• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PUSINASrí Lanka - země kontrastů
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    SINEAD: Byla s nami kamaradka, ktera nemela rada palive, po tydnu ho zacala vyhledavat :-) Ale pokud nechces palive, neni problem.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    SINEAD: No, kamarad, ktery tam se mnou na 3 tydny byl skoncil na pizze a mnou predem ochutnanych short eats :) ale to bylo 2011, od ty doby se myslim kuchyne v tur. oblastech dost prizpusobila
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Co palive jidlo, jak to tam s nim vypada? Ja nesnasim palivy, ale doted jsem nemela nikde (Thajsko, Indonesie, Kambodza) problem, vzdycky rozumeli "no spicy" :)

teda koriandr jsem v kambodzi nevysvetlila, proste jsem ho musela vzdycky sezrat...ale dalo se prezit
    NICORETA
    NICORETA --- ---
    SINEAD: moskytieru v 80% v pokojích najdeš (záleží na ubytování), byli jsme na Sri Lance před měsícem a oblast okolo Arugam Bay "sezónní" je skoro bez komárů, ale na konci jsme přejeli na 5dní dolů na jih a tam to bez moskytiéry nešlo a i tak jsme byli hodně popíchaní. což bylo skoro jediné, na čem jsme poznali, že jsme v oblasti, kde zrovna není sezóna.
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    SINEAD: moskytieru jsem táhla, ale zbytečně... venku jsem spala jenom na pláži v hamaku, na ubytkách všude byla a kde nebyla, tam nebyla ani potřeba
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Informacni otazka: tahali jste s sebou moskytieru? A kdy ano, tak jakou? My ji meli v Kambodzi, ale byla nam na prd pac nesla nikde povesit :/
    SKAL3NA
    SKAL3NA --- ---
    ONDRASEEEK: Přes ty stránky je to hotový za pět minut :)
    SKAL3NA
    SKAL3NA --- ---
    PIRYUS: Já sem na něj nešla, jedli jsme v těch bistrech pro místňáky a bez problémů :)
    AIWY
    AIWY --- ---
    tyfus je na tři roky... dávali mi ho včera.
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    PIRYUS: no není to žádná zázračná doba, ale myslím, že je to dokonce víc jak 3 roky, musela bych se podívat do očkováku
    PIRYUS
    PIRYUS --- ---
    NA_PYCZU: a zrovna tyfus jsem myslela, že je tak na dva roky ...
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    PIRYUS: jakože v budoucnu hodlám cestovat do horších zemí=)
    PIRYUS
    PIRYUS --- ---
    NA_PYCZU: jak to myslíš do budoucna?
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    AIWY: lonely planet nemám , ale mám kdyžtak rough guide a za mě teda dobrý
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    PIRYUS: taky jsem šla na břišní tyfus a doktorka říkala, že je to snad jediný, co se fakt hodí i do budoucna, ale já mám už dost dlouho i žloutenku, kterou mi taky doporučovala, jinak ostatní potřeba není a byla jsem na poliklinice v revoluční
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    PIRYUS: my ho mame...
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    mate nekdo zkusenost, jak dlouho jim zabere vystaveni tech viz? Ja mam pas k vyzvednuti az zitra a doufam, ze to do pristiho patku zvladnou vystavit...
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    AIWY: zkus http://ulozto.cz/xam7WQCz/lonely-planet-sri-lanka-pdf - nezkousel sem ho stahnout, ale nekdy loni sem si ho stahoval ze stejneho zdroje ...

PIRYUS: neni nutný ...
    HASHLERKA
    HASHLERKA --- ---
    PIRYUS: ja proti nemu ockovani nemela a vsechno v klidu...samozrejme jsem si davala vetsiho majzla na cisty ruce a co a hlavne kde jim...
    AIWY
    AIWY --- ---
    ahoj nemáte někdo lonely planet srí lanka
    PIRYUS
    PIRYUS --- ---
    ahoj, mám dotaz ... je nutný břišní tyfus? mě se to zdá zbytečné, ale doktorka tvrdí, že je to nutné!
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    AIWY: Lepsi vytisknout :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam