• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PUSINASrí Lanka - země kontrastů
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    DJ_RIPPA: to se bojim že bejvalo.. ty ceny šly hodně nahoru
    DJ_RIPPA
    DJ_RIPPA --- ---
    KALKALOID: vono to stejne nic nestoji, my sme napr na mirisse na plazi meli pokoj za 1600 rupek, to mas ho*no =]
    KALKALOID
    KALKALOID --- ---
    DRAWER: no ja si prave rikal, jestli mam brat nejaky stan a spacak treba, kdyby sme si dali nejaky cestovani, nebo se s tim netahat vubec radsi. Ja holt naposled takle stopoval akorat Marokem, a to uz je holt nejaka doba a zenska stejne bude chtit 4 zdi.
    NICHOLETE
    NICHOLETE --- ---
    DRAWER: a taky krasavci stiri vylezaji po desti
    DRAWER
    DRAWER --- ---
    KALKALOID: mno, my byli na úplném jihu, a tam bych to venkovní přespávání na pláži moc nedoporučoval, bydleli jsme přímo u pobřeží a občas se kolem baráčků proplazil MR.Jack (dvoumetrový škrtič žlutozelené barvy) občas tam proběhl metrovej leguán a taky pár opic, které můžou ale nemusí být zdravé. Dále je tam fakt hromada komárů když sprchne, takže moskytiéra se hodí.
    KALKALOID
    KALKALOID --- ---
    MARIHAI: no ja to beru, ze si tam oddechnu jak od prace tak od neustaleho slaveni, ale zas jsem si rikal, ze klidne se k nejake mezinarodni oslave rad pridam a clovek treba narazi na nejaky zajimavy lidi, i kdyz je mi jasne, ze lokalove treba slaveji zas uplne jiny veci.
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    KALKALOID: Ja tam asi na silvestra byl a vubec si nic nepamatuju jak jsme to stravili. Tak nevim jestli to tam vubec mistni slavi :)
    KALKALOID
    KALKALOID --- ---
    tak zdravim, jelikoz jsem si na 3 tejdny od 19/12 taky koupil s zenou sri lanku. To je teda to jedine zatim, ale pocitam ze se holt nejak ubytujeme. Cimz sem se chtel taky zeptat. je tam v klidu nekde prespat jen tak na plazi treba, nebo to je nebezpecny, at uz hmyzem nebo lidma. A samozrejme me taky zajima kde tam nejlepe byt na silvestra. Ze Colombo videt vubec nemusim uz jsem tady z diskuse pochopil. dik
    2MEK
    2MEK --- ---
    V Negombu ani pondeli! :)
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    MEIKOS: silvestr rozhodně v negombu :)
    DJ_RIPPA
    DJ_RIPPA --- ---
    me teda 12 dni v kambodzi stalo vice nez 17 dni na lance, takze nevim nevim, v thajsku bylo levnejsi jidlo, nicmene za me lanka kazdopadne nejlepsi =]
    MEIKOS
    MEIKOS --- ---
    jeeeee tady je auditko zdravám všechny! a to jsem jen náhodně zkusil napsat do vyhledávače..tak dnes jsem si koupil tří týdny na šrí lance 30.12. - 21.2. jdu si to tu pročíst :)) btw. silvestr doporučujete slavit v negombe nebo colombu když doletím v 18.30? jinač cíl cesty je cestovaní, sufr na jihu (jsem začátečník), adamova hora (čajové plantáže), slon, želva, slunce a dál co se dočtu...každopádně bych to rád bral hezky za sebou :) Loni jsem cestoval po thajsku spíše bkk, phi phi a krabi, kambodža (siem reap), kuala lumpur a singapuru..říká se že šrí lanka je trošku cenově výš a trošku horší tak nevím co čekat...:))
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    GNUBLA: máš nejaky doporučení na bydlení ? A jak to tam teď jde ? Loni v listopadu sem musel mít permit od ministry of defence a ani na adams bridge me nechtěli pustit ...
    GNUBLA
    GNUBLA --- ---
    XTALIBAN: já jaffna, červenec
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    Nebyl jste někdo poslední dobou na severu ? Btw. Poslední dobou myslím méně než rok
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    SINEAD: z letiště jezdí busy do colomba pořád, hned po vylezu z letiště jich najdeš dost, taxi do colomba není potřeba
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    ONDRASEEEK: S vlakem se pocita, to je jasny! jen na jine trase...
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    SINEAD: no je to taky moznost... ale vlak je docela zabava... rozbodne nesmite vynechat...
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    SINEAD: My jeli odtud autobusem snad nejak kole 5:30 rano za 400 Lkr primo na nadrazi v Colombu... prileteli jame nejak kolem jedne... do rana jsme sledovali na letisti televizi a vlastne to byla legrace...
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Budeme dva, takze to neni moc na tago.

GNUBLA: Do Colomba a pak vlakem je taky moznost, to je na jistotu, ale prave bych to chtela osefovat tak, ze se nebudem muset do toho Colomba mrcasit, pac autobusova zastavka busu, co jedou do Kandy, je hned u letiste.

Noo proste to prubnem a to taxi do Colomba si muzeme vzit vzdycky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam