• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIMAMPLIFIER WALLS
    S45
    S45 --- ---
    FEDY: myslim, ze dnes uz by jsme asi Tapco nekoupili, ale presne jak rika PS4S, na to co zazily, se docela divime, jak drzi (a i tlaci)....a drzi uz nekolik let, tak za tech dalsich nekolik dame vedet;).....a jak rika BABB, je to okoply RMXko...ted pred tim mejdanem jsem to mel vsechno otevreny a vyfoukaval jsem z toho bordel a osuleny to moc neni...naopak jsem si rikal, ze si docela kluci dali zalezet...tady pro ilustraci...

Tapco, QSC, Behringer
    FEDY
    FEDY --- ---
    ok, uz mlcim ;-) sami mame RMXka :-D
    BABB
    BABB --- ---
    To Tapco je taky okopceny RMXko ne? Jestli to moc neosulili tak myslim ze cajk.
    Ve me to treba budi vetsi duveru nez ULI, takze se zamer vyrobce vlastne povedl .)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    FEDY: ty Tapca byly nahodou celkem spolehlivej lowend, ted jsou delany pod EAW CAZ
    FEDY
    FEDY --- ---
    PS4S: sorry, nic ve zlem. ale proste ta znacka ve me evokuje smajlika ... kdysi se objevily celkem pekne jakoze studiove Tapco monitory - to se mi jeste libilo. ale najednou se vyrojil kompletni sortiment (zesiky,mixy,bedny,zvukovky,procesory) v "trendy cool design" oranz. barvicce a tak od te doby... :-) smajlik

muj subjektivni nazor, jestli to hraje, tak asi dobry ... snad to bude hrat i za 6-10 let.
    GORA32
    GORA32 --- ---
    PS4S: ja myslim ze good ;) a tlacilo to pekne
    PS4S
    PS4S --- ---
    FEDY: smich jo? )) tss nahodou to jsou nase vubec prvni vlastni a na to co zazily porad drzej az se divim. co pamatuju tak jednou se prehral jeden kanal, jinak nic... popravde receno kdyz jsme je kupovali tak jsme nemeli poneti co je tapco, co je mackie a nebo treba qsc... klasika no, byly levny ,)
    GORA32
    GORA32 --- ---
    FEDY: na levo neurosys a v pravo sub4s
    FEDY
    FEDY --- ---
    GORA32: cywe , ci je to Tapco ? :-)
    GORA32
    GORA32 --- ---

BABB
    BABB --- ---
    OTZ
    OTZ --- ---
    no vzhledem k tomu ze to nemaj v nabidce k prodeji ani k pronajmu tak to mohli leda vyhodit..dik za info:)
    FAUSTEKK
    FAUSTEKK --- ---
    ACW: jj sklad tam maj
    ACW
    ACW --- ---
    OTZ: Mozna ze to pochazi z audio lightu ,myslim ze maj v ricanech sklad
    NIX23
    NIX23 --- ---
    OTZ: kdyby se nikdo neprihlasil, dej vedet, rad bych ti pomohl dat je dohromady - udelat navrh vinuti a objednavku u nejakyho vyrobce trafaku s tim ze bych nejaky odkoupil treba...
    OTZ
    OTZ --- ---
    OT:
    nepostrada nekdo PA zesilovace IMG stage line STA 1800 ? cca 10 kusu
    nalezeny na skladce u Rican v opravitelnem stavu (bez medenyho vinuti na trafu)
    jinak sou dobry? ze bych si je opravil sam:) kdyztak me odkazte do patricneho auditka diky
    / OT
    SINDHYL
    SINDHYL --- ---
    SINDHYL
    SINDHYL --- ---
    kurva infarkt.. :D
    TOMEEK
    TOMEEK --- ---
    BABB: !!!!!

:))
    QYDO
    QYDO --- ---