• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PUSINASrí Lanka - země kontrastů
    DAGHOR
    DAGHOR --- ---
    SINEAD: já vím, ale za zeptání nic nedám ;) třeba se najde nějaký zajímavý tip. Pár klasických destinací navštívím, ale chtěl bych i někam, kde to netepe přílišným turistickým ruchem :)
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    DAGHOR: S tou chodici pokladnickou bych to videla blede...
    DAGHOR
    DAGHOR --- ---
    Ahoj, chytám se s polovičkou v polovině ledna na 3 týdny na SL, vyhledávám spíše místa mimo průvodce, místa kde je klid, málo turistů i během špičky, místa kde tě nepovažují za chodící pokladničku .. doporučíte mi pls někdo něco? Díky!
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    Někdo aktuálně v negombu ? Že by sme zašli na pifko. Budu v negombu tak do 31 ...
    DIVA
    DIVA --- ---
    Čumí blbě, kratasky tílko nonstop, naštěstí velký bílý muž vždy při ruce takže jen civi. Akorát mimo turistické oblasti a mezi muslimama nechodím po ulici s pivem, jinak držím statut idiotskeho turisty který má doma na lehátku
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    OMNIHASH: snad ve všech hindu templech na severu musí být chlap nahoře bez. Ženy bohužel s :(
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    KALKALOID: Jinak ja to v techto oblastech resim tim ze mam uz asi deset let jednu lehkou deku, ktera lita vsude se mnou, mam ji smotanou na batohu a podle potreby se do ni zahalim. A samozrejme ji vyuzivam na spousta jinych veci
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    KALKALOID: Z nasi zkusenosti v hyper turistickych castech uplne v pohode, ani si nejak nevybavuju, ze by to pi nas chteli v chramech, ale kdyz jsem mel blbej napad v Colombu se jit projit pesky s byvalkou do ctvrti jako napr. slave island, kde se zastavil cas pred 80ti lety tak tam na ni mistni stari domorodci naprahovali rukama i holema. Jako bez nadsazky. V tilku a kratasech, nic extra vyzyvavyho, ale asi to na ne bylo moc. Ty tam asi jeste pamatuji holandana v pristavu ;)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KALKALOID: v některejch chrámech po mě naopak chtěli, abych si sundal tričko.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    KALKALOID: Myslim ze je to doporuceni. Ja treba moc nechapala turistky, co tam behaly v krataskach tesne pod zadek, u nas to nosim, ale tam mi vadilo, jak na me cumej. Plus jak se pak cloveku lepi stehna v tom vedru treba v autobusech fuj :)
    Chlap to IMHO mimo svaty mista resit nemusi, zenskejm bych radila hlavne pro jejich dobrej pocit nosit alespon triko s kratkym rukavem (uprime, natelnik je nepraktickej i proto, ze cloveka pak dre na ramenech batoh, zvlast kdyz se spali) a sukne/kratasy po kolena.
    Ale pripominam, ze jsme nebyli na tom severu...
    KALKALOID
    KALKALOID --- ---
    tak jen jeste jedna otazka. V jednom tom pruvodci jsem cetl, ze by ve mestech/vesnicic/pred mistnima zenska nemela moc byt odhalena, jako ze ne kratka sukne a tilko treba. Dokonce nekde ze by ani chlap mel mit spis dlouhy kalhoty nebo co. Jsou mi jasny jeste ty svatyne, ale to plati i jinde, nebo to byl nejakej starej konzervativni pruvodce, dik.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    VIXLE: Mam RG i LP v pdf/epubu v anglictine, jestli je zajem, napis mail do posty a preposlu....

OT_: Davy by mely zacit na prosincovy svatek poya (full moon), ktery je tusim 25. 12., do te doby mimo vikend dobry, my byli pred tydnem a neco a skoro ani noha, samy bily, asi 70 lidi...ale videla jsem fotky kdy tam byl masakr, cesta na 10 hodin (my to sli asi hodku a pul), takze doporucuju hodne se poptat predem mistnich - a ne tech, co provozuji jakykoliv kseft spojeny s vystupem na Adams peak :)
    ASM
    ASM --- ---
    23.1.-7.2.2016
    VINC
    VINC --- ---
    KALKALOID: jo přesně, taky mi to říká každej...
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    Czech market generates nearly 12,000 tourist arrivals to Sri Lanka annually and has the potential to be twenty thousand this year said Chairman Athukorala.
    2MEK
    2MEK --- ---
    KALKALOID: Tuktukari cestinu poznavali pomerne casto - coz se mi nestola nikde jinde.
    KALKALOID
    KALKALOID --- ---
    no ty uz tam musej opravdu znat zaklady cestiny. Komukoliv reknu, ze pojedu na SL, tak odpovi, ze tam byl a ze doporucuje.
    VINC
    VINC --- ---
    9.1. - 24. 1. Nás tam určitě nepřehlídnete jede nás 6 :))
    T_RAVEN
    T_RAVEN --- ---
    XTALIBAN EET: 11.1 - 30.1 ;)
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    VIXLE: mam RG na pujceni=)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam