• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIMAMPLIFIER WALLS
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    FEDY: na ebay je za $5500
    GORA32
    GORA32 --- ---
    FEDY: jj je to tento :) ... prijde mi ze tvurci hodne vsadili na "bombasticky" vzhled ... nudna krabice asi nebyla dost IN
    FEDY
    FEDY --- ---
    FEDY
    FEDY --- ---
    GORA32: ona ta fotka nejni cela - tech 106ks zesiku bych chtel videt. ten DSP mi nic nerika... ale vyzdvihoval ho i nekdo na tom foru, kde jsem to nasel. pry tam jsou nekde v racku celkem 4ks
    GORA32
    GORA32 --- ---
    FEDY: pekna hromada a koukam v levo procesor dolby Lake :)
    FEDY
    FEDY --- ---
    FEDY: 106 x Outline T9`s ( that`s a Powersoft K10 re-badged...) here`s a few being set-up..They`ll be running 148 Outline Butterfly Hi`s and 64 x 218`s.!!!!
    FEDY
    FEDY --- ---

ZMAR
    ZMAR --- ---
    QYDO: no jasne;) udelali sme banku ve jmenu systemu;D.. Nn, je to v meetfactory co si tam poridili docela nedavno... zatim sem nemel moznost slyset ale asi parada.. maj tam tusim 8 EAW basaku a nadtim jak jinak nez linearray...
    QYDO
    QYDO --- ---
    TOMEEK: to bylo jen takove pratelske popruzeni :)
    TOMEEK
    TOMEEK --- ---
    QYDO: poznavam Meet Factory..?
    QYDO
    QYDO --- ---
    ZMAR: to je vase novy jo?
    ZMAR
    ZMAR --- ---
    sorry za kvalitu, mobil no....
    8x ISA 1350
    2x EAW UX8800
    SINDHYL
    SINDHYL --- ---
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    S45: jeste zes tam udelal ty popisky :D
    S45
    S45 --- ---
    FEDY: myslim, ze dnes uz by jsme asi Tapco nekoupili, ale presne jak rika PS4S, na to co zazily, se docela divime, jak drzi (a i tlaci)....a drzi uz nekolik let, tak za tech dalsich nekolik dame vedet;).....a jak rika BABB, je to okoply RMXko...ted pred tim mejdanem jsem to mel vsechno otevreny a vyfoukaval jsem z toho bordel a osuleny to moc neni...naopak jsem si rikal, ze si docela kluci dali zalezet...tady pro ilustraci...

Tapco, QSC, Behringer
    FEDY
    FEDY --- ---
    ok, uz mlcim ;-) sami mame RMXka :-D
    BABB
    BABB --- ---
    To Tapco je taky okopceny RMXko ne? Jestli to moc neosulili tak myslim ze cajk.
    Ve me to treba budi vetsi duveru nez ULI, takze se zamer vyrobce vlastne povedl .)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    FEDY: ty Tapca byly nahodou celkem spolehlivej lowend, ted jsou delany pod EAW CAZ
    FEDY
    FEDY --- ---
    PS4S: sorry, nic ve zlem. ale proste ta znacka ve me evokuje smajlika ... kdysi se objevily celkem pekne jakoze studiove Tapco monitory - to se mi jeste libilo. ale najednou se vyrojil kompletni sortiment (zesiky,mixy,bedny,zvukovky,procesory) v "trendy cool design" oranz. barvicce a tak od te doby... :-) smajlik

muj subjektivni nazor, jestli to hraje, tak asi dobry ... snad to bude hrat i za 6-10 let.
    GORA32
    GORA32 --- ---
    PS4S: ja myslim ze good ;) a tlacilo to pekne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam