• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PUSINASrí Lanka - země kontrastů
    XTALIBAN
    XTALIBAN --- ---
    WIL_M: jestli myslis cenu za pronajem riksi tak to je 1500 az 2000 rs na den ...pri delsim pobytu i levnejsi
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    DIZZYDENT: i když rád uznávám, že tenhle způsob cestování má něco do sebe, tak na 18 dní je solidní magořina, už po jednom dni jsem nevěděl, jak v tom sedět a těšil se na rozvrzanej bus :)
    ta cena by mě zajímala teda taky popravdě :)
    SMARTCHIN
    SMARTCHIN --- ---
    DIZZYDENT: Super, díky
    DIZZYDENT
    DIZZYDENT --- ---
    SMARTCHIN: nevím, zjistím
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    Sorry, ze jsem to takhle zaspamovala, ale neumim z mobilu prikladat fotky najednou, tak kdyby vas to stvalo staci napsat, ale teoreticky k tematu auditka to je=)

NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    Zdravim, tak jsem rano ku svemu prekvapeni a puvodnimu znechuceni objevila ˇesto Bstticaloa=) vcera rano jsem otevrela pruvodce a premyslela, kam z Trincomalee dal, do Jaffny se mi nejak intuitivne nechtelo, tak jsem si rekla, ze se teda vydam smerem na Jih, kdyz uz mam namireno do AB, v pruvodci se psalo o Batticaloa jenom asi ve dvou odstavcich, tak jsem ho brala jenom jako prestupni...naka laguna, no a co=) a tak jsem tam prijela a prekvapilo me teda, ze na autobusaku se me neujal jedinej tuk tukar a o ubytko jsem si musela vylozene rict... Tuk tukar me vozil po hotelich za 3500 rupek a vic..pro me nemozmy, pak me odvezl do hotelu Avonlea Inn na druhy strane mostu a ja nebyla vube nadsena, cena teda super za single room 1500 rupek pevne dana cena=) jsem si myslela, ze jenom prespim a rano vyrazim do AB, vecer teda jeste prochazka k lagune, vecere a prochazka=) rano jsem vstala a nijak moc naladena jsem vysla se sbalenou krosnoj pred pokoj a tam kolo...se zamkem a vizitkou na sedacce, ksem to nejdriv ignorovala, ale nikde v arealu nebyla ani noha a ja potrebovala zaplatit, jsem chtela nechat penize alespon posteli, ale nemela jsem presne, tak jsem si rekla, ze si pujcim kolo a zajedu si rozmenit a vybrat posledni cash, ale jak jsem slapla do pedalu a videla tu krasu kolem laguny, tak jsem si rekla, ze tamhle si zajedu pro snidani...tamhle na moli si ji snim a tamhle na plazi vzadu bych se rada vykoupala...no proste Batticaloa je idealni na cyklo vylet, za par hodin obtjedete obe strany laguny tam a zpatky, doporucila bych jeste na leve strane skoro na zacatku laguny u majaku pujcit si kajak bo slapadlo=) obe strany jsou jenom po rovine a strasne krasny, loni jsem videla spoustu plazi na Jihu, ale dneska jsem videla ty nejhezci, nejdelsi a nejcistsi plaze z cely Sri Lanky ( pech, ze jsem se nemohla jedinkrat v tom dnesnim horku vykoupat, pac je uplnek a pobrezi a laguna byla plna meduz=/ )
    SMARTCHIN
    SMARTCHIN --- ---
    DIZZYDENT: Ahoj, netušíš náhodou, na kolik je ten TUK-TUK vyšel? Díky
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    RADKUVAVATAR: Diky, ja nakonec vylozene na Hortonovi plane nesla, i kdyz pocasi dneska bylo skveli (celej den slunicko), vsem doporucuju, pokud se vam nechce platit desnej vstup, tak jsem si dala decentni trek na Udaveria kopec, je to moc pekny, takovej milej okruh, pres cajovy plantaze a okolo World's Endu, s nadhernym vyhledem na cely hory a navic byla dneska skvela viditelnost, tak bylo videt fakt daleko, trvalo mi to necelejch 5 hodin (ale minimalne hodku jsem sedela a civela na vyhlidkach) a pak jsem se vratila do Ohiyi a jela vlakem dp Elly, mam taky paradni ubytko, trochu z ruky, ale fakt krasny=)
    RADKUVAVATAR
    RADKUVAVATAR --- ---
    NA_PYCZU: My bydleli v Elle a dojeli tam ranním vlakem a odpoledním zpět. V Elle jsme měli pěkné ubytko u paní, která dělala skvělou domácí marmeládu z wood-apple. :-D
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    Díky, stejně to zkusím, čas mám a nepromokavou bundu taky, tak snad jedině, aby to jediný ubytko v Ohiya nebylo plne obsazeny=)
    SINC
    SINC --- ---
    NA_PYCZU: Ja tam byl pred trema tejdnama a zrovna se udelalo ten den slunecno, ale rikali, ze je to dost promenlivy, ze pet dni predtim byla mlha. Predpoved pocasi se mi zda nefunguje, takze asi trochu loterie.
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    Zdravím, jsem teď v Kandy, zrovna dneska několikrát přišel déšťa, zítra bych ráda vyrazila směr Hortonovi pláně, nemáte s tím někdo zkušenosti v tuhle dobu? Nerada bych se tam trmácela a pak celý dny propršely, když to bude naprd mám v plánu vyrazit do Dambully a pak ještě víš do Trincomalee, tak kdyby tu byl třeba někdo se stejnými plány=)
    RADKUVAVATAR
    RADKUVAVATAR --- ---
    VIXLE: Díky, nakonec jsme jeli z Galle rovnou na letiště. Ale příště využiju. :-D
    VIXLE
    VIXLE --- ---
    RADKUVAVATAR: Sasanda hotel, dvojluzak na noc kolem 3000 LKR, je to trochu dal od centra ale zas se tam da udelat pekna prochazka, pres Beddagana park kolem jezera, tam je to docela pekny..
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    RADKUVAVATAR: YMCA, úplně magické místo. Někde někdy jsem to tady již psal.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam