvrdí, že je to nutné!
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    AIWY: Lepsi vytisknout :-)
    MAKATASU
    MAKATASU --- ---
    AIWY: já bych doporučila tenhle: http://solutions.3mcesko.cz/wps/portal/3M/cs_CZ/EU-HomeLeisure/Home/ProdInfo/Ultrathon/ hodně na to trpím a měla jsem tam za 6 měs možnost vyzkoušet snad všechno možný :) Pak ještě fungoval nějaký repelent z thajska s levandulí :-D
    AIWY
    AIWY --- ---

NA_PYCZU:
    děkuju :)... a co ta ETA stačí jen to číslo a nebo vytisknout ten jejich jednoduchej mail?... díky moc
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    AIWY: Ahoj, neřešej to ani trochu=) a s českým repelentem moc neuspěješ, já měla tenhle http://www.outdoorstuff.cz/repelent-deet-50-lotion/d-70547 ale tam jsme koupili citronellu a na mě to fungovalo, ale kamarádku žrali pořád, tak používala ten 50%DEET a za celej měsíc jsme ho nevypotřebovaly=)
    AIWY
    AIWY --- ---
    ahoj mam dotaz... jak moc řeší na letišti ten dostatek peněz na pobyt (30USD na den)?, vízum je jen potvrzení v emailu a vytisknout? a je potřeba nějakej spešl repelent nebo stačí normální? díky :)
    TODESKING
    TODESKING --- ---
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    XTALIBAN: Tyjo, to nevim jestli dame po ty sileny ceste:) ale dik
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    SINEAD: počkal bych do 5 rano na letišti a pak negombo a tam najdeš bydlení hromady (je to blíž k letišti nez colombo a narozdíl od colomba tam je dost cenově přijatelných bydlení)
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Cus, priletime do Colomba nekdy ve 3 rano, nekdo byl jiz v podobne situaci? Rezervovat ubytko nekde blizko u hotelu, nebo se mrcasit do mesta, ma to smysl? Dik
    DEX
    DEX --- ---
    Jo jinak vychod je fakt vesnice kde chcipl pes, krome vetsich mest jako Batticolla, Trincomalle, doporucuji na jednom miste stravit tak 2, max 3 dny a presouvat se.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam