• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIMAMPLIFIER WALLS
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    Tak specialne pro Fedyho :)

New Orleans Jazz festival

Butterfly and Mantas vertical line arrays

Zesiky Powersoft Digicam K6

FEDY
    FEDY --- ---
    GORA32:

:-)

GORA32
    GORA32 --- ---
    FEDY:
    GREENY:

nahazujte fota jooo ;)
    FEDY
    FEDY --- ---
    GREENY: muj nazor je ten, ze lidi, kteri vyviji funkcni bedny preci nebudou takovy toyove , ze by poridili nefunkcni zesiky ...

ale uz me to nebavi , radsi budu mlcet ;-)
    GREENY
    GREENY --- ---
    FEDY: ja mel na mysli outline bedny - butterfly LA je skutecne technologicky velmi zajimava bedna..
    Prebrandovany powersoft samozrejme nicim extra zajimavej neni, spis bude zajimavy sledovat kdo vsechno si na nej to logo jeste nalepi..
    FEDY
    FEDY --- ---
    GREENY: ja bych si Powersoft nekoupil, pac na to nemam a asi jen tak mit nebudu ... navic jakakoliv investice jedine do neceho, co je proverene a je dostupny servis v CR. jen bych proste rad veril, ze to funguje ;-)

k tem Outline zesikum psali, ze je to Powersoft, akorat s Outline brandem. a je fakt, ze jsou vice nez podobne ;-) a presne jak pises - muze hrat sebelip, ale nejsou videt. takze "nejsou videt" automaticky neznamena , ze to nehraje , popr. ze je to nahovno...
    GREENY
    GREENY --- ---
    On powersoft plati za takovou nizsi tridu proste...
    Kdo to chce mit top, ma LAB nebo Camco. Kdo na to nema ty astronomicky sumy, resi... Podle me samozrejme udela lip, kdyz naplni racky QSC nez digamama, a to muze byt taky jeden z duvodu, proc nejsou tolik videt, zejo :))
    Jinak outline je technologicky velmi zajimavy, ale je to firma mala, a tezko se bude prosazovat proti zavedeny konkurenci, i kdyby ji to hralo sebelip...
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    BANANABOY: 1U chameleony meli mayapuri, 2* jsme to od nich meli pujceny a hralo to skvele, teda az na tu klasickou stredobasovou diru u turbosoundu
    FEDY
    FEDY --- ---
    BANANABOY: hele ja nevim ... myslim, ze ty neznas vsechny rentalky sveta a ze ja jsem ten powersoft/outline nikdy nevidel/neslysel/neporovnaval... takze se tady nebudeme dohadovat o hovne ;-)

nicmene chameleon mi neprisel, ze by hral nejak blbe...
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    FEDY: no rozhodne LAB GRUPEN zesiky jsou videt hodne, vicemene T-servis a par dalsich mensich firem v cz co jezdi s L´acoustics jich maj plna racky...
    samo ne tyhle novy s DSP, ale ty klasicky FP Series...
    A mel jsem celkove na mysli, ze ty ultra maly svine s velkym vykonem at uz Chameleon nebo Outline, proste nikde u profi sound rentalu nejsou videt.. proc ? nevim... asi to neni to, za co se to vydava ?
    OPTIKUS
    OPTIKUS --- ---
    FEDY: A nebo tak!(((:NApsal jsi to lepe, mel jsem to na mysli!(:
    NEZBIS85
    NEZBIS85 --- ---
    FEDY: jo to by davalo pak smysl :D
    FEDY
    FEDY --- ---
    OPTIKUS: na jednu akci je to sice blbost, prave naopak ... ale spis to bude mit jen malo rentalek ...

BANANABOY: taky to muze byt tim, ze jejich 800kW hraje jako 100kW EAW , co ja vim :-) proto jsem to sem hodil ...
    NEZBIS85
    NEZBIS85 --- ---
    FEDY: ale stejne...prijde mi to prehnany uz jen z pohledu ze to zvucilo stadion...pokud to jelo na ctvrtku, tak se to chapat da, ale pokud plnej ceres, tak potom stadion zavrel statik :D
    OPTIKUS
    OPTIKUS --- ---
    JA bych videl problem v tom, ze je to extremne draha zalezitost a dat dohromady takovy mnozstvi si hned tak nekdo nemuze dovolit..TAkze spis asi jedinecna zalezitost pro jednu akci..KDo by se s tim taky tahal.. 30kamionu a elektrarna na koleckach...Cely je to extrem...Ale hezkej((:
    FEDY
    FEDY --- ---
    BANANABOY: ...ja se tedy vubec nepohybuju na akcich , kde je takovyhle gear videt, ale kde jsi treba videl nekolik racku plnych tohohle ??

FEDY
    FEDY --- ---
    BANANABOY: ...a jestli se da srovnavat Dolby Lake s XTA apod, tak preci by si nekoupili nejake sracka-zesiky ... no nevim proste.
    FEDY
    FEDY --- ---
    BANANABOY: no ja nevim, tady to vidis, ne ? :-)
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    FEDY: nevim no, ja za tim vidim dalsi prodejce s teplou vodou... kdyz je to tak dobry tak proc jsem to nikde nikdy na zadny stagi nevidel ? (nemyslim freeparty :)) )
    FEDY
    FEDY --- ---
    NEZBIS85: tak oni ty zesiky maj v datasheetech psano 6kW@4ohm, takze kdyz jich bylo 106+64ks, tak ty vypocty sedi ... ale v tomto pripade snad dam zapravdu , ze to nejni mozny :-D skoro 1MW :-))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam