• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RAZEICT, webdesign, on-line marketing firmy - jaké s nimi máte zkušenosti?
    FUMO
    FUMO --- ---
    OMICRONE: rozhodně by si nikdo neměl dělat srandu z někoho na pohovoru. . . minimálně pokud se ten druhý očividně vůbec nebaví :)
    OMICRONE
    OMICRONE --- ---
    Možná taky, netuším .. tihle přišli, ani slovo nepadlo a několik minut si dělali srandu .. ale hlavně, jak jsem říkal, agentura mě tam poslala na jiný post, než jsem čekal .. takže asi i proto hned věděli, že to nebude ono .. ale i tak to mohlo být lepší .. a tehdy mě to dost zklamalo, protože jsem k WDF několik let chtěl .. tohle přišlo tehdy jako takové "prozření" .. tím je ale nechci a nebudu hatit ..
    RAZE
    RAZE --- ---
    OMICRONE: Nesouhlasim - byl jsem tam na pohovoru a mluvil s jednatelem a nejakou manazerkou HR ... oba prijemni. Je to hodne o tom, jeslti jsi pro ne zajimavy nebo ne... Kazdopadne ja jsem s jednanim WDF spokojen.
    OMICRONE
    OMICRONE --- ---
    Částečně za to mohla agentura, která mě tam poslala na místo flash developera místo kreativy a webdesignu .. takže po počátečním překvapení, které pánové vyplnili vtipkováním o mém nicku (používám ho už skoro 10 let), jsme se bavili o možnostech spolupráce, přičemž jsem neustále měl dojem, že ze mě dělají debila, nebo si něčeho šlehli .. prostě na pohovoru bych takové jednání nečekal .. teďka, kdy při pohovorech sedím na druhé straně (když někoho přijímáme), tak bych si to k tomu člověku nikdy nedovolil, protože chápu, v jakém je tlaku, a jak je to těžké, obzvlášť u pozic vyžadujících kreativní myšlení .. prostě ze všech míst, kde jsem byl, sem se z jejich přístupu cítil snad nejhůř ..
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    OMICRONE: V cem bylo jednani spatne?
    OMICRONE
    OMICRONE --- ---
    Kdysi jsem byl na pohovoru v WDF, ale nakonec jsem nabídku odmítl, protože se mi nelíbilo jejich chování při příjimacím pohovoru a nemám moc rád open-space ..
    INTEGER
    INTEGER --- ---
    Mate nekdo zkusenosti s firmou INSPIRE?
    Zajimalo by me, jak kvalitni weby delaj. Jestli pouzivaj nejaky vlastni nedokumentovany CMS. atd..

Diky
    SNIPERCZE
    SNIPERCZE --- ---
    imho neschopny vedeni, nedostatek prace a takova podivna atmosfera v cely firme
    RAZE
    RAZE --- ---
    SNIPERCZE: z jakyho duvodu?
    SNIPERCZE
    SNIPERCZE --- ---
    RAZE: a ja mam neoficialni info ( = neni to z zadnyho oficialniho stavu, jenom cistej pohled po kanclu ), ze stejne je to v ilikethis!. Odesla uz polovina vyvojaru a dalsi polovina toho zbytku planuje odejit do konce roku
    RAZE
    RAZE --- ---
    mam neoficialni info, ze qbizmu se brutalne zredukovali zamestnanci i trzby. Odeslo uz snad vic jak polovina lidi...
    SNIPERCZE
    SNIPERCZE --- ---
    Do ILIKETHIS! s.r.o. prijmeme programatory PHP5. Velkou vyhodou je znalost ZF. Pro blizsi info posta nebo www.ilikethis.cz
    KOC256
    KOC256 --- ---
    poptavam nejakeho schopneho marketingoveho poradce pro pripadnou spolupraci na jednom internetovem portalu.

OSTRAVA

zajemci do posty.
    KACZER
    KACZER --- ---
    DEFRAGMENT: me to ted slo... spis me zmatlo ovladani mysi v baraku. do ty doby sem sel s klavesnici.
    PHATE
    PHATE --- ---
    DEFRAGMENT: jojo ale je to jedna z mala veci co vidim a povedla se jim...
    FUMO
    FUMO --- ---
    DEFRAGMENT: jo jo povedlo se jim to, jen jsem začal hrát pexeso a nechtěl ho dohrát, ale butonek na zavřít hru a nestalo se nic :)

takže to je asi bug...?
    DEFRAGMENT
    DEFRAGMENT --- ---
    http://www.brumik.cz/
    tohle se Media factory fakt povedlo
    RAZE
    RAZE --- ---
    DEFRAGMENT: to mas z jakyho zdroje?
    DEFRAGMENT
    DEFRAGMENT --- ---
    tak ogilvy koupilo advertures
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam