• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    POHODAVOLEUrban Rave NomAds & MHD
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    RCK: nebo tak :)
    RCK
    RCK --- ---
    POHODAVOLE: spis zabalim abych byl v klidu :D
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    RCK: jasny tak zabalis az bues v klidu :)
    RCK
    RCK --- ---
    POHODAVOLE: jako skvotaky taky moc nemusim, vo tom zadna, jen me pobavilo jak technar jako ty hlasa o ochrane osobniho majetku :)

    btw. nevim jak si na tom na kalbe dyz si moc s tim ze kdyz za tebou nekdo prijde at to zabalis,ale ja sem vetsinou byl dycky v omanu ze bych nebalil ani kokot a este bych se mu vysmal :)))...a rek bych ze si na tom stejne :))))
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    RCK: psal sem nekde ze sem nikdy nebyl na ilegalu? tady je obrovskej rozdil v tom ze ja chapu ze to muze nekoho srat a kdyz by rek at to zabalim tak bych sel a slozil to a ani bych kvuli tomu nemusel delat demonstrace jak mi bylo hrozne ublizeno a jak sem chudinka ze me nekdo vyhodil z mista ktery nevlastnim..
    RCK
    RCK --- ---
    RCK: kurva ja byt masa bob a umet dobry cesky :/
    RCK
    RCK --- ---
    aje,pohoda alias posledni spravedlivy obrance ciziho majetku kerej se nikdy nikomu nenavez repraky na cizi louka za ucelem ilegalu, ehm?
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    WTK: tak ja osobne si myslim ze jako stat muzeme bejt jeste radi jak to tady funguje, coz samozrejme neznamena ze je tu vse v poradku ale tak kazdej se snazi si neco odnyst a nemusi to bejt ani politik ale i beznej clovek kterej treba nedani veskery prachy co vydelava atd, tech veci je hodne a podle me je treba se na to divat z vice pohledu nez jen tak jo ty politici sou zkorumpovany ale podivat se i na sebe co delam a nedelam :)
    WTK
    WTK --- ---
    POHODAVOLE:vesmes vsechno ne? je to soucasti toho soukoli vyroby a spotreby.. ktery kdyz nebudes dostatecne promazavat, nebudes mit strechu nad hlavou a co do huby, kdyz se pokusis postavit jakkoliv na odpor, prijdes o vsechno a jeste dostanes navic pres hubu.. ja vicemene s myslenkou svobodnyho prostoru souhlasim i kdyz bych tam sam bydlet nesel... a jako vetsina z tech baraku fakt hnije a jejich majitele jenom cekaj az budou rozpadly dostatecne natolik aby dostali povoleni k demolici a postavily tam skleneny kancly.. a ze jich je kurva dost http://realitka.squat.net/ ty lidi je aspon daj do trochu provozuchopnyho stavu. ten bordel a obtezovani okoli je uz zas vec uplne jina. jasne ze na to koukas jinak protoze ses tim systemem peknejch par let pohlcenej:) a me to uz brzo taky ceka, a nadavat na stat? ono je to skoro vsude stejny:-/
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    PSY8076: ja bych rek ze dost podle toho co vidim :)
    PSY8076
    PSY8076 --- ---
    POHODAVOLE: co ma squating spolecnyho s bydlenim ? :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    LADAS_DLT: necertim se :)
    PSY8076: a co s tim ma spolecnyho bydleni? :)
    WTK
    WTK --- ---
    EM303: tyjo tak mi to prosimte vypal, nebavi me cumet dve hodiny do notbuku, pustim si to na bednu az se k ni probojuju
    LADAS_DLT
    LADAS_DLT --- ---
    PSY8076: ale dyk ja u toho taky nemyslim...
    anyway... tahle zeme je pekne zkurvena, myslim, ze tady lidi malo hulej whateva!!! :)
    PSY8076
    PSY8076 --- ---
    LADAS_DLT: ale dyk ja sem to nemyslel nijak spatne :)
    anyway...whateva ! §:P
    http://www.youtube.com/watch?v=kbmarWHlKTQ
    LADAS_DLT
    LADAS_DLT --- ---
    PSY8076: to je kontroverzni tema, co to trochu odlehcit:
    http://www.youtube.com/watch?v=h97H5z8WjHY
    PSY8076
    PSY8076 --- ---
    POHODAVOLE: treba protoze je to ojeb ? nebo tobe to prijde fer takovejhle zasah ?

    tady se mluvi o zakladnich(!!!) lidskejch hodnotach, ktery se v tomhle statnim systemu totalne propadaj pod tihou lidsky korupce a monetarni politiky...rozumej jako korumpovani lidi prachama, ze lidi uz vlastne ani jiny hodnoty neznaj .) ..btw. ja sem vysoce neprizpusobivej a tenhle statni system / aparat bych totalne pretransformoval, protoze to co se tu deje mi prijde jako totalni stredovek :P
    LADAS_DLT
    LADAS_DLT --- ---
    POHODAVOLE: no dobre, tak se hned necerti... rikam, ze si o tom neco prectu :))
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    LADAS_DLT: ja si myslim ze to ma kurva dost spolecnyho kdyz se to jmenuje: "DIY KARNEVAL NEPŘIZPUSOBIVOSTI" staci si pocist :) uz minulej rok to bylo politicky zamereny vuci tomu new zakonu, ale to hodne lidi nevidi a jdou si proste uzit..
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    PSY8076: nece se mi to moc rozebirat ale proc teda potom ta demonstrace kdyz vim ze to moje neni? neni lepsi si pak rict jo tak sem usetril x let na najmu tak si najdu neco jinyho? proc nadavani na stat a potom hned vyjednavani a nechat si vozit jidlo popr nabidnout jinou nemovitost? proc na ocich brejle bo kukly kdyz demonstruju za neco cemu verim? tech veci je hafo kterejma si dle me protirecej..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam