DOCKINEZ: popravdě nechápu, jak tě může oslovovat A-kontra, a zároveň můžeš takhle vehementně odmítat zjevnou sociální revoluci, kterou přináší současná demokratizace médií - např. i formou možnosti příspěvků pod články. ale to je tím, že anarchismus je dnes prostě někde jinde, než za Kropotkina a Proudhona, bohužel... dnes se klade velký důraz na podřízení se jedince kolektivu, velký důraz na to "kontra"... punk is dead, no.
Konkrétně Kotrba na Blistech si klidně z dlouhého e-mailu zaslaného i třeba jen soukromě, ne jako reakce, klidně vezme jen část (která nemá hlavu a patu) a otiskne to jako článek. Pro mě to není seriózní. Tzn. přispěvatele Blistů uznávám - ale s Kotrbou mám trochu osobní problém. Veškerou kontrolu tam mám on, jako editor, a to mi nesedne. Žijeme přece v éře, kdy DJové jsou skoro důležitější než muzikanti...
Diskuze samozřejmě může být moderovaná (ať už skrývání příspěvků s modlevel pod určitou hranicí, nebo mazání, apod.). já jsem u sebe na
http://teckacz.cz/ největší problémy se spamem a totálními idioty vyřešil klasickou captchou - lidi si musí dát práci přepsat 6 znaků, což horké hlavy trochu schladí a vykašlou se na to.
BONGI: pokud šlápnou zcela mimo, tak jsou schopné zveřejnit dementi. a to není u bulváru zcela běžné...