• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEMainboard - BIOS, Firmware, Drivers - flashovani, obnova, konfigurace a vše okolo základních desek a jiných zařízení
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    THE_MIRACLE: Teda neni nezname, detekuje se jako HD audio, ale nevim co to muze byt ;-)
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    Ja mam jiny problem... Notebook Toshiba Satelite U400. Daval sem tam XP misto Vist... Toshiba prekvapive ma vsechny ovladace i pro XP, ale zustalo mi v zarizenich jedno nezname...

Kod:
    HDAUDIO\FUNC_01&VEN_1095&DEV_1392&SUBSYS_FFFFFFFF&REV_1000\4&2DBDAC14&0&0201

Pritom vse funguje, ovladace zvukovky i modemu jsou nainstalovany. Nevite nekdo?
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    TOMAS: to bude nejlepsi...
    TOMAS
    TOMAS --- ---
    THE_MIRACLE: zkusil jsem ho zapojit do 3 ruznych PC a stale stejny problem, tak to asi nebude v tom, ale nekde je chyba v exter.harddisku... mozna tam zapadlo v tovarne TOSHIBA zrnko ryze :-)) jdu to reklamovat...
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    Protože se zde příliš nediskutuje, rozšířil sem téma diskuze i na ovladače. Pokud tedy máte problém s ovladači, nemůžete je sehnat apod., zkuste se zeptat zde.
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    TOMAS: odinstalovat ovladace USB radicu... Ve spravci zarizeni vse odebrat a restartovat. Vse s odpojenym diskem... Po restartu se znovu nainstaluji USB a pak teprve pripojit. Dale muze byt chyba v kabelu USB.
    TOMAS
    TOMAS --- ---
    zkusim se optat i tady:

koupil jsem si 500GB externi TOSHIBA hard. Po pripojeni na USB mi to hlasi "nezname zarizeni" a "Jedno ze zarizeni USB pripojenych k tomuto PC nepracuje spravne a system Windows jej nerozpoznal " Ovladace to nevyzaduje zadne, mam Win XP SP3, chyba nikde a pritom to proste nepripojim :-(

Zakladni deska ASUS P5W DH Deluxe :-(
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    THE_MIRACLE: JJ někdo nám volal ;) Jinak tohle je opravdu zkratovaný LAN Port.
    ABE
    ABE --- ---
    THE_MIRACLE, RAB1T: to jsem samozrejme zkousel ale nepomaha:(
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    THE_MIRACLE: Případně ho podržet delší dobu(10-20s.).
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    ABE: co zkusit tlacitko reset? Melo by tam pak byt defaultni jmeno a heslo (asi admin; admin, nebo admin; 1234 apod.)
    ABE
    ABE --- ---
    Zdravim nemate nekdo zkusenost s BENQ WLAN ROUTER model: AWL700. Zapomel jsem do nej pristupove hesl0 :((
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Zdravíčko.. zběsile jsem googloval.. ale nemůžu najít žádný nový firmware na DVD přehrávač Philips DVP5980. I přímo v článku a v diskuzích je uvedeno že jich je spousta... ale fakt jsem nenarazil ani na jeden...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    nektery notebooky maji nouzovy rezim v kterem jsou schopny i po spatnym flashi nahrat dios z diskety, resil jsemn neco takovyho na jednom HPcku. Zkus si sehant servisni manual, poptat se strejdy google a pujde to.

Extremni reseni je potom sehnat nekoho s programatorem EPROMek (treba GM, nebo GES) a nechat si to preflashovat tam. Urcite nejaky zkusenosti mit budou :)
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    FAILUR3: takze je nabouchnuta...
    Moznosti jsou nasledujici:
    - sehnat novou desku do ntb - pokud nebudes mit fakt stesti, ze narazis na bazar - nerentabilni (nova bude stat urco pres 5k)
    - zkusit si s tim pohrat.

Pokud chces, docela bych se na to mrknul, ale za vysledek nerucim... zalezi co je tam presne za ty flashky apod.
    FAILUR3
    FAILUR3 --- ---
    THE_MIRACLE : jop pri flashovani to skoncilo v pulce pak restart a cao ! :]
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    FAILUR3: smazat? na notebooku? Jak? Spise je spatne flashlej, ne?
    FAILUR3
    FAILUR3 --- ---
    povedlo se mi smazat na nb bios :] uz je to dlouho a nepouzivam ho ale kdyby se dal nejak obnovit byl bych rad ... da se to vubec?
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    THE_MIRACLE: ofiko program umi jenom zálohu a přepis :P

řešení jsem už našel
    asus update utility a v options nastavit bios downgradable :P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam