• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEVIECalifornication - God hates us all
    E42
    E42 --- ---
    HAVANA: Tam po pláži jezděj spíš šedivý důchodkyně na kolečkovejch křeslech.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    nahodou miami by nebylo spatny...ale zas na druhou stranu: vicemene by se nic nezmenilo, pac je tam taky teplo, furt tam sviti slunicko a blondaty americanky v bikinach jezdej po plazi na koleckovejch bruslich...
    a prisel by o hollywood (ale ziskal by drogovy bosse...)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    COMPLICS: Nevim, no... vzdycky, kdyz autori uprostred serialu prijdou s napadem prestehovat ho do jineho mesta, tak to skonci katastrofalne - tj. par predtocenych zaberu exterieru a jinak se vse stejne toci ve stejnem studiu (viz treba 24, ktera se 6 sezon tocila v Los Angeles, 7. sezona se tocila v Los Angeles a ted 8. sezona bude v Los Angeles. Akorat teda v 7. sezone se LA tvari jako DC a ted se bude tvarit jako NY).
    COMPLICS
    COMPLICS --- ---
    slysel jsem, ze se hank moody odstehuje, po tom co ho pustej, do miami
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    EXTREMIOS: on to ale je sitcom
    EXTREMIOS
    EXTREMIOS --- ---
    HAVANA: tak dokud z toho neni sitcom tak se to da ustat:)...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    EXTREMIOS: v base bude max dva dily (nebo z toho udelaj prison break :)))) a pak bude zase zehlit, vychovavat a prcat vsechno co se pohne :)


    na jednu stranu je super v nejlpesim skoncit, na druhou stranu ja proste chci dalsi a dalsi dily :D
    EXTREMIOS
    EXTREMIOS --- ---
    tak jsem prave dotahl posledni dil treti sezony a docela me prekvapil zaver...ale jeste vic me prekvapilo,ze bude dalsi rada.Jo je sice fajn videt znova Hankovy eskapady,bitky,ohejbani se pro mejdlo v base,ale bohuzel to uz neni atraktivni.Moody to posral hned nekolikrat behem peti minut a musel by mit hodne vlivu,aby to ustal,jenze on nikoho nezajima takze IV seasion?? bullshit!!...
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    CARTMAN: talent ma taky po mame :)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    DANCHEZ: jj taky sem si placnul v celo s tim koho mi porad pripominala .)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    JOHN_KRYSPIN: heh, to je dcera Susan Sarandon?:)
    HEROLD
    HEROLD --- ---
    pravy fans!
    MAN25
    MAN25 --- ---
    resite naproste kkt.ny
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    CARTMAN: no to zalezi, muzou te zadrzet, ale diky zanedbatelne nebezpecnosti by te nejspis hned pustili a neresilo by se to. Kazdopadne zalobu by nevznasel ten, komu bys nematil, ale stat. Ale jak rikam, kdyz by to zmlacenymu nevadilo, tak se to k tomu statu nejspis ani nedostane
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    GHOSTSTALKER: jasne tak ona se asi posuzuje spolecenska zavaznost cinu. nicmene treba kdyz nekomu das tecku a chytnou te policsty a on rekne ze nevznese zalobu des domu ne?
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    CARTMAN: tak jasny, ze souhlas obeti je polehcujici okolnost, ale jak rikam, kdyz nekoho zastrelis, proste k tomu soudu pujdes. Muzes pak treba vytahnout dopis od zastreleneho, ve kterem ti dovoluje ho zastrelit. Ale i tak to automaticky neznamena, ze nad tim soud mavne rukou a necha te jit. Ta spolecenska nebezpecnost tam je. Btw rok, dva nazpatek se mluvilo o pripadu, kdy se dva muzi domluvili, jeden zabil druheho a snedl ho. Souhlas a presto ejhle, 8 a pul roku na tvrdo.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    GHOSTSTALKER: samozrejme ze zalobce je stat. soud si nemuze jen tak rict podme nekoho odsoudit afaik vzdy jedna na zaklade zaloby. Pokud ji nekdo nepoda zlocin se nestal. A pokud Mia odmitne vznest zalobu muze to hankovi klidne projit. Aspon si to myslim mozna existuje nejake pravidlo ze kdyz odmitne zalobu podat poskozena strana muze statni zastupce vznest zalobu "jen tak proto ze se mu chce" ale soud k tomu imho prihlizi pak jinak.

    STEVIE: temer ve vsech auditkach na nyxu se pouziva jednoduchy pravidlo: spoil boxy se pouzivaji dokud nejsou ceske titulky na aktualni dil. na hledani odkazu jsou tu specificka auditka takze lide co sem lezou hledat cokoli jineho nez diskuzi nad aktualnim dilem jsou v nevyhode. Pokud tu chces jina pravidla prosim napis o tom poznamku na miho jinak se predpoklada klasicke zachazeni se spoily.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    CARTMAN: to je fajnovej princip, ale v trestnim pravu trochu na hovno. Nebo si snad myslis, ze kdyz nekoho zastrelis, tak si pak poldove reknou "Neni zalobce, neni soudce," a nechaji te jit? :-D (zalobce je stat, samozrejme)
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    Jsou lidi ktery na to treba nemaj cas se podivat hned den po odvysilani a stejne se sem podivaj na novy prispevky, ktery se mohou tykat i neceho jinyho nez novyho dilu, navic se predpoklada, ze lidi nejsou kreteni a budou pouzivat spoily tak jak je psano v zahlavi. Tak se tomu prosim prizpusobte nebo se zacne promazavat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam